feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sabonis said: az önce bi kızla konuşurken şunu söyledi: "The Martian'ın kitabını okumadım ama filmini izledim, gerçek hikayeden uyarlama di mi?" beynini uyarladığım.... sabo ne hallere düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 kurgudaki zarafeti anlamayıp, içerikteki bayalığa takılıp espiri eleştirmenleri 8-) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 http://i.imgur.com/R0azJYW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 güzel kızlara aptallığı çok yakıştırıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 vivavale said: sabonis said: yok kız gayet her hafta en azından 1 kitap bitiren bi tip. tanıştığımda tek başına kitap okuyodu zaten. Soruldu mu bilmiyorum Panpa pragmatik baktın mı anlamadım göndermeyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Frostbite said: benim eski manita gibiymiş.küçük özel bi tiyatroya gidiyordu devamlı.sol tandans lı oyunlar,ezilen işçiler ezilen halklar,hükumete göndermeler gırla.acayip takdir etmiştim ta ki şu dolar bozdurma mevzusunda elinde senin kesin dolar vardır bozdur diyene kadar!!? dumur oldum,mavi ekran verdim.sonra devamlı ağzımı aradı senin görüşün ne.ne düşünüyorsun vs.diye...kısacası yeni nesil bi garip (90 lı) olmadı tabi ama özlüyorum eşek sıpasını :( okuyorlar izliyorlar ama düşünemiyorlar bir çıkarım yapamıyorlar. Aha aynısından bende de vardı bir tane. Ödüllü kısa filmler, kitap editörlüğü, feminizm, cinsiyet eşitliği falan görsen aydınlanma heykeli gibiydi kız. Zaman geçince gördük ki büyüye, duaya inanmalar. Arada namaz kılmadığı için kendini kötü hissetmeler. En son imam nikahı talebiyle gelince eeh yeter be dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 kokainman çıkmasından iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Bilemedim şimdi. Sanki daha tutarlı olurdu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Hemen orda kiyaydin imam nikahini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Red said: kokainman çıkmasından iyi bence. cocain chick'lere bayılıyorum ben ya öyle deme. hem her daim evde zula olcak mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 gerçi lindsey lohan bile en son rte tayyip namaz kuran diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 imamizer said: güzel kızlara aptallığı çok yakıştırıyorum ben. kilitleyin başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 çirkin olup aptal olsa yaşayamaz ki zaten bi laf vardı ya, çirkin kızlar erkek gibidir, çalışmak zorundadır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 senko said: Red said: kokainman çıkmasından iyi bence. kesinlikle. güzel bi akşam üstü, terastasın, karnın tok sırtın pek, güneş solda batıyor, sağda güzel egemin güzel adalı deniz manzarası, elimde içkim olmasa, yanımda hatunum olmasa belki üşücem. kahkahalar, aşklar meşkler, terası dışardan gören bi yer de yok, gayet rahat takılmaca. Keyifler keyif yani.. Kızla da daha ikinci defa ev ortamında rahatız. Benim açımdan her şey çok süper giderken, birden. kızın suratı düştü. Evden çıkarken getircektim beyazı ama acele ettiğim için unuttum dedi.. dedim içki var işte içiyoruz vs dedim.. neyse kız toparlandı ama sadece 15dkcık. sonra dedi ki keşke coint olsaydı dedi. Beni yokladı, bende evet ya dedim keşke olsaydı da bitti dedim. Dedi ki nerden alabiliriz? Dedim bi arkadaş var ama istersen mesaj atayım dedim. Tamam dedi. https://s4.postimg.org/f5imzo2p9/image.jpg (örnek kız görseli) Ben başımdan savmaya çalışıorm ama kız bağımlı.. Bi de var ya.. çok güzel. inanılmaz güzel. Ya şöyle diyim. Siz hiç dünyada görebileceğiniz en güzel kızla birlikte oldunuz mu? Kız arkadaşınız güzel gelebilir, ya da tek gecelik bir ilişki... ama her zaman daha güzeli dışarda vardır. En kötü rihanna var, shakira var, barbara var.. Ama benim için o kız, hepsinden üstündü.. tekti.. the one, neo! neyse, mesaj attım arkadaşa naber diye, iyi dedi. sormadım bile.. döndüm kıza, müsait değilmiş dedim. Kızın yine düştü modu. Hemde öyle böyle değil yani. Sonra bi çözümleme yaptım falan fıstık bişiler neyse, sonuç madde varken, kız inanılmaz iyi, aşık etti beni kendine. ama yokken hiçbişi diplerde... olmadı yürümedi... Birazcık daha zorlasakta... Hala hayatımdaki en güzel kız bu arada kendisidir. sonuç olarak Red haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 e eksik etmiyeceksin işte kızdan. madem o kadar güzel 5kg'lık alırdım lan ben, hep bende kalsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 killjoy@ abi kız bağımlı değildir. boş kafayla çekilmiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ahhahahaha psikiyatrist farklı açıdan ele aldı konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 barbara neyse de, "güzel kız" eşiğimiz rihanna ve shakira mı? böyle bir kıyas mı yapalım hikaye öznesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 masa said: killjoy@ abi kız bağımlı değildir. boş kafayla çekilmiyorsundur. ahahahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Cok acimasiz ya asfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ahaasd adam gelişine fatality çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 masa said: killjoy@ abi kız bağımlı değildir. boş kafayla çekilmiyorsundur. anam anam anam anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 masa said: killjoy@ abi kız bağımlı değildir. boş kafayla çekilmiyorsundur. Facebookta ailesi açıklama yapmış intihar girişiminde bulundu acilde diye. Ne yaptın abi sen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 masa said: killjoy@ abi kız bağımlı değildir. boş kafayla çekilmiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar