Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CoD: WWII

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fragmanı gördüğümde de benim aklıma direkt inşallah eski mapler olur diye geldi. carentan istiyorum, breakout istiyorum, dawnville, toujane istiyorum.

haritaların hepsi neredeyse aklıma benim de, hayvan gibi şi ederdik ya. ilk ciddi oynadığım multi oyundu öyle girmiştim piyasaya :(
Mesaj tarihi:
Bu arada motion capture'ı skinny fat hayatında spor görmemiş sjw'lere yaptırmışlar galiba bunlar nasıl animasyonlar. Nasıl grafik kalitesi.
Yine her yaptığın adımda ekranda medal, ribbon patlamaları. ZAAAN ZIPLADIN "JUMPER 100 XP" falan.

Net alınmayacak oyun yapmışlar yine.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

dönüp tekrar tekrar izliyorum videoyu ya. ne kötü abi bu ne ya. anca dworgian falan plebler oynar

adamlarin hedef kitlesi belli, senelerdir hep boyle oyunlari; ufak haritalar, bol aksiyon aim assistli fps. havadan bir roket ile tum karsi takimi oldurebildigin oyun cod:D
Mesaj tarihi:
Ulan boşu boşuna hypelandik gene. Recoil muhabbetini geçtim ( ki cod2 de bile vardı lan mp44te falan) swastikayi hala koymayip üstüne 21. yy feministlerine yaranmak için kadın asker koymak nedir lan. Hayır fantezi setting değil ki bildiğin ww2 bu?
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...