tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Şu jailton kadar olucak türk futbolcusu olmaması ne acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bitmiyo mu la maç hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 tamam şimdi bite bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Bitiyo bitiyo güzel bitiyor hem de ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 hakettigimizi aldık. FTyi de yollayabilirler hic sıkıntı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Zaaaaaaaaaaaaaaari zaaaaaaaaarttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Gooooooooooooooool! Asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 tunch said: İşte bekledigimiz madcow bu Gs faul yaptiginda rakibe sarı kart çıkmalı! Tunch ya. Ben hala senden Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı sene ertelenen maçları listesini bekliyorum. Azimliyimdir ben. O liste gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 za zaa zaaa zaaa zaa zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Izlemeiyorum ama goooooooooooollllllll Zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 zaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Zaaaaaaaaa Valeqqqqqqqq valeqqqqqqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Cimbom sampiyon olupta Cl ye gitmesin zaten bu futbolla. Ulkeyi rezil etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweig Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 erik dalı zevrekdir ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 çift forvet olunca biz top falan aktaramıyoruz abi. tek forvet ikinci yarı 10 dakika baskı kurmuşken niye aceleyle değişikilik yapıp çift forvete döndü homunyüm. başakşehiri yendik yendik yoksa şampiyon olur başak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 O topu süren gerzek pas vermedi yalnız, yanlışlıkla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ümit hocama teşekkür ediyoruz. terim'e yine puro yaktırıcak bu akşam belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 gs a acımamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Angaranin bağları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Selam olsun sana 2016 gs futbolu. Sagdan sola soldan saga. Iyi oldu. Aderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=glihLS3C2Ak ölmeyi göze almayan asla yaşayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 mokoko said: ümit hocama teşekkür ediyoruz. terim'e yine puro yaktırıcak bu akşam belli ki 6-0 da attıgı 6. golden daha can yakıcı oldu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bok gibi oynayıp yenilgiyi hakkettik. gençlere bravo. ayı mayı ama ligdeki çoğu hocadan daha td adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Aceace said: tunch said: İşte bekledigimiz madcow bu Gs faul yaptiginda rakibe sarı kart çıkmalı! Tunch ya. Ben hala senden Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı sene ertelenen maçları listesini bekliyorum. Azimliyimdir ben. O liste gelecek :) çok zor değilmiş o kadar azime gerek yokmuş https://eksisozluk.com/gsnin-avrupa-maclari-icin-ertelenen-maclar--5497775?nr=true&rf=galatasaray%C4%B1n%20avrupa%20ma%C3%A7lar%C4%B1%20i%C3%A7in%20ertelenen%20ma%C3%A7lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Gençler düşmesin diye yattiginizi bu kadar belli etmeseydiniz keske.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar