Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation®Plus fiyatları değişiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
31 Ağustos 2017 saat 00:01'den (BST) itibaren geçerli olmak üzere PlayStation®Plus fiyatlarını değiştiriyoruz.

- 149,99 TL olan yıllık fiyat 179,99 TL olacaktır.
- 57,99 TL olan üç aylık fiyat 74,99 TL olacaktır.
- 19,99 TL olan aylık fiyat 23,99 TL olacaktır.

ne hoş.
kol gibi.
Mesaj tarihi:
50$ işte 3lirayken fiyatlara güncelleme mi çekti itoluitler ben 1.5 yıldır almıyorum gerçi bulunduğum lokasyonlarda insan yok internet mi olsun hardcopy candır <3
Mesaj tarihi:
oyun kalitesini arttırmak için fiyatı yükselttiler zaten. uk/eu fiyatı da artıyormuş aynı şekilde. yine iyisiniz us plus eylül'de 60$ oldu. anca 3 aydır güzel oyun vermeye başladılar.
Mesaj tarihi:
İnsan bunu yazarken utanır 3 aydan daha fazladır her ay kesin 1 oyun iyi geliyor eskiden tırttı baya ama 2017 güzel geçiyor bu zamana kadar. 10TL ye sittin sene bulup da alamayacağınız oyunlar için gayet ideal bence.
Mesaj tarihi:
asil ps3 icin tr de psn yok diye DLC ve region uysun umuduyla UK acip ondan sonra dijitale kayma baslayinca kredi karti kabul etmiyor diye US acanlar sonradan TR ye gecenler ama ps4 alinca hata yuzunden hesap duzeltilene kadar 2. TR hesabi acmak zorunda kalanlar ne yapsin? :(

http://i.imgur.com/lX9mqyD.jpg

#thirdworldproblems direk, sahip oldugum oyunlarin cogunu dandrik vitada oyniyamiyorum tek account direttigi icin :(
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Bu arada sadece TR fiyatı değişmedi US plus fiyatı da 80 dolares oldu. TR halen baya ucuz kalıyor.

60 dolares oldu. indirimlerde 40-45$'a buluyor hala.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oyun hediyesi olayi var mi burada? Su oyunu almak istiyorum ama Vita'mda cikmiyor, PC'den almaya calisinca da hata veriyor PS Store: https://store.playstation.com/#!/en-tr/games/alone-with-you/cid=EP4538-CUSA04790_00-2ALONEWITHYOUPS4

Yollarim ucretini.
  • Yeni Oluştur...