-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 leak olmuş gibi, http://www.pcgamer.com/the-dates-for-this-years-steam-sales-have-been-leaked/ gerçi steam sale countdown halloween sale'ı ay sonu gösteriyor ama not confirmed. birer ay arayla cüzdanlar boşalacak, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Europa Universalis IV + DLCs Hearts of Iron IV + DLCs Stellaris + DLCs TW: Warhammer DLCs bunları alıcam. buraya yazıyım da bu liste dışına çıkarsam bakıp bakıp utanırım belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 totemic said: Europa Universalis IV + DLCs cüzdanına kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Abi aylardır 26 sı deniyor zaten :P öyle olmadığını hiç düşünmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 cities skylines dlcleri umarım daha fazla indirime girmez ya 3 gün önce 3 tane dlc aldım indirimde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Eskiden oyun alırdık sadece, şimdi millet DLC peşinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Elex Onun dışında ucuz gördüklerimi alırım pek bir şey yok aklımda aldım zaten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 planet coaster istiyorum ben de ya, indirime girer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 evil within 2 - 266 TL ..... %90 indirim yese düşünürüm anasını satiim. bu ne ya utanmasalar asgari ücretin yarısı kadar olacak oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 sabonis said: evil within 2 - 266 TL ..... %90 indirim yese düşünürüm anasını satiim. bu ne ya utanmasalar asgari ücretin yarısı kadar olacak oyunlar. sorumlusu aral değil mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 kinguinde fln yari yariya onun fiyat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 abi flash indirimler geri gelsin. artık tadı yok bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 uyurken flash sale kaçırmak kötüydü, gelecekse de 8 saatlik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 aksine oburleri tat kaciriyordu dandik arayuz ve devamli kontrol etme zorunlulugu yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 flash salelerden yüzünden backlog canavar gibi büyüyordu. iyi oldu impulse buy'ı kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 arcane said: aksine oburleri tat kaciriyordu dandik arayuz ve devamli kontrol etme zorunlulugu yuzunden. kimisi seviyo kimisi nefret ediyordu, arası pek yok. polarizing. bence de heyecan katıyordu ve impulse buy tetikliyordu bi sürü kişide. ama çok ilginç bir şekilde steam bu yeni sürekli indirim ile daha büyük satış yakaladığını açıkladı. o yüzden flash sale falan gelmez, boşuan ummayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 yine de heyecani bi baska oluyodu. acaba yarin hangi oyun flash yer diye bekliyoduk falan. zaten son gun tum oyunlarda max indirim yapiliyordu yanlis hatirlamiyosam. publisher'lar su anki haline getirilmesi gerektiginde hakli ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 yeni hali tabi ki mantıklı ama heyecanı güzeldi ben de alışamadım bi türlü heyecansızlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 heyecaninizi ortadogu ulkesinde gunluk yasamla karsilayin biz de heyecan pesinde kosmadan rahat rahat indirimlerden faydalanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 flash sale indirimini sıradan ortadoğu ülkesi heyecanlanmasıyla aynı kefeye koymak. paticik priceless <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 abi flash saleın güzelliği dedikleri gibi impulse buylardı bole bakıyosun ana 20 liralık oyun 90%ı cakmıs 2 lira hop kapıyodun en kotu son gun wishliste basıuyodun buyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 arcane said: heyecaninizi ortadogu ulkesinde gunluk yasamla karsilayin biz de heyecan pesinde kosmadan rahat rahat indirimlerden faydalanalim. ay götüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 BonePART said: abi flash saleın güzelliği dedikleri gibi impulse buylardı bole bakıyosun ana 20 liralık oyun 90%ı cakmıs 2 lira hop kapıyodun en kotu son gun wishliste basıuyodun buyı abi nesil güzel şunun, sırf şu bilinçsiz satın alma olayı yüzünden millet refund diye ağladı, refund gelince de indirim seviyeleri düştü. steam'den artık daha az indirim alıyorsak çat çut oyun alıp ertesi gün ağlayan insan modeli yüzünden direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 refund gayet iyi, en azındaa 2 saat deneyip bakabiliyoruz nedir ne degildir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 valla bence de iyi refund. videolar ve steam reviewlarda çok iyi gözüken oyunları bazen alıyosun hiç sana göre çıkmıyor yani bir de gidip 20 tl'lik oyun için yarım saat gameplay videosu izlememize, oturup review okumamıza gerek kalmıyor. şöyle bi göz ucuyla bakıp alıyoruz, harbi hiç zevk vermiyorsa veya bize göre diilse iade ediyoruz. müthiş bişi yani refund. hatta benim gibi aç gözlüler için daha da iyi. alıp alıp oynamamaktan müzdaribim. şimdi alsam da bakıyorum 10 gün sonra ellememişim, geri iade edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar