Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2017 (22 Haziran - 5 Temmuz)

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:

jw flickidir garanti

yok coldzera'ymış.
https://www.youtube.com/watch?v=XJyqQW1sdk0

neyse o değil de resmen alacak oyun bulamıyorum ya. ori alsam mı? bu ara dark souls'a sardım, sanki bi sonraki indirime kadar almasam da olur gibi? ya da long dark mı alsam dicem de ne zaman gaza gelip survival alsam gerilip oynayamıyorum. ya da stardew? (yelpaze geniş) gerçi onu alana kadar factorio alırım dicem de indirime girmemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

gaben bozdu bizim ayarlarımızı
eskiden 80% indirim oldugundan alısmısız
50%e burun kıvırıyoruz
fo4 mesela 66 lira baya uygun aslında
almıyorum bi gun 15 tl olur mu aceba diye

bu doğru ayrıca sırf %50-80 olayı da değil bence. eskiden 150 tl'ye oyun yoktu. çıkan AAA'ler 90 liradan 40-50'ye düşerlerdi %50 gördüğünde.

şimdi %50 görüp 75 tl'ye düşüyor haliyle yüksek geliyor fiyat.
Sosyal ağlarda paylaş

Starbound, Rimworld ve Planet Coaster gibi oyunlara para verirken steam workshop'u göz önünde bulundurun. Workshop'tan çok destek alıyorlar.

Mesela hekırzlayın oynayın biraz. Oynarken "ben buna workshoptan 50 tane daha mod indirirsem mükemmel olur" falan diye düşünürseniz bence istedikleri paraya değer. Ama oyun sarmadı, oyunu modla 2-3 kat genişletmek istemediniz mesela. O zaman değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

rimworldun yapımcı baya inanılmaz abi ya. diğerleri neyse de, acımayın basın yani. sektörde onun gibi adamlara ihtiyaç var. adam aylardır bir kuruş para istemden hayvan gibi content ve optimizasyon basıyor oyuna. diğer yanda battle brothers gibi yarım yamalak release olup "bize yetti kanka" deyip de oyunu yüz üstü bırakanlar var. ondan yapımcıyı da birazcık kayırın. parası olana tabii sözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...