HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 binance ven traderlarına bmw çekilişi yapacakmış. https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115003699452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 ikinci çekiliş net buy üzerinden olacağı için pek güzel olacak ven için + açıklama var 1 gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 1 btc değerinde trade lazım ve wash trade sayılmaz demişler, çok kişiye hitap etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 o değil diğeri said: Trading Competition: We have also committed a second BMW i8 and 100,000 VEN to give away to our fans and traders worldwide. Users will be ranked from 1st to 20th based on net purchases (Buys minus Sells) in the VEN/BNB market only during the competition period. Rewards will be allocated as following: 1st Place will receive a BMW i8 2nd Place will receive 20,000 VEN 3rd Place will receive 10,000 VEN 4th-20th: will each equally split a pool of 70,000 VEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 ven 2.5 dolar değil mi? olum kaç milyonluk trade ettiniz de bmw kapma şansınız olduğunu düşünüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 he net buy minus sell demişler fiyat artar diye seviniyormussunuz oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 http://media1.giphy.com/media/GQnsaAWZ8ty00/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Aylar önce paramın 1/5'ini XRP 4/5'ini ETH olarak dağıtmıştım. Ara ara ufak oynamalar yapsam da aşağı yukarı oranlar bu şekilde kaldı. Bugün XRP ETH'i solladı geçti %20 de fark koydu. Allah cızırtını vermesin ETH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 her şey roket olmuş. bu saatten sonra hangi altcoine girilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 zero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Zcoin (XZC) mi? yoksa ZEC mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Yükselişteyken Po.Et'i inceledim dün, patent, görsel ve yazılı paylaşımla ilgili çalışmaları var. İlk Çeyrekte Wordpress Api ve App. gelebilir. O zaman ciddi fiyat artışı olur diye düşünüyorum. Şu an 0,06$ civarı, birkaç aya dediklerini yaparlarsa 0,5$'ı görür. Proje fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Cardano icin son durak. Sinyal rusyadan. Trade long. Cocugunuzu satin girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Rotweiler said: Cardano icin son durak. Sinyal rusyadan. Trade long. Cocugunuzu satin girin. Güzel sinyal, dump ne zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 0.6$ dan yetişebildim 0.76 şu anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 0x leri sattım 0.74 den ada aldım. Düşerse yakana yapışırım, YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR yazmamışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Canınız sağolsun =) Kendi fikrim sonuçta lol Birsürü sinyal verdim burdan geçmiş sayfalarda onlara niye gimediniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 binance da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 cardona çok sevdiğim bir coin gider mi yüksek mi? Atlayalım mı? bugün baktım yeltendim de sanki çok yükselmiş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 qtum(quantum) da başka bitanesi. Çok iş yapan bir coin değil ama, airdrop var ayın 3ünde. 2sine kadar iyi hype yapar. İkisinde tepedeyken çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 bLackcha0s said: cardona çok sevdiğim bir coin gider mi yüksek mi? Atlayalım mı? bugün baktım yeltendim de sanki çok yükselmiş gibi geldi. Ocak ayında çok yapacakları var. Bikaç tane de toplantıları var. Şuan biraz yüksek giriş noktasından ama long run da halen alınası. 5 gün sonra yeni bi update yayınlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 ven baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Ven new exchange le ilgili olumsuz bi açıklama geldi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 alakası yok. announcementı ekstra şişirdiler bu sefer. buy the rumour, sell the news'a döndü iş. ilk annoucementı şansa bulmuştum, o zaman coinin bilinirliği bu kadar fazla değildi. bu seferkisi fiyatlanmıştı bile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 2 haftada %500 artış güzel yine biri ortaya çin merkez bankası söylentisi attı, o yüzden momentumu azaldı biraz. Büyük açıklamaları neymiş bakmak lazım. Büyük ihtimal neo-gas gibi bir sistem çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar