Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Sen daha bitirmedin mi oyunu ya. Oyunun sonu cok ırgatlık yaptırdı ama güzel bitti. Film gibi oyundu valla. Çok basit bir oyun olmasına rağmen atmosfer ve hikaye 50 saati nasıl geçirtti bilmiyorum. Aurora'nin içine girildiğini bilmiyordum 10 saatimi çaldı resmen. Oyunda amaçsız amaçsız gezdim. Özetle No Man's Sky'ın su altında geçeni ve oyun olarak bitmişi diyebilirim :) . Aslında cok sağlam terror, korku potansiyeli varmış oyunda, harcanmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 off keşke sıfırdan hiç bilmiyor halimle oynasam. son 10 yılın en iyi oyunlarından ya istisnasız. Expansion'u gelse de aksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 indirim gelse de 10 liraya alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 abı terörü ben yaşadım ya harcanmamış bence o :) bitiremedim evet takılıyorum orda burda daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 beleşe alıp oynadım biraz da abi bizden geçmiş herhalde. yok onu topla şunu yap bunu yap falan yoruldum resmen alt-f4 çektim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ben de sevemiyorum gathering'li craftlı oyunları maalesef. ama sadece bunu denemek istiyorum epic'den aldım, bakarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 https://www.epicgames.com/store/tr/ alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Kaçıran varsa epicgames oyunu ücretsiz dağıtıyor. Yani kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Şu oyunu beleş falan kovalamak ayıp ya Hani ben bile aaaa oyunları arada korsanlıyorum deymiyor çünkü aldığına ama bu oyunu indirim var mı yok mu demeden basmıştım hemen Sonuna kadar da hak eden oyun Para harcıycaksanız buna harcayın da işe yarasın adamlar kazansın da daha iyisini yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 beleşse neden para verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Ayıp dedik ya Ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Beleşini oynasınlar. Beğenirlerse yeni dlcsini alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Auril said: Şu oyunu beleş falan kovalamak ayıp ya Hani ben bile aaaa oyunları arada korsanlıyorum deymiyor çünkü aldığına ama bu oyunu indirim var mı yok mu demeden basmıştım hemen Sonuna kadar da hak eden oyun Para harcıycaksanız buna harcayın da işe yarasın adamlar kazansın da daha iyisini yapsın gerçekten kuruşu kuruşuna hak ediyor bu oyunun devleri. ea'dan gerçekten kısa bir zamanda vaad edilen her şey ve fazlasıyla çıkmış bir oyun. tek oyun da olabilir bu şekilde dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ZAFER26 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Aurora ya girdim 3-4 tane lifepod bulma görevlerini yaptım başka da görev gelmiyor arkadaş ne yapıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Soruya cevap lifepod questleri seni yonlendiriyo olması lazım kalıntılar olan bir ada felan bulucaksın birde deniz altı diplerde bir base Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Expansion geliyor. Stand alone olacak, Subnautica: Below Zero. Bir aksilik olmazsa Şubat başı steam ve epicde early access olarak açılacak. Developmentla ilgili: https://favro.com/organization/35200a08dbbad85b26102638/0d9378db42299691bb14c708 (spoiler yemek istemiyorsanız bakmayın) Bu arada oyun Xboxdan sonra playstationda da çıktı. Controller ile mouse kadar efektif değil ama dün akşam yine 3-4 saatimi yedi oyun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Below zero ile kamyon geliyor: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 moduler mi olacak? sahane olur oyle olursa. lutfen ama lutfen cyclops kadar yavas olmasin. listede surface gameplay yaziyor. onu da merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Listeye spoiler yememek için bakmamak lazım aslında. Onu düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 ya şu multiplayer olsa ne çılgın atardık yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Subnautica devi multiplayer yapamayiz ona gore build etmedik oyunu ama gelecek projelerimiz icin dusunuyoruz diyordu. Madem standalone yapacaklar multiplayer olsun harbiden şöyle 4-5 kişi coop oynayabilsen muazzam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 off çabuk çıksa ya. son zamanlarda oynadığım en eğlenceli oyunlardan bir tanesiydi. parasının hakkını çok çok fazla çıkardı. Hatta beleş olduğu zaman bile para verip alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Bedava olduğu zaman almayı unuttum şu an pişmanım apsdokımnfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 pişman olma. bu adamlar paranın her kuruşunu hakediyor, göğsünü kabarta kabarta cüzdanı ekrana fırlat. yapacağın en güzel harcama olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar