xaty Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Phoenixlin said: Örn. Polonya'ya mayısın son haftasında başvuru yaptık, vize dün çıktı (haftaya salıda uçak var). Bu biraz da senin formda belirttiğin seyahat tarihine göre ayarlanmış olabilir. Bazı çalışanlar (konsolosluk veya ülke politikası değil, insiyatif alarak) seyahati geç olanları daha gevşek ilerletip yakında gidecek olanlara öncelik verebiliyor. Aynı ülkeden 1 ay beklediğim de oldu, Pzt başvurup Prş vizenin çıktığı da oldu
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 BarLOA said: 20-25 güne kalıyor vize. boşuna para harcamayın beleş geçiş geliş gidişstratejik derinlik, sen misin?
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Asteroth said: O kadar para harcayıp balayına İtalya'ya gitmişsin, makarna+kola nedir? Et yiyemiyoruz problem orda. Nereye girip sorsak etler full domuz eti. Ama bugun floransaya gecicez onceden arastirmami yaptim. Turk yerleride buldum dana etinden kebap yapan yerler vs. Etin dibine vurucam
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Floransada baya steak var danadan yapılan da, niye domuz yiyemiyorsunuz ki? Mis gibi et. Gitmeyin sakın saçma salak kebapçıya, kebap dediğin paran yokken ucuz alternatif sadece. Gitmişken domuz eti yiyin rib mib falan.
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Domuz eti yemeyin bence, alışık olmayan bünyede her şeyi yapabilir. Artı zaten fakir eti ve dandik bir et.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Harika bir fikrim var neden pizza yemiyorsunuz (:D
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 İlk defa domuz eti yediğimde hiç bişey olmadı. Eşimin midesi aşırı hassastır hatta koyun falan yiyemez kokusundan dolayı, düzgün pişirilmiş hazırlanmış domuz eti hiç rahatsız etmedi. Steak varken domuz neymiş denebilir onu anlarım, ama domuz eti de pulled pork olsun bbq ribs olsun, parmadır chorizodur italyan salamları olsun hatta şinitzel olsun gayet lezzetli oluyor, yeri gelince yemek lazım. Müslüman ülkede yetiştiğimiz için çekiniyoruz diyin canımı yiyin. Gerçi canımı yemeyin ya ağır dalga geçerim, sonuçta ha allaha inanmışsın ha inananlar gibi domuzdan uzak durmuşsun aynı kapıya çıkıyor lel.
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Aman dikkat yemek yiycem diye dinden imandan olmayın sakın sdddsdfa
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Fakir eti ve dandik bir et olduğu doğru. Güzel yapan yine lezzetli yapıyor o ayrı ama çok iyi zenginlerin gittiği yerlerde zaten menüde domuz ya yok, ya da tek bir item var sırf çeşit olsun diye konan.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 bacon kadar güzel birşey mi var mı dünyada? her türlüsü mis
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Ben domuz yenmesine karşı değilim, yerim de, ama o kadar önyargılı konuşuyorsunuz ki mantık yok pek. Çocukluktan beri eğer bünyen alışmadıysa domuza, bağırsaklarına midene eziyet edersin, hatta hastalanma riskin de var.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Domuz eti cidden lezzet olarak kötü. Bacon filan da öyle, benlik değil. (Bu beyaz kısımların ayrılması lazım. Yağ yiyemiyorum) Ama Italya'da heryer domuz eti filan değil. Hatta çoğunluk dana eti. rahatça yemek yiyebilirsiniz yani, konu din ise de. Pizzaları bile çoğunlukla etsiz, hafif pizzalar. Tabi zevk meselesi ama çeşit çeşit peynirli harika pizzaları var.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 İtalya'da makarnaya takılı kalmak bayağı acı bir şey. Domuz eti sık kullanılıyor şarküteri ürünleri içeren yiyeceklerde ama domuzsuz milyon tane şey var yenecek. Hani Almanya'da falan aç kalınabilir de; balığın, hamur işinin, sebzenin cenneti İtalya'da cidden efor harcamak gerekiyor makarnayla sınırlı kalmak için. Onu geçtim pizzada tamam şarküterilerin hepsi domuz eti olduğundan soru işareti oluşabilir ama İtalya'da olay zaten margarita'da, quattro formaggio'da falan. Oraya gidip de sucuklu pizza yenmez. Bir de turist trap'lerden uzak durursanız inanılmaz lezzetli ve ucuz yerler var insanların yaşadıkları bölgelerde. Biz 6-7 euro'ya taş fırında pizza yiyip adamların kendi ürettikleri şarapları şişesi 3-4 euro'dan içtiydik Roma'da lel. Yeme içme açısından en keyifli yurtdışı tatilimdi. Canımı çektirdiniz mk :<
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 ben olsam her öğün carbonara ve ya fettucini alfredo yerim ohş
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 carbonara yerine kıymalı yumurtalı pide yiyin aynı şey.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 güzel domuz eti yememişsiniz siz şöyle atıcan ızgaraya baby ribs ekmeksiz
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Floransa cok iyi yermis ya. Roma ve milano yerine burda full 1 hafta kalsaymisim. Neyse bidahaki sefere artik.
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 valla en domuz yemem, tadi kotu iyy diyenine bile halellujah diye bagirtan bir jamon iberico diye birsey var ki of. ey yumurtaya can veren allah iberico domuzlarini neden daha cok yaratmadin?
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Yarın şirket aracılığı ile is gezisi sebepli sengen basvurusu yapicam ispanya'ya. Daha once yeşil pasaportum vardi bu ilk sengen basvurum olacak. 8 ekimdeki uçağa yetisir mi sizce
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 benim hollanda için 9 gün falan sürmüştü sanırım. ilk şengenimdi benim de. yetişir heralde normal şartlarda.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 maybe maybe not. büyük ihtimalle ucu ucuna.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Telefonda araci firma bugun elimize gelen basvurular 4unde cikar falan diyince ben bi umutlandım bakalin yarin ayarlicam herseyi.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Yetişir muhtemelen. Arada kıllık yapıyorlar ama pasaportun giriş çıkışı fazlaysa, şirket sponsorsa, hesaplarında da paran pulun varsa 3-4 günde alırsın.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 İspanyol firmasında çalışıyorum, ticari vize daha geç çıkar, bizim son dakika belli olan seyahatler olursa ve schengen bittiyse ya Sakız adası modeli yapıyoruz gir-çık ya da İspanya'ya turistik başvuruyoruz. Ben ve iş arkadaşlarımın 942394 vizesinde gördüğüm en hızlı ticari vize 1 hafta, 3 günde alan arkadaşı bize eğitim vermeye davet ediyorum. Yani şöyle diyeyim bir keresinde vize hızlı çıksın CEO'ya diye Banco Santander'in hissedarlarından birine mektup imzalatıldı. Genel anlamda yaz bittiği ve İspanya çok ızdırap bir ülke olmadığı için vize verirken uzun sürmez, ama yine de 5-6 iş günü lazım
Öne çıkan mesajlar