ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Sc hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 nerden alıyosunuz bu az duyulmuş coinleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Bilmem, siacoin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Esh said: Kendi kafana gore gozune guzel geleni de alsan kar etme ihtimalin var zaten Ssss sen niye bileniyon lan bizim coin başlıklarına? Ben karışıyor muyum olm senin stocklarina. Kist. Git otede oyna =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 bi iki endeks grafigi koyup yorum yapmak istiyorum ya hep icimde kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ok da çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 paribu'ya yakın zamanda yatıran var mı? ne kadar sürüyor btc alabilmeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ben ve bir arkadasım aldı. Hafta içi mesai saatlerinde eft yaptık. 2 saatte falan btc almış transfer etmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Ben de dun yatirdim paribuya, bir saat falan surdu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 verge yerinde saymaya başladı. tron bir dürtüklenecek gibi. iota'dan çıktım ona girdim bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Alanmasters dan 2. kazık al dediği STRAT ve MTL de artmıyor... Kulakların çınlıyor mu gavur evladı... edit: şaka bir yana CND den hareket bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Strat bana güzel kar bıraktı ya. Çıktım 2 gün önce favori coinim her zaman dipten alıp yukarılara taşıyor sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 STRAT'le ilgili benim aldığım tüyo şudur gençler: https://www.cheatsheet.com/wp-content/uploads/2010/06/Emocional-cycle-2-Web-copy-sourced.jpg https://i.hizliresim.com/ZObq2V.png same shit. Will happen again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 xaty said: paribu'ya yakın zamanda yatıran var mı? ne kadar sürüyor btc alabilmeniz? 30dk'da eft+deposit yapmıştım crash zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 akirafes said: sc al diyorlar bana alınır mı? 400 olacakmış valla 156 aldım 196 dan sattım iyi tüyo vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 bu ctr ne yaptı ya. %250 olmuş kar. sabah %100 dü baktığımda bu artık düşer millet alacağını almıştır dedim girmedim. pişman oldum. şimdi girsem kesin dibe gider. 2.5 dolar şu an. 5'e falan gider mi acaba iota gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 esh coin almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Bi coin çıkartmadığı kalmıştı Esh'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 vakit ven mi? ven ven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 grupta yazdim ama buraya da yazayim strat a bir seyler oluyor pump/dump sanirim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 coinfono.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 HODL ... duvarlar aşılıyor yavaştan.. bir süre 10500 üstünü göstermeyecekler ama buna da şükür 10kyı aştık. Lopeth said: vakit ven mi? ven ven? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 fsdf ulan şimdi çıktım ven den sıkıldım bi macera ZRX girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Üstatlar tavsiye vermeyi bıraktı ? Para saymaktan vakit kalmadı herhalde 2 gündür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Xenocide said: STRAT'le ilgili benim aldığım tüyo şudur gençler: https://www.cheatsheet.com/wp-content/uploads/2010/06/Emocional-cycle-2-Web-copy-sourced.jpg https://i.hizliresim.com/ZObq2V.png same shit. Will happen again. şunu yazdığımda strat 74'lerdeydi. şu anda 92. 130 olana kadar HODL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar