Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altcoin Genel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o değil diğeri

said:
Trading Competition:

We have also committed a second BMW i8 and 100,000 VEN to give away to our fans and traders worldwide. Users will be ranked from 1st to 20th based on net purchases (Buys minus Sells) in the VEN/BNB market only during the competition period. Rewards will be allocated as following:

1st Place will receive a BMW i8
2nd Place will receive 20,000 VEN
3rd Place will receive 10,000 VEN
4th-20th: will each equally split a pool of 70,000 VEN
Mesaj tarihi:
Aylar önce paramın 1/5'ini XRP 4/5'ini ETH olarak dağıtmıştım. Ara ara ufak oynamalar yapsam da aşağı yukarı oranlar bu şekilde kaldı.

Bugün XRP ETH'i solladı geçti %20 de fark koydu. Allah cızırtını vermesin ETH.
Mesaj tarihi:
Yükselişteyken Po.Et'i inceledim dün, patent, görsel ve yazılı paylaşımla ilgili çalışmaları var. İlk Çeyrekte Wordpress Api ve App. gelebilir. O zaman ciddi fiyat artışı olur diye düşünüyorum. Şu an 0,06$ civarı, birkaç aya dediklerini yaparlarsa 0,5$'ı görür. Proje fena değil.
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:

cardona çok sevdiğim bir coin gider mi yüksek mi? Atlayalım mı? bugün baktım yeltendim de sanki çok yükselmiş gibi geldi.

Ocak ayında çok yapacakları var. Bikaç tane de toplantıları var.
Şuan biraz yüksek giriş noktasından ama long run da halen alınası.
5 gün sonra yeni bi update yayınlayacaklar.
Mesaj tarihi:
alakası yok. announcementı ekstra şişirdiler bu sefer. buy the rumour, sell the news'a döndü iş. ilk annoucementı şansa bulmuştum, o zaman coinin bilinirliği bu kadar fazla değildi. bu seferkisi fiyatlanmıştı bile yani.
Mesaj tarihi:
2 haftada %500 artış güzel yine

biri ortaya çin merkez bankası söylentisi attı, o yüzden momentumu azaldı biraz. Büyük açıklamaları neymiş bakmak lazım. Büyük ihtimal neo-gas gibi bir sistem çıkacak.
  • Yeni Oluştur...