BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Bu arada ne güzel lan. Tablet telefon bebesi olucağına söküyo takıyo lehim yapıyo felan bizim gençliğimiz gibi. Ben olsam bide o bilgisayarları satarım. Kesin alan cıkar cocuklara destek için.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bone galiba iki kişi ya bi düzgün yazıyor bir çöplük gibi yazıyor
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Black-ice said: bi çocuk vardı. bi gün bilgisayar bozuldu. açılırken boot olmuyor dos'ta kalıyor alet. bi ben bakayım anlarım dedi. ben de oturuyorum öyle yanda başka bişiyle ilgileniyorum. 6-7 kere bismillahirahmanirahim diyip bilgisayarı resetledi. sonra gelip olmuyor formatlasak düzelir dedi gitti. aynı çocuk bir gün de aynı yöntemle çakmağımı tamir etmeye çalıştı. onda rahat bi 15-16 kere bootlamıştır allahı. böyle 4-5 kişi adamın bismillah diyip çakmağı çakışını izledik mal gibi. ben tabi invisible facepalmdayım. olmadı sonra baktık gazı bitmiş tabi çakmağın attık. Iyi ki calismamis he.. gerci bunlar 100 kere denese 1inde calissa onu hatirlarlar insan beyni garip bisey. Ha vidyodaki komik geldi bana o ayri :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=d5je2lLl-kU Soponsurluk almislar.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 suleyman fenomen ya bu klavye oyunlarda performans verir mi? -verir cok mu verir? -cok verir
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 olum lan çocukla beraber ben de heyecan yaptım lan bedava mekanik klavye ehehe hoş fiyatı da bedava gibi lan 46 dolara blue switch var mı ki?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 daha ucuza da var hatta. ajazz ak33 mu ne bakmistim ben.
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Çocuklar Ankara'nın köylüsü baktım profillere. Zaten dede falan hala köyde kalıyor. Baba'nın profilini bulamadım ama arkada yer alan kitaplardan dindar biri olduğu anlaşılıyor belki imam hatipli falandır. Umuyorum hep teknoloji üzerinden yürürler öbür türlü yolları Işid yani asdad arkada kitaplar topyekun islamcılık ile alakalı. http://www.kitapyurdu.com/kitap/gulzari-saminisohbetler--12-tek-cilt/6633.html mesela şu var, marifet derneğinden. Arkada Akit koleksiyonu ve külliyatı var. İslam'da Aile ve Çocuk Terbiyesi Cilt 1 var. İslam Tarihi var, Mustafa Asım Köksal'ın http://www.kitapyurdu.com/kitap/islam-tarihi-18-cilt-2hmr/88747.html. Taberi'nin değil ama. İslam'da annelik var. Dini hikayeler, İmam Gazali, Diyanetin İlmihali,hz. muhammed'in hayatı var. Var oğlu var. Bu kitaplardaki bilgileri çocuklara tatbik etseler muhtemelen çocukları şuan Rakka'ya doğru yol almıştı. Osmanlı ile bile alakalı tek bir şey yok her şey İslamcılık ile alakalı. Saf İslamcı bir aile yani.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 o çocukların kaybedildiği çoktan belli. bu sadece teknolojiyi ve "dünyevi tatları" gördükleri kısa bir evre olur. o ailenin etkisinden kurtulamazlar ben de farkettim kitapları. zaten teknoloji ve bilgisayar özgür düşünce isteyen bir şey. yazık hevesli ve zeki çocuklara da benziyorlar ama sanmıyorum olacağını.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Esh said: al hatta patron ya phoenix rising mi bi klavye bakıyordun ya bezel'ı ince olan. portekizce review bulabilmiştin sadece. naptın aldın mı? o ara bakarken çok hoşuma gitmişti de, güzel mi :) ozone'muş :D
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Phoneix rising ne abi sdfg Ozone strike battle spectra benim aldigim
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 goldbären said: o çocukların kaybedildiği çoktan belli. bu sadece teknolojiyi ve "dünyevi tatları" gördükleri kısa bir evre olur. o ailenin etkisinden kurtulamazlar ben de farkettim kitapları. zaten teknoloji ve bilgisayar özgür düşünce isteyen bir şey. yazık hevesli ve zeki çocuklara da benziyorlar ama sanmıyorum olacağını. oyle olmak zorunda degil ya, kendilerini kurtarabilirler belki.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 @esh ne bileyim phoenix'li kuşlu falan bir şey kalmış aklımda. iyi mi bari, nasılmış?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 gayet iyi. tuslar standart mx cherry oldugu icin istersen degistirebiliyosun da
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Esh said: al hatta Şunun ok tuşları kötü olmuş ya, yoksa f1-f12 isteyen için güzel de sağ ctrl kullanımı baya pert. Düz %60'larda fn + wasd yön oluyor, en glorious
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yon tuslarini kullanan kaldi mi bilmiyorum zaten
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Youtube'da veya VLC'de bişiler izlerken ben FW-REW, Vol+, Vol- falan bindlıyorum mesela
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Esh said: al hatta oha bu da çok güzelmiş
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 abi niye artik tum klavyeleri payvon gibi uretiyorlar.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 goldbären said: o çocukların kaybedildiği çoktan belli. bu sadece teknolojiyi ve "dünyevi tatları" gördükleri kısa bir evre olur. o ailenin etkisinden kurtulamazlar ben de farkettim kitapları. zaten teknoloji ve bilgisayar özgür düşünce isteyen bir şey. yazık hevesli ve zeki çocuklara da benziyorlar ama sanmıyorum olacağını. biri daha demiş ama ben de diyeyim. belli olmaz, insanın kendisi de önemli. benim sülalemin yarısı hardcore islam kafası mesela, egzotik cemaatler, her cuma toplu danslar falan. imam/müezzin amcalarım, kuzenlerim var. 12 yaşına kadar hayatımın yarısını bunların içinde geçirdim. 10 yaşında falan ateist olmuştum zaten dsfkjvhsvjkhj
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Adam kendi hurdacidan mal aliyo, fiyatina soyleniyor sonra da bebeler yalvarmistir diyor.
Öne çıkan mesajlar