Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 :) yoktur yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 aquila said: sanssizsansli said: biz kopi luwakı arkadaşla ilk denediğimizde o tribe girdik. ilk yudumdan sonra biriniz bok gibiymis demediyse bosuna denemissiniz. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 kol gibi masallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 nespresso fazla iyi, ama kapsul fiyati da tam kullandiktan sonra heba olmasin diye dote kaktirmalik adsf yalniz cidden, kahve olsun espresso olsun kopuklu kopuklu efsane yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 DoGMeaT said: uyandıysam aeropress daha ayakta uyuyorsam french press çekirdeğimi kendim öğütüyorum taze taze gayet güzel oluyor neyle öğütüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 mazzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 tiLi said: neyle öğütüyon https://www.amazon.com/Baratza-Encore-Conical-Coffee-Grinder/dp/B007F183LK şu arkadaştan var bende, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum press türevleri için önerebilirim,gayet güzel çekiyor espresso içmiyorum o yüzden nasıl çeker bilmiyorum ama annem için birkaç kere türk kahve'lik çektim, fena değildi. şu aletten'de var, https://www.amazon.com/Hario-Ceramic-Coffee-Mill-Mini-Slim/dp/B001804CLY para harcayasınız yoksa bunu öneririm ama sabahları elimde vırvır değirmenle oynayacağıma mutfak robotuyla çekmeyi bile tercih edebilirim bence çok amelelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 hario olandan var bende. cekirdegin ne oldugu ve kimin kavurdugu cok onemli. daha onemli bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 DoGMeaT said: tiLi said: neyle öğütüyon https://www.amazon.com/Baratza-Encore-Conical-Coffee-Grinder/dp/B007F183LK şu arkadaştan var bende, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum press türevleri için önerebilirim,gayet güzel çekiyor espresso içmiyorum o yüzden nasıl çeker bilmiyorum ama annem için birkaç kere türk kahve'lik çektim, fena değildi. şu aletten'de var, https://www.amazon.com/Hario-Ceramic-Coffee-Mill-Mini-Slim/dp/B001804CLY para harcayasınız yoksa bunu öneririm ama sabahları elimde vırvır değirmenle oynayacağıma mutfak robotuyla çekmeyi bile tercih edebilirim bence çok amelelik off 140 altın çokmuş. 50 euroluk delonghiler neyimize yetmiyor bıçaksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 seramik el degirmeni lazimsa rossmann da vardi..99 liraydi en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 tiLi said: off 140 altın çokmuş. 50 euroluk delonghiler neyimize yetmiyor bıçaksız 1 ay sonra fln blackfriday var o zaman daha uyguna çözebilirsiniz amazondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Selam, Taze çekirdek kahve uyguna nereden alınır peki; kavrulmuş veya kavrulmamış? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 3. dalga kahve dükkanlarından bulursun aslında en temizini. ama tchibodan sb'dan falan da alabilirsin. sb'nin bayat oluyomuş gerçi bilmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Tchibo ve Starbucks'dan ziyade dendiği gibi 3. dalga kahvecilerde daha taze kahve bulunur diye düşünüyorum. Bir opsiyon da internetten sipariş vermek. kafeingo'dan alıyorum memnunum. Bunun gibi kahhve.com filan gibi birçok site var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 nasi calisiyo abi o kafeingo, bilgi vermemeyi tercih etmisler sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Eminönü’nde kurukahveci İhsan efendi var ben oradan Sumatra söylüyorum. Kilosu 60₺ idi daha yeni 80 oldu. Taze kavurup gönderiyor ancak Ankara’ya gönderirken 2 kilodan aşağı sipariş almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 kahve çekirdeği fiyatları tüm dünyada %25 düştü geçen sene fiyat arttıranların hepsi fırsatçılık yapıyor. Büyük düzgün firmaların zam yapmama sebepleri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 aquila said: nasi calisiyo abi o kafeingo, bilgi vermemeyi tercih etmisler sitede. Abi bunların sistem farklı senin aylık tüketimine göre paketleri var. Veya da direk bir kahveden söyleyebiliyorsun. Abonelik misali 3 veya 6 ay siparişi garanti edersen 6 ayda son ayı 3 ayda ise yarım aylık ücreti almıyor. Bu arada peşin vermiyorsun ücreti yanlış olmasın. Ben oradan paket yapıp çeşit çeşit kahve alıp farklı kahveler deniyorum genelde. Ama buralar gerçekten yukarıdaki kilosu 80 TL fiyatına bakılırsa pahalıya geliyor. Kilosu 120 civarına geliyor sanırım bu siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&path=288&product_id=3589 şuna ne diyorsunuz kullanan var mı aramızda? vodafone indirimi varmış %60 onunla 140 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 300 ml haznesi var diyo. yaramaz işe. en azından ben almam. 1 mug kahve yapıyo la sadece. bari 500-600 ml falan olsaymış onun yerine şunu al mesela. bildiğimden değil yani kullanmadım ama iyidir electrolux: https://urun.n11.com/kahve-ve-espresso-makineleri/electrolux-ekf3300-filtre-kahve-makinesi-P264031403?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.38.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 aquila said: nasi calisiyo abi o kafeingo, bilgi vermemeyi tercih etmisler sitede. sadece belirli zamanlarda teslimat yapiyor. sol altta sonraki teslimata ne kadar zaman kaldigini gosteriyor. yanlis hatirlamiyorsam o da siparislerin yola cikisi, sana gelisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 paramecium said: Selam, Taze çekirdek kahve uyguna nereden alınır peki; kavrulmuş veya kavrulmamış? Saygılar. sanalbaharat.com'dan aliyorum. fiyatlar hesapli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 sabonis said: fistan orada da troll'ler. kahve yerine sütlü çay falan getirir. kahve bu diye diretir falan. Der walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 arcane said: paramecium said: Selam, Taze çekirdek kahve uyguna nereden alınır peki; kavrulmuş veya kavrulmamış? Saygılar. sanalbaharat.com'dan aliyorum. fiyatlar hesapli. sanalbaharat Yirgacheffe'yi pek beğenmiyorum ben ya. Cok kavrulmuş oluyor kahvesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 acik kavrum sectiginde de mi fazla kavrulmus oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar