Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik çomaristan olmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaman içinda böyle bir değişim olması doğal. Paticik ilk açıldığı yıllarda lisede ve üniversitede okuyan uzun saçlı nerdler büyüyüp, düğünlerde göbek atan bıyıklı dayılara dönüştüler.
Mesaj tarihi:
bu çomar kelimesinin tanımı dışına çıkıp "kendi keyfime uymayan herkes" haline gelmiş olması enfes.

Celtics said:

gündeme bak:

bjk
fb
gs
got

harbi çomaristan olmuş burası da.

"Adam got konuşuluyor diye çomar ilan etmiş siteyi..."
Mesaj tarihi:
Hani futbol iyi de... Türkiye lan burası.
Ardasi, Fatih Terim'i, aziz yıldırımı, Fikret ormanı, emresi, volkanı, tüpçüsu, Rıdvani, tesvigi, şikesi..
Her derbide bicaklama, kurşunlama en kötü otobüs taşlama, sahaya dalma.
Her yönüyle boka batmış türk futbolunu seven adamın nescafe içip acun izlememek için hiçbir nedeni yok.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

https://i.hizliresim.com/aGQAN4.jpg

Lan partide iki dakka tuvalete gitmeye gör, iki dakkada banlatırlardı işte böyle.

Füksü reis işinin ehli.
Mesaj tarihi:
gotun sayfalarca konuşulacak üzerine teori üretilecek tier bir dizi olduğunu düşünmüyorum ayrıca ben.

izle geç işte, buradakilerin %5'ini lost teorisinde üretmediniz lan, o zaman daha genç bir beyniniz vardı.
Mesaj tarihi:
ben de hiç anlamıyorum lan futboldan.
futbolla en son ilgilendiğimde bp'den fenerbahçe gümüş sikkeleri topluyordum. son hatırladığım fener kadrosu uche, högh, okoça, boliç, baliç, oğuz, kalede rüştü yedek engin, fevzi geldi sonra, ogün vardı bi de. belki aynı anda oynamamışlardır bunlar ama tabii.
sonra kantır, ultima fln derken bıraktım ben futbolu.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

futbolla en son ilgilendiğimde bp'den fenerbahçe gümüş sikkeleri topluyordum. son hatırladığım fener kadrosu uche, högh, okoça, boliç, baliç, oğuz, kalede rüştü yedek engin, fevzi geldi sonra, ogün vardı bi de. belki aynı anda oynamamışlardır bunlar ama tabii.

Bende de bu kadronun imzalı futbol topu var. O zamandan bu yana futbolla ilgili herhangi aldığım bir ürün yok.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

sanirim ayni zamanlarda izlemisiz
ben de galatasarayda taffareli hatirliyorum, bir de forvet bi brezilyali vardi hic kosmuyor diye elestriyorduk, jordi miydi neydi.
bir de defansta bulent ile bi yabanci vardi, herkes bunlar artik golf oynasin diye elestiriyordu.
bir de gs'ye dunyaca unlu bi oyuncu geldiydi azcik oynayip begenmeyip gittiydi sdfsdf
Mesaj tarihi:
Jardel o jardel. Gol kralı göbekli bi herifti.

Amokaçi vardı uçeden okoçadan sonra gelmişti. Cey cey okoça. Bide kazma recep vardı beşiktaşta, kendi kalesine uçan voleyle gol atmıştı ama o daha eski
  • Yeni Oluştur...