Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 bi de biraz daha büyük versiyonu olsa... böyle 6v6 arena style değil de az daha sandbox, 20v20 30v30 falan olsa oy oy nedense First Person RTS genre'sı çok hızlı yokoldu. Battlefield commander mode + natural selection ve kapandı o defter.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 (düzenlendi) Bunun 2.'si nasıl 1'e yeni başladım 10 sata kadar oynadım, atmosfer falan çok iyide grafikler yaşını biraz belli ediyor. Direk 2 den mi devam etsem. Bir de yan ekranda gemini açık wiki gibi kullanıyorum , alet adevatın gereksinimlerini hangilerini önce yapmam gerektiğini , spo vermeden görev sıralamasını falan söylüyor , base kurulumunun inceliklerini falan anlatıyor , çok vakti olmayanlara tavsiye ederim. Mayıs 17, 2026 Dark_Soul tarafından düzenlendi
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 Ben gamepass'te olduğu için bir girip çıktım ama okuduklarım content'in az olduğu yönünde. Dolayısıyla full content oynayım diyorsan daha oyunun 1-2 yılı var.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 4 milyon falan satinca sonunda $250 milyonu odemeyi kabul etmis publisher.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2026 (düzenlendi) Yani kendini zeki sanan publisher'lara ders olur umarım. Ama o gerizekalılar da 250 milyon nasıl bir madde koymuşlar sdf. Kesin "Biz bir ali cengiz oyunu yapalım, bu adamları kovalım, anlaşma da deaktif olmuş olur" diye düşünüp yaz kızım 250 milyon diye maddeyi eklemişlerdir. Her türlü güzel gelişme. Mayıs 28, 2026 Deathblade tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar