Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızın the martian'la imtihanı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Frostbite said:

benim eski manita gibiymiş.küçük özel bi tiyatroya gidiyordu devamlı.sol tandans lı oyunlar,ezilen işçiler ezilen halklar,hükumete göndermeler gırla.acayip takdir etmiştim ta ki şu dolar bozdurma mevzusunda elinde senin kesin dolar vardır bozdur diyene kadar!!? dumur oldum,mavi ekran verdim.sonra devamlı ağzımı aradı senin görüşün ne.ne düşünüyorsun vs.diye...kısacası yeni nesil bi garip (90 lı) olmadı tabi ama özlüyorum eşek sıpasını :(

okuyorlar izliyorlar ama düşünemiyorlar bir çıkarım yapamıyorlar.

Aha aynısından bende de vardı bir tane. Ödüllü kısa filmler, kitap editörlüğü, feminizm, cinsiyet eşitliği falan görsen aydınlanma heykeli gibiydi kız. Zaman geçince gördük ki büyüye, duaya inanmalar. Arada namaz kılmadığı için kendini kötü hissetmeler. En son imam nikahı talebiyle gelince eeh yeter be dedirtti.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Red said:

kokainman çıkmasından iyi bence.

kesinlikle.

güzel bi akşam üstü, terastasın, karnın tok sırtın pek, güneş solda batıyor, sağda güzel egemin güzel adalı deniz manzarası, elimde içkim olmasa, yanımda hatunum olmasa belki üşücem.
kahkahalar, aşklar meşkler, terası dışardan gören bi yer de yok, gayet rahat takılmaca. Keyifler keyif yani..
Kızla da daha ikinci defa ev ortamında rahatız. Benim açımdan her şey çok süper giderken, birden. kızın suratı düştü. Evden çıkarken getircektim beyazı ama acele ettiğim için unuttum dedi.. dedim içki var işte içiyoruz vs dedim.. neyse kız toparlandı ama sadece 15dkcık. sonra dedi ki keşke coint olsaydı dedi. Beni yokladı, bende evet ya dedim keşke olsaydı da bitti dedim. Dedi ki nerden alabiliriz? Dedim bi arkadaş var ama istersen mesaj atayım dedim. Tamam dedi.
https://s4.postimg.org/f5imzo2p9/image.jpg
(örnek kız görseli)

Ben başımdan savmaya çalışıorm ama kız bağımlı.. Bi de var ya.. çok güzel. inanılmaz güzel. Ya şöyle diyim. Siz hiç dünyada görebileceğiniz en güzel kızla birlikte oldunuz mu?
Kız arkadaşınız güzel gelebilir, ya da tek gecelik bir ilişki... ama her zaman daha güzeli dışarda vardır. En kötü rihanna var, shakira var, barbara var.. Ama benim için o kız, hepsinden üstündü.. tekti.. the one, neo!
neyse, mesaj attım arkadaşa naber diye, iyi dedi. sormadım bile..
döndüm kıza, müsait değilmiş dedim. Kızın yine düştü modu. Hemde öyle böyle değil yani. Sonra bi çözümleme yaptım falan fıstık bişiler neyse, sonuç madde varken, kız inanılmaz iyi, aşık etti beni kendine. ama yokken hiçbişi diplerde... olmadı yürümedi... Birazcık daha zorlasakta... Hala hayatımdaki en güzel kız bu arada kendisidir.

sonuç olarak Red haklı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...