calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Neredeyse 20 yıllık bir seri. Sizce serinin en iyi oyunu hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 King Arthur the roleplaying game oynuyorum da, baya baya sevdiğim bir oyun bu arada, arada açıp oynarım her ne kadar hep bir süre sonra bir şekilde bırakmış olsam da. Total war serisini de benzer olması dolayısıyla canım çekti açıkçası. Burada biraz Rome fetişi var diye biliyorum ama bakalım sonuçlar nasıl çıkacak. Keşke birden fazla şıkka da oy verebilseydik, o da güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 warhammer baya ezıyo hepsini acıkcası. rome ve ilk shogun ve medievaın asnısı var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 rome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 warhammerı oynamadıgım için rome2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 warhammer ve rome arası kalıp warhammer'a bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 warhammer seviyorsanız, baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 rome1 en iyiydi, sonra rome2 en iyi oldu. yerini rome3 alır artık herhalde medieval3 sürpriz yapmazsa, en iyi diğer serileri medieval zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 rome total war da birakmistim ben seriyi. hey gidi, okuldan kosa kosa gelir, crt monitorumde, pepsi blue esliginden (evet o zamanlar blue vardi lan sdfdsf), annemin pogacasi esliginde oynardim. hastatis ready! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Rome total war 2 şahaneydi. Kaç saat oynadım bilmiyorum bile. Baya baya taktik ustası olmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Cuce said: rome ve ilk shogun ve medievaın asnısı var tabi saydiklarinin hepsinin yeri ayri ama rome bir baska ya http://www.youtube.com/watch?v=HmM_rlnYnmw bu muzigin verdigi gaz yokmuydu ahh ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Total War: Arena? Listede bile yok asdfasdf. Benim seçimimi listeye ekleyin bari ya, ben Total War: Arena diyorum. Gerçi Rome 2 yine çok efsane aslında, o da olabilir. Şu listede ki en iyi Rome 2 benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 en sevdigim donem olmasi acisindan empire benim icin. sonra shogun2 gelir heralde. hayvanlar gibi oynadim shogun2 mekanikleri inanilmazdi. hatta keske empire'i oyle yapsalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Med 2 favorim Digerlerine isinamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 reyou said: pepsi blue esliginde ahahah 2005 yaza doğru çıktıydı bu. yeşil sıçırtırdı &işetirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Cok kotuydu ya Twist iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 twist ilginç şekilde bimde var şu an. ama ilk sayfadan derailmasterlık yapmışım yine sessiz sedasız, o yüzden bırakıyorum burada sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 yanlış oyladım, şogun 2 oylayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Yanılmıyorsam benim için bi tık daha önemi var. Annemlerin bir alışkanlığı vardı, bana ne zaman bilgisayar alsalar bi tane de oyun kurdurur içine oyun açık şekilde okuldan gelip yeni bilgisayarı görmemi beklerlerdi. İlki 1997 senesinde NBA Live 1997 mi 1998 mi ne kuruluydu, ilk bilgisayar ve NBA tabii deliriyor insan. İkinci bilgisayarda absürd bir oyun kuruluydu. Yanlış olmasın 2004 veya 2005 senesinde, Roma Total War kuruluydu 3. bilgisayarımda. Baya o zaman için dev ekran falandı monitor bi de, o dönem için akıl almaz büyüktü, şuan mutfat televizyonu olarak kullanılıyor o ekran hala o derece gideri vardı. O yüzden Rome serisi ayrı özel benim için. Çok fazla tmi olmuş olabilir sanırım bu post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Warhammer ünite çeşitliliği açısından Shogun 2'den beri çıkan en iyi TW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 @mito negzel ebeveynlermis onlar ole (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 rome 1 demeyenlerin alayı osmanlıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Cevap vermekte zorlandım, ancak teknoloji yapay zeka gibi hususları ve dinamikleri bir araya getirdiğimizde Total War: Shogun 2 ağır bastı. Kalbimle düşündüğümde ise Medieval I ağır basıyor hala favorim, geçenlerde yine bir campaign bitirdim hatta. Müzikleri kulağımda çınlamaya devam ediyor. Bu arada en çok oynadıklarım da saat bakımından Medieva II ve Empire imiş. Warhammer da yavaş yavaş oynanış saati bakımından tepelere çıkmaya başladı. İkinci oyun gelip harita büyüyünce büyük ihtimal tepelere oturacak. Medieval CD'si içindeki teaser, mazi olsun https://www.youtube.com/watch?v=uv7KB59mczE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 cidden şu rome total war teaser'ı nasıl gaza getirmişti, hala hatırlıyorum o son kılıcı sapladıktan sonraki bakışı. :) rome1 de serinin en devrimci oyunu her bakımdan zaten, o kadar çok ve bir yandan keyifle oynadığım oyun azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ben warhammer a bastım -nedeni için uzun bir yazı yazabilirim- ama Rome ve Rome II aldığım zevk olarak hemen arkasından gelir. bu iki oyun oynanış olarak üst düzey olmalarının yanında seri içinde devrim yapan oyunlar olmaları bakımından önemliler tabi rome dediğimiz zaman Europa Barbarorum ve rome surrectum modlarının elzem olduğunu ve bu deneyimi yaşamamış olanların ise hem bu açığı kapatmaları gerektiğini belirtmek isterim Medieval ve shogun ise onların arkasından gelir. attilla her ne kadar hala sorunlu bir oyun olsa da serinin diğer oyunlarında str ve taktik olarak çok daha doyurucu bir oyun. mesela ilgili konusunda ayrıntılı 15-20 turnluk açılış oynayışımı turn turn anlatmaya çalıştığım bir doğu roma oyunum var, gerçekten tatmin edici ve üst düzey zevk veren bir oyun oldu benim için bunların dışında shogun 2 kesinlikle değil ama fall of samurai eklentisi benim kişisel listemin sonunda yer alır. m2, e ve n ise bence gereksiz oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar