paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Burgundy? Benim favorim Carentan'dı ya, umarım koyarlar oyuna. Hala tüm haritaları köşesine kadar hatırlıyorum ben. pompalı da güzel duruyor pis hypelandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Sonraki BF herhalde WW2 temalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 fragmanı gördüğümde de benim aklıma direkt inşallah eski mapler olur diye geldi. carentan istiyorum, breakout istiyorum, dawnville, toujane istiyorum. haritaların hepsi neredeyse aklıma benim de, hayvan gibi şi ederdik ya. ilk ciddi oynadığım multi oyundu öyle girmiştim piyasaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bizim bi takim vardi da boyle tassakli bi klanla mac yapip elimize almistik cok tatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 E3 te izledim gameplay ve atmosfer keyifli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 ww2 için ben minimum 5 dlc cıkartırlar direk altın & tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 abi tum hype buna mi? https://www.youtube.com/watch?v=_45RSSGh-Hs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 lol recoildan eser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 gerçekten abi şaka mı bu. recoil olmayan shooter oyunu mu yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Recoil'siz bullet drag'siz BF1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bu arada motion capture'ı skinny fat hayatında spor görmemiş sjw'lere yaptırmışlar galiba bunlar nasıl animasyonlar. Nasıl grafik kalitesi. Yine her yaptığın adımda ekranda medal, ribbon patlamaları. ZAAAN ZIPLADIN "JUMPER 100 XP" falan. Net alınmayacak oyun yapmışlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bf e bakıyorsun, şuna bakıyorsun insana bir gülme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 aynı buna benzemiş cidden. https://www.youtube.com/watch?v=d7r9RqWBdl8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bingildak said: gerçekten abi şaka mı bu. recoil olmayan shooter oyunu mu yapmış adamlar. Tüm COD'lar öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 dönüp tekrar tekrar izliyorum videoyu ya. ne kötü abi bu ne ya. anca dworgian falan plebler oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Silahlar bildiğin laser bolt atıyor. Ayrıca kadın sesi falan duydum lan ne zaman Amerikalı kadınlar önsaflarda savaşa girdi? Ayrıca animasyonlar falan meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 goldbären said: dönüp tekrar tekrar izliyorum videoyu ya. ne kötü abi bu ne ya. anca dworgian falan plebler oynar adamlarin hedef kitlesi belli, senelerdir hep boyle oyunlari; ufak haritalar, bol aksiyon aim assistli fps. havadan bir roket ile tum karsi takimi oldurebildigin oyun cod:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ulan boşu boşuna hypelandik gene. Recoil muhabbetini geçtim ( ki cod2 de bile vardı lan mp44te falan) swastikayi hala koymayip üstüne 21. yy feministlerine yaranmak için kadın asker koymak nedir lan. Hayır fantezi setting değil ki bildiğin ww2 bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 french resistance liason falan derler gecerler uydurmak kolay on safta kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bf2 ye saklayın paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 alınır mı diye sormaya gelmiştim ama gömmüşsünüz zaten gerek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 abi bir de bunun aciklama eventinde ne kadar ugrastiklarini anlatiyorlardi. saka gibi resmen, koskoca firma mw2'yi skinleyip yeniden satiyor acik acik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar