Mal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Xenus said: VEN'den zengin olan arkadaşlar dürüm ısmarlayabilirler 50 dolar olursa bi tane tuttuki bako heye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 5$'a fit olsan? :P yapıcakları duyuruya kadar HODL takılmada fayda var, eğer büyük bi partnership ya da büyük exchangelere eklenme durumu çıkarsa uçuşa geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ripple düşüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Oh be aradığım appi buldum https://i.hizliresim.com/zJ9PpD.jpg Denemedim ama çalışıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Enjincoin (ENJ) takip eden var mı? Yılbaşından önce walletı çıkacak ve Minecraft plugin gelecek. Potansiyeli var gibi. Oyun parası olacakmış, scam koruması varmışmışmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi giremedim btc sürekli artıyor ne zaman alacaz 75bine inse bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 benim onerim bir miktar al, duserse daha da alirsin. 100 liran varsa 10 liralik al yani, ama hic almamak dogru degil. ilk basladigimda btc dustukce kutluyordum simdi hatri sayilir bir miktara ulasti korkuyorum ya duserse diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 VEN huobi'ye eklenmiş. bittrex, bithumb gibi büyük volumelu değil ama habercisi gibi bişi. birde 500 ven'e 5 ven kampanyası varmış. ama feelere bakmak lazım. belki alabilirim buraya. porsche kampanyası iyimiş dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 VTC tavsiye ederim araştırın. 1-2 hafta içerisinde AMD gpu'lar içinde mining yapabilme olayını getirmeyi hedefliyorlar. Zaten mining clientleri One Click, wallet adresi gir başlasın mining yapmaya, amd gpu içinde mining oalyı gelince baya gamer'lar bile boş zamanda mining yapabilecek noktaya gelmek istiyorlar. zaten olayı bu "herkesin coini" mevzusu, asic'lere karşı dirençleri var, ister gpu ister cpu mining yapılabiliyor. 1-2 hafta içerisinde İoS ve Android wallet release etmeyi planlıyorlar. LTC ile aralarında atomic swap gerçeklemiş biraz LTC ile korelasyonu var denebilir. Mart gibi de direk $ gate ile alınabilir bir paltform(waves gibi) oluştumak istiyorlar. He birde halving yapıldı, block reward 50 vtc den 25 e çekildi. 50$ lık falan almanızı tavsiye ederim. en kötü 2018 içinde PC'nizin update beleşe gelmiş olur. #DYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 VEN'in son 30dk hacmine bi bakın. 10milyon VEN alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 10 milyon VEN dediğin 700 BTC ediyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi günlük hacim değil ki bu. 30dk da oldu. https://www.binance.com/trade.html?symbol=VEN_BTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ss de koyduğun haber etki etti hissettirdi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 ssten değil duyuru gelmiş bile. https://cdn.vechain.com/vechain_national_government_partnership_guian_release.pdf https://twitter.com/vechainofficial/status/942728716051816453 chinacoin olmuş adamlar. binance kırıldı ahahaha https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115003512572 binance down bu arada direk yardırın açılınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 ven mi alalim yani acilinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 neo dan çıkıp ven o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Xenus said: VEN'den zengin olan arkadaşlar dürüm ısmarlayabilirler Abi seninle hypelanıp kazandığım 2 oldu. 600-700 $ kazandırdın bana, anana babana bu kadar iyilik yapmamışsındır ahhahahsfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 yetişemedim biraz pahalıdan aldım sanırım ben tekrar 0.0001400 seviyelerini geçer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Bir parti daha aldım 1.67$'den, ortalamı 1.14$ ' e yükselttim (0.87 idi). Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 valla supply ı görünce dayanamadım bende aldım VEN. NEO ları satmam kesinlikle. Hala değerini görmedi. NEO ICO'lar piyasaya daha yeni çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 VEN, ADA-TRON gibi rally yapabilir eğer BTC sideways giderse. inş çok yüksek almamışsınızdır ama. VEN hype'ına BTC crashlayacak şaka gibi, şimdi de onun panic sell'i başladı altlarda. 17,5k'a falan değdirebilirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 2. Partiyi 1.59 dan aldım. Pum dump yapmaya gelenler çıkınca düşer biraz ama yeni haber geldikçe ve doğru çıktıkça artış devam eder. Ortalık durulduğunda 1.47 seviyelerinden devam eder gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Lopeth said: yetişemedim biraz pahalıdan aldım sanırım ben tekrar 0.0001400 seviyelerini geçer umarım 14k dan aldıysan biraz tepeden girmişsin :) ama eğer haberler scam değilse bence kısavade de top 20 rahat geçebileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 yok 14 değil ya 095 biraz panic buy oldu ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Kötümser bi tahmin olmuş 1.50 - 52 civarını taban yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar