Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 antremana karıda getirir kimsenin sesi çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 eh motivasyon işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 sabonis said: lucescu 1 vural 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 DarKRideR said: antremana karıda getirir kimsenin sesi çıkmaz Kariya antreman getirir abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 said: Aslında G.Saray’ın planı en azından devre sonuna kadar Tudor’la devam etmekti. Ancak Hırvat hocanın Malatya’da yine 3’lü defansa dönmesi, sonunu getirdi. 5-1’lik M.Başakşehir yenilgisi sonrası hem başkan Özbek hem sportif direktör Cenk Ergün, Tudor’u, “Macera aramayalım. Taktik değiştirmek takımı olumsuz etkiliyor” diyerek uyarmıştı. Ancak Tudor dinlemedi ve Yeni Malatya maçında takımı 3’lü savunmayla oynattı. Bu ne sacmalik ya,Cenk Ergün takimin yardimci antrenorumuymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bu son derece yanlış işte ya. Teknik direktör getirdiysen taktik teknik kararı o verecek. Adamdan memnun değilsen gönderirsin. Ama tutup da o taktiği yapma bunu yap diyemezsin adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Belki adamın niyetide gitmekti zaten, herif ailesini daha geçenlerde geri gönderdi. Tazminatınıda aldı gidiyor işte mis. Bu kadar eleştiriyi kaldıramadı, hoş gerçi anca vurdum duymaz ve egosu şişik insanlar kaldırabiliyor. Basın sana şamar atıyorsa sen daha büyüğünü atacaksın :P Tudora yaptıklarını Terim e yapabilir ler mi mesela, herif hepsinin alnını karışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yılmaz Vural gelsin isterim ben ya. En azından keyifli futbol görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ulan istifa ederken bile mal herifler ya. harbiden şarküteri yönetiyor adam. madem gidiyorsun 1 ay sonra yoksun, teknik direktörü kovma bari. olur da seilemezsen yeni gelen adam belirlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 adam gitmiyor ki yönetimini yeniliyor. çatlak sesleri kesip muhalefeti gafil avlamaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Onu bende düşündüm, yarım dönemlik teknik adam lazımdı mesela mayısda seçim olsaydı. Adama yarım dönem gel bir dene deseler bedava bile yapardı yeterki şans verilsin. Ama yönetimin başka hesapları var herhalde. Birde tüzük nasıl hemen 1 ay sonraya seçim koyabilmeye izin veriyor anlamadım, senin yönetimin aşağı yukarı zaten hazır, millete bir anda hadi bakalım listeni 2 hafta içide ya ver ya kaybol diyebilirsinki. Ayrıca bu kadar acele liste hazırlayıp kazanan muhalefet adayının yönetiminden ne kadar hayır gelir, sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 olay şu diye biliyorum; özbek brothers Terim gelsin istiyor, yönetimde falan gelmesini istemeyenler var. (benzin döküp kendimi yakarım bile diyenler varmış sadsaf) Terime karşı çıkanlar başkana baskı yapınca falan bunlardan kurtulmak için seçim kararı almış. Ben başkan adayı çıkacağını düşünmüyorum. Gs'de zaten mayıs 2018'de bir seçim daha var, 5 aylık yönetim olacak bu, o yüzden muhalefet mayısa kasar bence bu seçimi özbek'e bırakırlar adaysız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 yok yahu 1 kere yapılınca 3 sene adam rahat işte? bir daha mayısda olmazki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 seçimli olağan genel kurul var mayısta tüzük gereği ona kadar görevde kalıyorsun sanırım erken seçimle gelirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Esh said: DarKRideR said: antremana karıda getirir kimsenin sesi çıkmaz Kariya antreman getirir abi o. Çift kale maç yaptırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 applev0dka said: seçimli olağan genel kurul var mayısta tüzük gereği ona kadar görevde kalıyorsun sanırım erken seçimle gelirsen Böyle olsa bence risk almazdı gibime geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 risk almıyor ki zaten ? terim gelsin istiyor, yönetimde çatlak sesler var. şuan terim gelse yönetimde sorunlar çıkacak. erken seçime git, listeni yenile terimi isteyenlerden yönetim kur. sonra terimle başarı gelirse mayıs kongresinde zaten seçilirsin, yoksa mayısa aday olacak yüzün olmaz zaten. kendince doğru bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ace ile konuşuyoduk boşta kim var. ulan Bilic var. direk getirsinler, türkiye'yi tanıyor, ortalama üstü teknik direktör, gg işte. bu sene sonuç ne olursa olsun da kalır takımın başında, ileriye yönelik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bizde ileriye dönük diye birşey yok malesef. Sabredin 2 seneye harika olacağız desen kim kabul ediyor? Hıncalın yazı var bu arada http://www.milliyet.com.tr/erken-secim-karari-icin-bomba-galatasaray-2575408-skorergaleri/?PAGE=5 eski tüzükte varmış seçim maddesi, şimdi seçilirse 3 sene yapıştırmaya çalışacak. Bu yönetim bildiğin çakal ya.15 gün içinde kim ne liste hazırlayıp versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 hmm barış ertül yazmıştı ondan görmüştüm yanlış biliyormuş demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 applev0dka said: olay şu diye biliyorum; özbek brothers Terim gelsin istiyor, yönetimde falan gelmesini istemeyenler var. (benzin döküp kendimi yakarım bile diyenler varmış sadsaf) Terime karşı çıkanlar başkana baskı yapınca falan bunlardan kurtulmak için seçim kararı almış. Ben başkan adayı çıkacağını düşünmüyorum. Gs'de zaten mayıs 2018'de bir seçim daha var, 5 aylık yönetim olacak bu, o yüzden muhalefet mayısa kasar bence bu seçimi özbek'e bırakırlar adaysız https://3.bp.blogspot.com/-MYSV8_gWW5k/WM-NAN5mM2I/AAAAAAAAEww/wrUPcoenQyw1GVkzznZlg5UWIXLh45i_wCLcB/s1600/duygun-yarsuvat.jpg diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Darksun said: Belki adamın niyetide gitmekti zaten, herif ailesini daha geçenlerde geri gönderdi. Tazminatınıda aldı gidiyor işte mis. Bu kadar eleştiriyi kaldıramadı, hoş gerçi anca vurdum duymaz ve egosu şişik insanlar kaldırabiliyor. Basın sana şamar atıyorsa sen daha büyüğünü atacaksın :P Tudora yaptıklarını Terim e yapabilir ler mi mesela, herif hepsinin alnını karışlar. eleştiri mi? Adama bi ana acrat sövülmediği kaldı. Şu ortamda nası düzgün çalışabilirdi ki zaten? Adam zirve yarışının içinde ligin ilk yarısını geçmiş. Takımdaki bariz eksik bazı oyuncuların alternatifinin olmaması. Transfer yapacaksın, ikinci yarıya yine yaldır yaldır girecek. Olacak olan bu kadar basitti. Ama her basın toplantısında terbiyesiz seviyesiz sorular, acaip bi baskı. Sanki takım 10uncu. Anlaşılır iş değil walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Yeni hocamız belli. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/07/20/11/427E9B7300000578-0-image-a-16_1500545926999.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Her t.direktöre eleştiri var, ama son zamanlarda "çok lobisi olmayan" adamlara çok abartılı yükleniliyor. Tudor en uç noktada yaşadı bunu. Şenol Güneş'e bile sağlam tepki var, adam CL'de şapkadan tavşan çıkartıp susturmasa onu da yıkacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 aynen yok yardımcı antrenörü göztepe'nin başına geçince bjk çökmüş , her şeyi o yapıyormuş ,falanmış filanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar