pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Bizi şundan mahrum bırakmayın. Kal bizimle reis! 39. saniye ahdhashafhs sivastan gelmiş aatifi istiyor ahaha. nasıl bir kralsın aziz başkan. https://www.youtube.com/watch?v=Z1vuNjoDlPo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 aktiftablet said: khalad said: Fenerbahçe şampiyon oldu bile haberimiz yok. Aziz yeniden seçilecek,4. yıldızı takacaklar ve bunu futbol adına hiçbir şey yapmadan yapacaklar hayırlı olsun. Benim anlamadığım hala nasıl bu kadar etkili? Nasıl bu kadar bariz şekilde yönlendirebiliyor? Hiç bir fikrim yok ama adam etkili işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 derbinin iddaa oranları belli olmuş : 1.90 Beşiktaş 3.20 Beraberlik 2.70 Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 gollü beraberlik çıkar o derbiden yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Abi yine bizi şişiriyolar patlıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 iç sahada bi gazla yine gol falan atabiliyoruz ya rakip kim olursa olsun, normalde şaklabanın açtığı 55 ortada 3 isabet falan varken iç sahada 6-7 oluyor o işte rakip kaleci defans falan kitleniyor diye gol geliyor. fener'e karşıda benzer şey olur. ya hatta talisca yok diye işte yanlışlıkla tolgay - atiba - oğuzhan sahaya sürüp, negredo ve babel denk gelirse birbirine belki sonunda iyi oynayıp da kazanabiliriz de işte sanmıyorum. bu admalara da orta kestireceği için hayallenmeye gerek saf bir mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Derbi kazanma itemi. 2 tane üst üste net çıkartırsa gelen küfürler ile adam deli tanklıyor maçı. 0-0'a kilitler. :D http://cdn-amk.sozcu.com.tr/amk-resimler/2017/12/volkann.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 fener basaksehir macindaki gibi oynasin uzeriz cok net bunu senola ve kerijmasina ragmen soyluyorum bakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ŞG nin fenere karşı bir sıkıntısı var kendisi de çözemiyor çok stresli oluyor o yüzden hep şanslı oluyorlar bize karşı ama inşallah kıracağız 3 kere üst üste oynarken ŞG nin olayını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 şg'nin sıkıntısından ziyade fb'nin yıllardır hiçbir başarısı olmadığı için her derbide kayırılıyorlar bu sene aykut gözyaşlarıyla geri de döndü iyice boka sardı hakemler fb derbilerinde, ilk devredeki maçta yaşananlar standart felan olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Kırmızı almazsak iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Bu haftaki derbide hakem direkt santradan topu eliyle BJK kalesine atacakmış. Öyle yalandan kayırmaya falan gerek yok net olalım artık demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ustune bi de kirmizi versin iste kaleye giderken ne oluyo diye medele falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 aykut'un gözyaşları sel olacak inşallah maç sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Aykut yendiği maçlardan sonra bile ağlıyor zorla şampiyon olacaklar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 medel'in çıplak foto için kırmızı verecekler maçın 1. dakikası, gg bitti maç oynamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ee şampiyonlar ligi balonu da patladığına göre bu sezonu 4. bitirip uefa'ya gider miyiz tartışmasını başlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 4.lük bu takıma lütuftur bu sezon. kadro bu kadar üst düzey ve kaliteli olmasaydı bu oyun ve hocanın hak ettiği maksimum basamak 8.'lik falan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 1 maç yüzünden saçma sapan konuşmayın lütfen beşiktaş bu sene son haftaya kadar zorlar büyük ihtimalle de şampiyon olur takım hırs yapar artık en azından bir tarafları aşağıya indi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Benim 2 sene oldu Şenor'u gömmeye başlamam, tek maçlık olay değil. Postlar ortada. Burada hocayı eleştirip, çökertmeyi en çok ben hak ediyorum. Kimse karışamaz bana, o kadar netim ve egoistim bu konuda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 darkrider bu konuda gerçekten ehil fatih terim > şenor güneş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 fatih terim gerçekten amipten bile daha küçük de yani her açıdan. şenol güneş yanında iyi taktisyen varsa iyi, yoksa kötü. dark'a ben bile laf söylemiştim bu konuda abartıyor diye ama yok yani gerçekten kafasına yapışmış bir sistemle sürekli aynı şeyi yapmaya çalışan bir adam şenol güneş. son iki sezonda şenol güneş tezahüratları yapılırken arkada izleyen tamer tuna'ya üzüldüm gerçekten. yazık yani. neyse artık kim gelecek de daha iyi olacağız onu da bilmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 DarKRideR said: Benim 2 sene oldu Şenor'u gömmeye başlamam, tek maçlık olay değil. Postlar ortada. Burada hocayı eleştirip, çökertmeyi en çok ben hak ediyorum. Kimse karışamaz bana, o kadar netim ve egoistim bu konuda sdfsdf doğru diyorsun da bu adamın yerine gelebilecek adam bulamıyorum düşünüyorum düşünüyorum. bunu da her defasına diyorum sana. ama ana avratta sövdüm o quaresma 90 dakika oynayınca bugün. hatta muhabir filan olsaydım kafasına su şişesi atardım toplantıda şenol'un. ama fatih terim gelmeyeceğine göre başka şansımız yok elimizde ki malzeme bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Ha seneye için Abullah Hunter diyorlar inşallah olmaz, seyircili takım oynatabilecek adam değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 artık lige asılacak en azından şampiyonluk için anormal hakem hataları olmazsa şampiyon bejiktaş gene. Bu hafta değişik bir kadro görebiliriz sahada bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar