Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 şimdi öncelikle bunu bir izleyelim https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ sonra bu playlistten herhangi bir şey https://www.youtube.com/playlist?list=PLc495bW4yCSbFFbOlVxgeF3inq-SBPf7Q veya bunu izleyelim, https://www.youtube.com/watch?v=30AKh0cuDX8 şimdi devam edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 asdfgh bu arada çok iyi lan, neyseki arada laf ediyosun da aklıma geliyo bunu koyup izleyip eğleniyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 şu turnuvanın birinde mirage'da b'de zıplaya zıplaya koridora awp'yle sıkılan efsane bi vidyo vardı 2 sene önce mi ne. onu da bi buldursanıza canım çekti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 jw flickidir garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ya adam utanmadan hack açtığı oyunların videolarını koymuş ya tıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 sanki - frag yapmışım gibi koymuşun ahah, gayet düzgün skor. dmg akıyomuşuz 2015 öncesi herhalde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 benim videodan daha yeni sdasfas hadi gel aim dersi vereyim sana özledim CS oynamayı aylardır oynamıyorum doğru düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Silphatos said: jw flickidir garanti yok coldzera'ymış. https://www.youtube.com/watch?v=XJyqQW1sdk0 neyse o değil de resmen alacak oyun bulamıyorum ya. ori alsam mı? bu ara dark souls'a sardım, sanki bi sonraki indirime kadar almasam da olur gibi? ya da long dark mı alsam dicem de ne zaman gaza gelip survival alsam gerilip oynayamıyorum. ya da stardew? (yelpaze geniş) gerçi onu alana kadar factorio alırım dicem de indirime girmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Tabletop Simulator Domina Darkest Dungeon - Crimson Court Baldur's Gate: The Complete Saga Beholder Meh. Beğene beğene bunları beğendim. Factorioda ve rimworldde indirim yok o nedenle almıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 tempest aldım eğlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 domina baya basit kalmış ama kendine has bir havası var. ucuz diye öyle baktım ama olmasa da olurmuş. dlcler ile güzel hale gelebilir. özellikle ekipman yönetimi, taktik falan gelmesi gerekiyor. arayüzler falan lise terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Hiçbirşey ilgimi çekmedi yine bu sale döneminde. YAY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 gaben bozdu bizim ayarlarımızı eskiden 80% indirim oldugundan alısmısız 50%e burun kıvırıyoruz fo4 mesela 66 lira baya uygun aslında almıyorum bi gun 15 tl olur mu aceba diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 total war rome aşkım 20 dakika sürdü. gidip total war atilla ve tüm dlcleri aldım akhunlarla başlıcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 BonePART said: gaben bozdu bizim ayarlarımızı eskiden 80% indirim oldugundan alısmısız 50%e burun kıvırıyoruz fo4 mesela 66 lira baya uygun aslında almıyorum bi gun 15 tl olur mu aceba diye bu doğru ayrıca sırf %50-80 olayı da değil bence. eskiden 150 tl'ye oyun yoktu. çıkan AAA'ler 90 liradan 40-50'ye düşerlerdi %50 gördüğünde. şimdi %50 görüp 75 tl'ye düşüyor haliyle yüksek geliyor fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Oda olabilir haklısın ama özellikle indylerde flash sale arıyor insan. Toplamda play timeı 3 saat olmayan oyuna 30 TL vermek üzüyor insanı. ha bu arada 400 saat binding of isaacta harcayan bir adam olarak diyorum. Bazılarına kesinlike fazlasıda deyiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 indieler baya ucuz ama zaten ne bekliyorsunuz ki ben hiçbir indieye 15 tl den fazla vermedim bu sale. yeni yeni titlelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Bizim kur muhabbeti kötü vurdu. Yoksa ben 200 saat planet coaster oynamışım. 100 liraya almıştım. Fazla fazla değdi. 30 saate yakın da rimworld olmuş. Ama %90 indirim olsa bile o fiyata Civ 6'yı almam. Civ 5'de 200 saatim var. Ama 6'yı o kur fiyatlarıyla almam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Abi Rimworld ve factorio alcam. 30ar TL ikiside beklerim humble bundeldan alırım 5 oyun 40 Tl felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Dolar'ın artışı çok etkiledi esas olarak, esas sıkıntı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Bu esas tütün tütün meselesi Tütün tütünün baş fiyatı ne olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Starbound, Rimworld ve Planet Coaster gibi oyunlara para verirken steam workshop'u göz önünde bulundurun. Workshop'tan çok destek alıyorlar. Mesela hekırzlayın oynayın biraz. Oynarken "ben buna workshoptan 50 tane daha mod indirirsem mükemmel olur" falan diye düşünürseniz bence istedikleri paraya değer. Ama oyun sarmadı, oyunu modla 2-3 kat genişletmek istemediniz mesela. O zaman değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 rimworldun yapımcı baya inanılmaz abi ya. diğerleri neyse de, acımayın basın yani. sektörde onun gibi adamlara ihtiyaç var. adam aylardır bir kuruş para istemden hayvan gibi content ve optimizasyon basıyor oyuna. diğer yanda battle brothers gibi yarım yamalak release olup "bize yetti kanka" deyip de oyunu yüz üstü bırakanlar var. ondan yapımcıyı da birazcık kayırın. parası olana tabii sözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Alabiirim Rimworldu belki. Factoio çok OCD çünkü. Çıldırtır beni. Oyunun ilerleyen kısmında istediğim gibi olmazsa fabrika silerim sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Baldur's Gate The Complete Saga almayı düşünüyorum. Zamanında ayıla bayıla oynamıştım ama çoook uzun süre geçti üzerinden. Enhanced Edition versiyonları ilk çıktığında çok bug var vs denmişti. Tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar