Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War Serisi


calimero

Öne çıkan mesajlar

King Arthur the roleplaying game oynuyorum da, baya baya sevdiğim bir oyun bu arada, arada açıp oynarım her ne kadar hep bir süre sonra bir şekilde bırakmış olsam da. Total war serisini de benzer olması dolayısıyla canım çekti açıkçası.

Burada biraz Rome fetişi var diye biliyorum ama bakalım sonuçlar nasıl çıkacak. Keşke birden fazla şıkka da oy verebilseydik, o da güzel olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılmıyorsam benim için bi tık daha önemi var. Annemlerin bir alışkanlığı vardı, bana ne zaman bilgisayar alsalar bi tane de oyun kurdurur içine oyun açık şekilde okuldan gelip yeni bilgisayarı görmemi beklerlerdi.

İlki 1997 senesinde NBA Live 1997 mi 1998 mi ne kuruluydu, ilk bilgisayar ve NBA tabii deliriyor insan. İkinci bilgisayarda absürd bir oyun kuruluydu.

Yanlış olmasın 2004 veya 2005 senesinde, Roma Total War kuruluydu 3. bilgisayarımda. Baya o zaman için dev ekran falandı monitor bi de, o dönem için akıl almaz büyüktü, şuan mutfat televizyonu olarak kullanılıyor o ekran hala o derece gideri vardı. O yüzden Rome serisi ayrı özel benim için.

Çok fazla tmi olmuş olabilir sanırım bu post.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap vermekte zorlandım, ancak teknoloji yapay zeka gibi hususları ve dinamikleri bir araya getirdiğimizde Total War: Shogun 2 ağır bastı.

Kalbimle düşündüğümde ise Medieval I ağır basıyor hala favorim, geçenlerde yine bir campaign bitirdim hatta. Müzikleri kulağımda çınlamaya devam ediyor.

Bu arada en çok oynadıklarım da saat bakımından Medieva II ve Empire imiş.

Warhammer da yavaş yavaş oynanış saati bakımından tepelere çıkmaya başladı. İkinci oyun gelip harita büyüyünce büyük ihtimal tepelere oturacak.

Medieval CD'si içindeki teaser, mazi olsun


https://www.youtube.com/watch?v=uv7KB59mczE

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben warhammer a bastım -nedeni için uzun bir yazı yazabilirim-

ama Rome ve Rome II aldığım zevk olarak hemen arkasından gelir. bu iki oyun oynanış olarak üst düzey olmalarının yanında seri içinde devrim yapan oyunlar olmaları bakımından önemliler
tabi rome dediğimiz zaman Europa Barbarorum ve rome surrectum modlarının elzem olduğunu ve bu deneyimi yaşamamış olanların ise hem bu açığı kapatmaları gerektiğini belirtmek isterim

Medieval ve shogun ise onların arkasından gelir.

attilla her ne kadar hala sorunlu bir oyun olsa da serinin diğer oyunlarında str ve taktik olarak çok daha doyurucu bir oyun. mesela ilgili konusunda ayrıntılı 15-20 turnluk açılış oynayışımı turn turn anlatmaya çalıştığım bir doğu roma oyunum var, gerçekten tatmin edici ve üst düzey zevk veren bir oyun oldu benim için

bunların dışında shogun 2 kesinlikle değil ama fall of samurai eklentisi benim kişisel listemin sonunda yer alır.

m2, e ve n ise bence gereksiz oyunlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...