quixef Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Soylular ne diyor puan yerine? Niye amiyane tabirle puan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 biz soylular unun diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 4dx izleyen var mı. VR falan kafasında ya belki uyumlu olabilir diye düşündüm filmle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Güzeldi film, aktı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Referansa doyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Wow Referansı var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ben farketmedim ama vardir illaki, sc marine vardi en belirgin blizz ref Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 trailer'lardan birinde jim raynor'a benzeyen bi marine vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 tracer da belirgindi, wow yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 o var mıydı bu var mıydı diye sorasım var ama sanırım filmin anlamı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 çok değil aslında, bariz ref ler dışındakileri bilmeyenlerin de gayet eğlenebilecğei bir film olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sabonis said: 4dx izleyen var mı. VR falan kafasında ya belki uyumlu olabilir diye düşündüm filmle. bugun gidicem 4dx'e, merak ediyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sabonis said: trailer'lardan birinde jim raynor'a benzeyen bi marine vardı Direk jim raynordu ya. Surat yapisini biraz deismislerdi ama puro sac falan ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 µh said: sabonis said: 4dx izleyen var mı. VR falan kafasında ya belki uyumlu olabilir diye düşündüm filmle. bugun gidicem 4dx'e, merak ediyorum ben de yazsana dönünce nasıldı diye hem tek gitmiyorsan diğer insanlar nasıl buldu diye. bu hafta gidicem birileriyle. 4dx fikri benden çıktı, bol küfür yemiim sonra :D reddit'te 4dx için en iyi filmlerden biri falan demişler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 sanssizsansli said: young adult hmmmfffsss adult xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 ya referanslar listesine bakarken uzun zamandir hatirlamaya calistigim, ne oldugunu bulamadigim filmin the dark crystals oldugunu gordum.. lol iyiymis liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Tek sacma yani, 30 sene sonra gecen filmin simdiki ergenler icin arcane bilgi olan seylere refaranslarla gecmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 halliday in yaşına bakıldığında normal referanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 WOW vardı en az 2 yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Ctesi izledim, Neverending Story'nin kitaplarla yaptığını neredeyse aynı kalitede oyun dünyasıyla yapmış Spielberg, üstünde uzun süredir biriken ölü toprağı atıp rölantiden çıkarmış vitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 benjani said: Xenocide said: Tek hayal kirikligim: holy hand granade patlarken AAAA HALALUYAA niye demedi ya :/ ben de onu bekledim ama monty python da yoktu o ses. Benim de beklentim boşa çıktı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 alla alla benim gruplarda sevmisler, kitaptan dogru yerleri almislar sinemada izleyin galanyazmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 abi su filmin iyi olacagini hic dusunmuyordum ama herkesin yorumlari gidin izleyin seklinde sirf o yuzden gidicem ben de bugun, bu kadar kisi salak olamaz ajdgajff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 paticikte daha kotu yorum cikmadi herhalde dusun. Saheser degil yalniz cok da beklentiye girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 şaheser değil ama görseller gayet tatmin edici, filmde gereksiz romance yok (tam giriyodu o kafaya allahtan son anda filme dönüldü) bir de referanslarrrr tatlışko ehi gaming kültürünün içinde olmayan birine hiçbir şey ifade etmez mesela. oturup eğlencesine bile izleyemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar