Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 sabonis said: senko said: Hergun boyle biri ile sevisiyorum cikarimini nasil yaptin acaba, cok merak ettim çünkü bone racial abilitysi ile yazmadığın şeyleri sav olarak kullanabiliyor. no prob. of sabo ya... alakasız şeylerden insanlara kişisel saldırılara başvurman, sonra da benzeri bir kişisel saldırıya maruz kaldığında gidip bir yerlerde ağlamana hayranım. ha bi de kolay genkleyebileceğin kişilerin her postunu takip edip laf sokmaya çalışman da ayrı bir komik. pls git başka kişilerle uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Leak e nasi bi anlam yukledin ya Bakamiyacam simdi bi daha senin yuzunden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 aynen abi sex videosu sizmis gibi yazmissin. muhtemelen pek umrunda olmamistir altı üstü çıplak fotograf işte. Oyuncu insan zaten siyasetçi degil birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Rewendor said: Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. BU NE ABİ SDOMGSFDJGMSFDŞLHMHŞFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 bekaretini kaybeden kızın gözünde sönümlenen ışık pırıltısı tadında post olmuş :P tamlama tam böyle bişi miydi hatırlayamadım asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Ruin the party skilli denedim, iyi de gitti başta da sonra resist yüksek mob geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Bone said: sabonis said: senko said: Hergun boyle biri ile sevisiyorum cikarimini nasil yaptin acaba, cok merak ettim çünkü bone racial abilitysi ile yazmadığın şeyleri sav olarak kullanabiliyor. no prob. of sabo ya... alakasız şeylerden insanlara kişisel saldırılara başvurman, sonra da benzeri bir kişisel saldırıya maruz kaldığında gidip bir yerlerde ağlamana hayranım. ha bi de kolay genkleyebileceğin kişilerin her postunu takip edip laf sokmaya çalışman da ayrı bir komik. pls git başka kişilerle uğraş. bone'nin genelde yaptığı şeyi söylemek mesela kişisel saldırı mı? plx. he ben hergün bone'nin veya x kişinin mesajlarını aratıyorum ki nası laf sokayım diye. aşırı mantıklı. sen her zaman her şeyi "bone karşıtı bone düşmanı" olarak gördüğün için sana anlaması zor geliyor ama olay kişiyle alakalı diil, post içeriği ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Rewendor said: Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. millet got'a bu kadar analiz kasmıyo adam nude leak'e kasmış ashdfusahd. he ama özünde doğru mu doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Rewendor said: Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. kardeş, gel biz dönelim futbol'a burası bize göre değil. pis herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Jaegerjaquez said: Rewendor said: Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. BU NE ABİ SDOMGSFDJGMSFDŞLHMHŞFD +1 duygusal halı yıkama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 ben de tam olay sonrasi pismanligi diyecektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 batının ahlaksızlığını keşfeden masum işçi emeklisi dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 O da kendini heklettirmeseymis Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Rewendor said: Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. ağladım sabah sabah 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Rewendor said: Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. hepimiz Anneyiz :( -tek yumruk- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Rewendor'un su siralardaki performansi dikkatimi cekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 senko said: O da kendini heklettirmeseymis Sdf sabahlara kadar hacklemisler hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Amma abartmışsınız ya güzel bişi olsa bari sokakta göreceğiniz normal kız işte, her gün böyle birisiyle sevişiyorum................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 başıma bir şey gelmeyecekse, ben de rewendor a katılıyorum. naif naif çekinmiş garibim. gözleri de hüzünlü zaten bu kadının. tabi siz naif bir kadının elinizde çiçek açmasına şahitlik etmeyen cahiller ağız şapırdata şapırdata bakmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Rewendor said: Yazık lan, kızcağızın gözlerinin içi görüyo bi fotoda. Sevgilisi de yatmış koynuna, belli ki keyifleri çok yerinde, mutlu mesut bi poz çekmiş, biraz sevimli biraz muzip, çıplaklık da işin yaramazlığı, hevesi olmuş. Öyle seksi gözükücem diye kasmalar, poz vermeler, kıçını dönmeler falan yok, tamamen doğal tamamen içtenlikle, gülümseyecek bir anı olsun diye çekilmiş mutluluk fotoğrafı. Sonra bi telefon hack, tüm o bi heves gözler gülerek çekilmiş foto, o güzelim hatıra hop kıllı tüylü adamların, sivilceli ergenlerin eline malzeme. https://www.youtube.com/watch?v=4v6WSGEIypg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 ulan ne güldüm müzikle gdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Ben de sizin naif modunuzdan çok rahatsız oldum, gidip anne in bu resimlerin internete düşmesi karşısında yaşadığı duygusal çöküntüyü hayal edip anısını kirletmeye karar verdim. eveeet google search anne hatwaway yarım pencere - yanına da rewendor postu mmmmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 got başlığından alamıyorsun hırsını tabi jhsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar