Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 liraya pc toplama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada ne güzel lan. Tablet telefon bebesi olucağına söküyo takıyo lehim yapıyo felan bizim gençliğimiz gibi.
Ben olsam bide o bilgisayarları satarım. Kesin alan cıkar cocuklara destek için.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

bi çocuk vardı. bi gün bilgisayar bozuldu. açılırken boot olmuyor dos'ta kalıyor alet. bi ben bakayım anlarım dedi. ben de oturuyorum öyle yanda başka bişiyle ilgileniyorum. 6-7 kere bismillahirahmanirahim diyip bilgisayarı resetledi. sonra gelip olmuyor formatlasak düzelir dedi gitti.

aynı çocuk bir gün de aynı yöntemle çakmağımı tamir etmeye çalıştı. onda rahat bi 15-16 kere bootlamıştır allahı. böyle 4-5 kişi adamın bismillah diyip çakmağı çakışını izledik mal gibi. ben tabi invisible facepalmdayım. olmadı sonra baktık gazı bitmiş tabi çakmağın attık.

Iyi ki calismamis he.. gerci bunlar 100 kere denese 1inde calissa onu hatirlarlar insan beyni garip bisey.

Ha vidyodaki komik geldi bana o ayri :)
Mesaj tarihi:
Çocuklar Ankara'nın köylüsü baktım profillere. Zaten dede falan hala köyde kalıyor. Baba'nın profilini bulamadım ama arkada yer alan kitaplardan dindar biri olduğu anlaşılıyor belki imam hatipli falandır.

Umuyorum hep teknoloji üzerinden yürürler öbür türlü yolları Işid yani asdad arkada kitaplar topyekun islamcılık ile alakalı.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/gulzari-saminisohbetler--12-tek-cilt/6633.html

mesela şu var, marifet derneğinden. Arkada Akit koleksiyonu ve külliyatı var. İslam'da Aile ve Çocuk Terbiyesi Cilt 1 var.

İslam Tarihi var, Mustafa Asım Köksal'ın http://www.kitapyurdu.com/kitap/islam-tarihi-18-cilt-2hmr/88747.html. Taberi'nin değil ama.

İslam'da annelik var. Dini hikayeler, İmam Gazali, Diyanetin İlmihali,hz. muhammed'in hayatı var.

Var oğlu var.

Bu kitaplardaki bilgileri çocuklara tatbik etseler muhtemelen çocukları şuan Rakka'ya doğru yol almıştı.

Osmanlı ile bile alakalı tek bir şey yok her şey İslamcılık ile alakalı. Saf İslamcı bir aile yani.
Mesaj tarihi:
o çocukların kaybedildiği çoktan belli. bu sadece teknolojiyi ve "dünyevi tatları" gördükleri kısa bir evre olur. o ailenin etkisinden kurtulamazlar ben de farkettim kitapları.

zaten teknoloji ve bilgisayar özgür düşünce isteyen bir şey. yazık hevesli ve zeki çocuklara da benziyorlar ama sanmıyorum olacağını.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

o çocukların kaybedildiği çoktan belli. bu sadece teknolojiyi ve "dünyevi tatları" gördükleri kısa bir evre olur. o ailenin etkisinden kurtulamazlar ben de farkettim kitapları.

zaten teknoloji ve bilgisayar özgür düşünce isteyen bir şey. yazık hevesli ve zeki çocuklara da benziyorlar ama sanmıyorum olacağını.

oyle olmak zorunda degil ya, kendilerini kurtarabilirler belki.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

biri daha demiş ama ben de diyeyim. belli olmaz, insanın kendisi de önemli. benim sülalemin yarısı hardcore islam kafası mesela, egzotik cemaatler, her cuma toplu danslar falan. imam/müezzin amcalarım, kuzenlerim var. 12 yaşına kadar hayatımın yarısını bunların içinde geçirdim. 10 yaşında falan ateist olmuştum zaten dsfkjvhsvjkhj
  • Yeni Oluştur...