di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 DNA testi yaptirdik hanimlan, benim sonuclarda soyle iki sey diyo; said: A low fat diet may lead to increased waist circumference but a diet high in monounsaturated fat protects against increased waist circumference and may lead to reductions in BMI. said: Decreasing calorie intake and increasing physical activity through walking is not associated with weight loss. ki bayadir "ulan o kadar hareket ediyorum, duzgun besleniyorum, bi halt olmuyo" diye dolaniyodum. Yeme aliskanligini degistiricem bakalim, nolcak gorcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 CICO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Testin adı neymiş abi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yıllardır bilinen şeyleri söyleyerek zenginlerden para kaldırma testi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 test bana bilimsel gelmedi nedense sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 napmak lazımmış peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ikinci alinti bilimle celismiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Suark said: napmak lazımmış peki 10 adam banlama 100 gram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ilginçmiş ben çevremde spor yapıp az yiyip zayıflayamayan görmedim gerçi benim gözlem vs dna testi olunca, dna testine inanmak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 benzinsiz zayıflıyosunuz abi. yaptgıınız şey zayıflamaktan cok vucuda gerekli ne varsa kaybetmek yağ olur kas olur. onun yerine gün içinde yaktıgınız 3000se 2900kalori olcak şekilde (spor yaptıgınızı varsayıyorum) Yüksek yağ - yüksek protein - çok düşük karb veya Yüksek carb - yüksek protein - çok düşük yağ. her haftada bir 100 kalori düşürürsünüz. 2000e gelene kadar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ben bi keresinde hayvan gibi yiyip ama kendime az yedigimi soyleyip zayifladiydim sonra birisi `olurmu lan ole sey dedi` bidahada inandiramadim kneidmi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 az yemeyle egzersiz yapmanın nasıl kilo vermeyle ilgisi yokmuş vucut havada ki oksijeni enerjiye falan mı çeviriyor topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 (facepalm) Bu sadece Di icin, herif test yaptirmis. OKUSANIZA OLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ay bende neden afrika diyetiyle kilo alıyorum diyordum günde toplam 500 kalori ile 5 kilo almıştım lkfdjlfk Bütün detaylarıyla koysana bi makaslayınca acayip durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sözelci diyeti olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 olm 500 kalori ile 5 kilo almak imkansız lan vucudun su tutması lazım napıyonuz 1kg tuz mu atıyonuz yemeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Suark said: (facepalm) Bu sadece Di icin, herif test yaptirmis. OKUSANIZA OLM eee di fotosentez mi yapıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Abi ahaha tabisi öyle bişi yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 beyin baya calori yakıyormuş ya ben yeni öğrendim neden kolay kilo veremediğimin nedeni de bu olsa gerek min beyin aktivitesi ile yaşadığımdan bişi yakmiyor benimki, 0.9 motor corsa gibi, glikozu kokluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Senko kurtuluşun bir küvet ılık su ve 1 paket jilet kadar yakınında. Ona uzanmak istemez misin? Di sen de şu dna testini koy biz de testi geçelim. Mehehehehe. Su içse yarıyormuş ya. Tembel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ık bık konuşmadan testin ne olduğunu öğrenseydiniz lan en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 di said: DNA testi yaptirdik hanimlan, benim sonuclarda soyle iki sey diyo; said: A low fat diet may lead to increased waist circumference but a diet high in monounsaturated fat protects against increased waist circumference and may lead to reductions in BMI. said: Decreasing calorie intake and increasing physical activity through walking is not associated with weight loss. ki bayadir "ulan o kadar hareket ediyorum, duzgun besleniyorum, bi halt olmuyo" diye dolaniyodum. Yeme aliskanligini degistiricem bakalim, nolcak gorcez. 1. abi yuksek zeytinyagi fistik vs kullanarak alacagin yag miktari 1 kg degil sonucta. cok genel konusuyor ve herseyi kapsiyor. zaten yemen gerekiyor bu yag tipini. essantial fat deniyor ya onlar iste yememen hatali. balik yagi zeytin yagi fistik ezmesi vs gibi seyler. ha dna testinde abiler sana bunlardan gunde 1 kg ye dememislerdir zaten diyemezler. 2- yurume yaparak zayiflayamassin bir sure sonra denmis ki normal, 2 yasindan beri yuruyen bir organizmanin bir sure himbilliktan sonra tekrar yuruyerek bir yere kadar zayiflamasi normal ama sonrasinda zaten bunye etkilenmez cunku kac on senedir yuruyorsun. genel insan normlarina gore bir test sonucu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 NAPALIM KANUNI UÇALIM MI NE İSTİYORSUN İNSANLIKTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 dasaaa said: Suark said: napmak lazımmış peki 10 adam banlama 100 gram. hahahah:D yani 10gr mı ediosun sen? peki goldbären de mi 10gr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar