Nekro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 thumbnail i gordum izlemeye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 BU NE OGLUM insan bitane espri koyar fragmana ya, 43 saniyede insan biktirilir mi? ayrica recep ivedik'i begeniyorum zaten vinelar da 7 saniye iken komikti, cok sasiriyordum 7 saniyede hakikaten cok iyi espriler isliyorlardi ve takdirimi kazaniyorlardi. simdi arada youtubedan bakayim diyorum 1 dk'lik "vine" cekiyorlar, hic de komik degil, onu izleyecek olsam oturur dizi izlerim. bunlarin eline karikatur versek demek 20 sayfa cizecekler punchlinea gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Recep İvedik o kadar da fena değilmiş dedirtmek için yapılmış bir film gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 "espri" koyar zaten fragmana, biz de yine gülmeyiz. de bu fragman değil teaser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 neyse abi acilen IQ bonbası yapılması şart. ucuna da taramalı. uzmanlar bi sınır belirler atılır. kendim de gidersem gerçekten gözüm açık gitmem. insanlık için kendimi memnuniyetle feda ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 getirip şuraya koymasanız hiç görmemiş olacaktık. bir de böyle düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 yeterince kötü değil bu toplum daha kötüsünü hakediyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 recep ivedik bunun yanında şampiyonlar ligi kalır ya. şunu çeksin diye para veren yapımcının soyu kurur inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 DarKRideR said: recep ivedik bunun yanında şampiyonlar ligi kalır ya. şunu çeksin diye para veren yapımcının soyu kurur inşallah... Abi maliyet 100.000 TL ne olcak ki kaşı çizmek için göz kalemi bide eşofman adamın 800 k takipçisi var %10 gelse 80 K 20 k da yanılıp girse 100k. 10 Tl biletten 1 m kar kardır aga. asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 olm o hesapla reis filminin avatardan çok hasılat yapması lazımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Reis (2017) Budget: $8,000,000 (estimated) böyle boktan filmler dışında sinemaya para vermeyen kitle için 30m TL çok iyi par abence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 edit, valla görmedim, hatta yazmış mı diye bir daha baktım (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Feamer said: k1nJo said: neyse abi acilen IQ bonbası yapılması şart. ucuna da taramalı. uzmanlar bi sınır belirler atılır. kendim de gidersem gerçekten gözüm açık gitmem. insanlık için kendimi memnuniyetle feda ederim. ucuna taramalı takmak da lazım olm adam o espriyi yapmış zaten arkadaş nasıl bi espri fetişizmi bu adamın yaptığı espiyi mi tekrar yapıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 iş yerinden arkadaşları topladım gittim ilk başlarda ön yargılılardı ama film çok başarılı. kırdı geçirdi gülmekten. tavsiye ederim 9/10 veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 gereksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kermit said: iş yerinden arkadaşları topladım gittim ilk başlarda ön yargılılardı ama film çok başarılı. kırdık geçirdi gülmekten. tavsiye ederim 9/10 veriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kermit'i işe alan olması şu filmin tüm potansiyelinden daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 BonePART said: Feamer said: k1nJo said: neyse abi acilen IQ bonbası yapılması şart. ucuna da taramalı. uzmanlar bi sınır belirler atılır. kendim de gidersem gerçekten gözüm açık gitmem. insanlık için kendimi memnuniyetle feda ederim. ucuna taramalı takmak da lazım olm adam o espriyi yapmış zaten arkadaş nasıl bi espri fetişizmi bu adamın yaptığı espiyi mi tekrar yapıyon feamer öztürk. öyle her cümleyi ciddiye almaz. bildiğini okur geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 calimero said: kermit'i işe alan olması şu filmin tüm potansiyelinden daha komik. link göndersene nerde yakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 bunlar ne kadar büyük kaş yaparlarsa o kadar komik olduklarını sanıyorlar sanırım.sınırı nereye çekecekler acaba. hani kendinden sonrakileri de düşünmüyorlar insan biraz daha büyütme payı bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 tamam olum 3 sayfa ne vuruyonuz savunan bi iki kişi gelsin onlara vurursunuz 2-3 sayfa daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Orjinalii 3M yaptığına göre buda 1M izlemeye ulaşır buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Osuran_boğa said: bunlar ne kadar büyük kaş yaparlarsa o kadar komik olduklarını sanıyorlar sanırım.sınırı nereye çekecekler acaba. hani kendinden sonrakileri de düşünmüyorlar insan biraz daha büyütme payı bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 1017 dandanakanla aynı zamanlarda çekilmiş sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Cehape zihniyetli beyaz turkler begenmez tabi. Bence cok basarili. Zorunuza mi gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar