applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ridvan mumkunse azalarak bitsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ::o Fatih Terim, tazminat olarak federasyondan kalan 1 yıllık sözleşmesine karşılık 3.5 milyon Euro alacak... Bu nasıl iş yahu ? Ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Adama paranı şimdiden verelim git demişler işte, ayrılma değil kovulma bu açık açık. Da işte yazmaya cesaret edemiyor medya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ulan su gerizekali fatih terimin kazandigi paraya bak mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Az önce Terim aradı, IP adresini istedi, verdik. Damatları ve korumalarıyla seni dövmeye geliyormuş haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 mekan sahibi dayidan yardim istim bi sn fdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 kizillelma said: ::o Fatih Terim, tazminat olarak federasyondan kalan 1 yıllık sözleşmesine karşılık 3.5 milyon Euro alacak... Bu nasıl iş yahu ? Ayıp.. ülke muz cumhuriyeti çünkü.. kovup tazminat ödediğin adam için bile kovdum diyecek götün yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Fatih Terim'in Milli Takım'ı Bırakmasına Vesile Olan Alaçatı'daki Restoran Müze Oluyor... http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=326300 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ben yanlis hatirlamiyorsam istifa ederse de kalan parayi alir gibi bi madde vardi. Cok konusulmustu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 mehmet özdilek gelecek deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Genwa said: Ben yanlis hatirlamiyorsam istifa ederse de kalan parayi alir gibi bi madde vardi. Cok konusulmustu hatta. öyle sözleşme mi olur ya ? sadsfa ona imza atan adamı direk görevden alacaksın, koca holding yönetiyor adam böyle mal değildir dicem ama Beşiktaş'ı batırdı sdasfsaf FT olsam öyle madde varsa imzadan 5 saat sonra basarım istifayı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 http://t24.com.tr/haber/tff-ile-yapilan-sozlesme-ortaya-cikti-fatih-terimin-tazminati-76-milyon-euro,363291 öyle bi saçmalık yok. bildiğin tff kovmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ayrılmadı, atıldı herhalde, önümüzdeki sezon maaşını alacakmış. 3,5 milyon euro. Ayrıldıysa niye para ödeniyor? Atıldıysa niye ayrıldım diyor? https://www.haberler.com/tff-fatih-terim-e-onumuzdeki-1-yillik-maasini-9873511-haberi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DFqzNgkXsAI_790.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 is ended (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 My watch is ended tam Terim'in kuracağı cümle, bence cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 çankaya belediyesi fatih terim parkı'nın adını değiştirecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 goldbären said: is ended (facepalm) is ended doğru grammer nesi facepalm bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 is ended doğru kullanılmış face palm yanlış kullanılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ne bileyim izlemedim ki diziyi gerçekten öyle mi xD. capsı hazırlayan eleman yetodur demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 hadi ordan keko doğru kullanım olduğunu bilmiyordun, kıvırma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 My Watch Is Ended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 bunlar hep anadolu lisesi ingilizcesi travmaları sdfs. is ended yanlış değil ama o durumda has ended doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 İkisi de kullanım olarak doğru. Ama anlamları farklı. "has ended" dersen "benim nöbet bitti" diye geçmiş zamanlı bilgi verirsin o an mı 3 saat önce mi bi önceki gün mü bitti belli değildir özellikle söylemedikçe, ama "is ended" ile nokta atışı "an itibariyle bitti" şeklinde vurgularsın. Her fiile her zaman uygulanan bir kalıp değil. Multi oyunda "Rew is entered the game" demez hatalı olur mesela. Ama "I'm done" "She is finished" (edilgen kullanımdan bahsetmiyorum, bitti tükendi anlamına değil yaptığı işi bitirdi anlamına geliyor) "My watch is ended" falan gibi belli fiillerde kullanılıyor. "is blablaed" kullanılmayan fiillerde o an gerçekleştirildiğini vurgulamak için just kullanıyorlar işte "Rew (has) just entered the game". Aslında end/done/finish kelimelerinin hem bitmek hem bitirmek anlamında kullanılmasından kaynaklanıyor. I end my watch / My watch ends ikisi de doğru cümleler, biri bitiriyorum diğeri bitiyor/biter anlamında. Burada tam çeviri aslında edilgenle "nöbetim bitirilir" oluyor, Türkçe'de bu kullanım yok, ama nöbetim biter/(an itibariyle) bitti olarak kullanım var, anlam oraya kayıyor. Aslında "Anadolu lisesi ingilizcesi" de burada is endedı yanlış bilmenin esas sebebi. İngilizcesi çok iyi olmayan bir Türk için "is ended"ın birebir çevirisi Türkçe'ye uymadığı ve Türkçe'de böyle kalıp olmadığı için ingilizcesi de hatalı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar