Celtics Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 2013'te aldığım PS4 ile oynuyorum, FPS düşüşü bile çok nadir yaşanıyor. 25 saatte toplasan 3-5 kere hissetmişimdir, o da kasabaya girişlerde birkaç saniye. Zaten koskoca firmanın konsola oyun yapıp sadece one x ve pro'yu düşüneceğini zannetmek saflık olur. PS4 sahibi sayısı pro sahibinden hala daha fazla. Edit: Okuduğum kadarıyla hatta pro sahipleri blur konusunda sıkıntı yaşamış. düz kasa ve slimlerde böyle bişi yok. ps4 ve pro arasındaki fark baya az. Ama mesela Xbox One X'te çok iyi yazılanlara göre. One X, ezmiş resmen pro'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 En ucuz us mi şuan. Spot fiyatları nasi acaba kutulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Ben 400'e aldım Feza'dan kutulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 350 spotta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Gangren said: Fat/Base PS4'te oynayanlar performans hakkında bilgi verebilir mi? FPS düşüşü mutlaka yaşanıyordur da, oyunu bok edecek kadar kötü mü? Şehir dışında oluyor mu, vs. Sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Cokomantis said: https://i.ebayimg.com/images/g/zdEAAOSwSz1aqvIT/s-l1600.jpg ya bugün şu sözlükten gördüm d&r'da, çocukluğumda cep versiyonu vardı evde. her boku ordan öğrenmiştim resmen. yine aynı boydu, nostalji olsun diye alacaktım ama saman kağıt değil diye almadım :( Gittim aldım lan http://i66.tinypic.com/hvrwr6.jpg Olleey be ben de kovboyculuk oyunu oynayabilicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 abi oyun o kadar mı kötü sadece dil muhabbeti dönmüş :( edit: @escape manikür zamanın gelmiş şekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 önceki fotoda manikür durumu belli olmuyorudu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Wispy said: Amazon'da artık US store PSN card satılmıyor. Eskiden Gift card alıp oradan alıyordum ne güzel. Nereden digital alabilirim ? mtcgame.com var şu zamana kadar bir yamukları olmadı sadece $10'lık bazen ellerinde olmuyor, almadan sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 us ps store vergi alacakmis artik, mektup gondermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Biliyorum şekerim haftasonu yaptıracağım ağda da yaptıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Wispy said: Amazon'da artık US store PSN card satılmıyor. Eskiden Gift card alıp oradan alıyordum ne güzel. Nereden digital alabilirim ? https://www.amazon.com/gp/product/B00XJZHJCA/ref=oh_aui_d_detailpage_o00_?ie=UTF8&th=1 satılıyor ya. ben burdan 60 lık alıp RDR2 aldım us hesabımla geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 amazon.uk xbox one x alsam, garantisi geçiyomu trde? https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07JJZ4J4J/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 almanyadan alınan geçiyomuş, uk hakkında bilgi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 - oyunu alan zke zke sevecek zaten o kadar parayi verdikten sonra. - alamayan ama ps4'u olan fakirler, belki birgun alirim umuduyla cekinimli ovuyolar. ama haydar i elden birakmiyolar. - pc olup ps4 u olmayanlar, cikarsa overim, onun disinda varsa yoksa cinematic diyolar. - benim gibi hic biri olmayanlar, yok dildi, haftalik programcilari 234234 saat calismislar fln diye bok atiyoz iste durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 xbox one s'e alıyım mı yoksa pc'yi 2-3 sene bekliyim mi ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ps4 pro al. bu tavsiyeye uymayan herkes sonunda pişman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 yakınlarda switch aldım şu an imkansız. o yüzden pc master race bekliyim ve 1050ti ile açabilmesi için dua ediyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 her gün kenara 5 lira koysan oyun pc'ye çıkana kadar ps4 pro alırsın zaten :D death stranding last of us 2 ghost of suşi falan oynarsın üstüne mis gibi zamanında kahve fincanı altlığı mı ps4 mü diye sordun ps4 dedik switch aldın hala xbox diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 sırf sana inat almıyorum apple. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 applev0dka said: her gün kenara 5 lira koysan oyun pc'ye çıkana kadar ps4 pro alırsın zaten :D death stranding last of us 2 ghost of suşi falan oynarsın üstüne mis gibi zamanında kahve fincanı altlığı mı ps4 mü diye sordun ps4 dedik switch aldın hala xbox diyorsun :D canım ps4 pronu 1080p monitöre takıp bir denermisin rdr2 nasıl görüntü kalitesi, yeşillikte koşarken blur oluyormu vs bir bakıver pls, olmadı ps4 pro alim fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 1080p de gerek yok , demistim sanirim dejavu yasadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 ps varken hala xbox sormak tarifsiz bir cahillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 https://www.polygon.com/2018/10/25/18022378/red-dead-redemption-2-ps4-pro-xbox-one-x-comparison amerika ve kanada'da baya iyi kampanya yaptilar, duz xbox x 1tb fiyatindan daha ucuza xbox x 1tb + forza horizon + rdr2 + just dance aldim lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 GONDARCENGIZ said: applev0dka said: her gün kenara 5 lira koysan oyun pc'ye çıkana kadar ps4 pro alırsın zaten :D death stranding last of us 2 ghost of suşi falan oynarsın üstüne mis gibi zamanında kahve fincanı altlığı mı ps4 mü diye sordun ps4 dedik switch aldın hala xbox diyorsun :D canım ps4 pronu 1080p monitöre takıp bir denermisin rdr2 nasıl görüntü kalitesi, yeşillikte koşarken blur oluyormu vs bir bakıver pls, olmadı ps4 pro alim fdsf Yok abi oyun bende.. Pre order zamani kredi kartının hesap kesim tarihi geçince alacaktım. 2 gun kala zam yaptilar. 300 olan oyuna 470 vermem dedim beklemedeyim suan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar