Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 beles oynanır ya zaten görece beleş, expansionı satın almanız gerekiyor oynamaya devam etmek istyorsanız lvl20 den sonra 3 expansion cıktı şimdiye kadar hani alın deneyın oynayın silin gitsin benim PCim olsa deli gibi oynardım yeni expansionıda işte imkanlar :( releasede boyle cıksaydı oyun patlamıycaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 niye patladı bu oyun? özetlemek gerekirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 olmasi gerekenin 3%u olarak cikardilar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 2 dungeonla oyun cikarirsan olacagi o. Sonra "oo expansionla cashleri grableriz" de diyip gotunde patliyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 anthem cikinca kapatir bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Laurelin said: beles oynanır ya zaten görece beleş, expansionı satın almanız gerekiyor oynamaya devam etmek istyorsanız lvl20 den sonra 3 expansion cıktı şimdiye kadar hani alın deneyın oynayın silin gitsin benim PCim olsa deli gibi oynardım yeni expansionıda işte imkanlar :( releasede boyle cıksaydı oyun patlamıycaktı ya bu paket işleride bir garip bungie nin season pass alsak forseken kapsamıyomuş vs sen daha iyi bilin bacım hangi paketleri almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 açıyorum black screen alıyorum, ses var ama monitör kapanıp açılıyor sürekli vs bi bok anlamadım ya 1 saat uğraştım düzelteyim diye olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 kader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 forsaken alinca onceki dlcleri veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 80gb mış yuh Bedava olsa çekilmez dedim bastım iptale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 aynen, 50 gb yer kaldı hdd'de. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Şu oyun expansion yamyamligi yüzünden kaybetti. Oyuna 200tl verip aldım releasede. Daha raid yapamadan hop exp geldi millet lvl 30 biz 20. Daha 1. Ayı falandi yani. Exp olmayınca da kopuyorsun. Atmosferini vs çok seviyordum bu serinin ama. Freeroam kısmı ilkine göre daha iyiydi bunda. Daha da kuruş çalışmaz bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 raid ne iyiydi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Bende gece 6 saat 24mbit fiber ile açık bıraktım ama 40gb anca indirmiş. Sunuculara dl için çok mu yüklenildi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Blizfen mesaj gelmis, Destiny 2 hediyesi diye. Simdi ben bu oyunu sonsuza kadar bedava oynayabilecek miyim? Yoksa biraz oynatip devam etmen icin su expensionlari alman lazim diye soyleyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Aynen öyle diyecek. Level 20e kadar gidebiliyormussun exp. olmadan. Single player gibi düşün, 20 e kadar oyna sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 lvl20 lik hikayesi de iyi değil ki. Lvl 1de kestiğin mobu lvl 20de de kesiyorsun aynı yerde lel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2018 CuteButPsycho said: Blizfen mesaj gelmis, Destiny 2 hediyesi diye. Simdi ben bu oyunu sonsuza kadar bedava oynayabilecek miyim? Yoksa biraz oynatip devam etmen icin su expensionlari alman lazim diye soyleyecek mi? yok abi, sana oyunu vermesinin amacı seni çok sevmesiymiş. sonsuza kadar tüm content bedavaymış sana. oyunda bi gelişme var mı lan bu arada end-game content olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 CuteButPsycho said: Blizfen mesaj gelmis, Destiny 2 hediyesi diye. Simdi ben bu oyunu sonsuza kadar bedava oynayabilecek miyim? Yoksa biraz oynatip devam etmen icin su expensionlari alman lazim diye soyleyecek mi? sanırım core game i hediye ediyorlar. Onun da bir değeri yok anladığım kadarıyla. Bliz sayfana girip, hesabını incele. " Destiny 2 Standard Edition " olması gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam zaten humble bundle gibi paketlerin içinde bedava veriliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Forsaken 30 euro olmuş 12'sine kadar. Ben balance'la alacağım. 1-2 ay oynatır kendini. Core game hariç her şey dahil bu arada Forsaken'a. Lvl 30 boost da veriyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Forsaken bayağı bir toparlıyor oyunu, güzel hale çeviriyor. Bedava verilen Destiny'i de şey gibi düşünün işte, WoW'un yeni exp pack çıkınca baz oyunu bedava yapmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Bu arada blizzard downloader bayağı saçmalıyor. Forsaken 80gb diyordu, download'ın %90'ı bitti progress bara göre. Hala 27gb gösteriyor kalanı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Forsaken ile Destiny e dönülür mü? İlk çıktığı zaman ps4'te satın almıştım. Birşeylere ulaşmak çok kolay gelmişti. (lvl atlama, karakterin üstünü dizme gibi.). Bu yüzden bırakmıştım. Hazsır black friday ile biraz indirim gelmiş. Forsaken alınır mı , değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Benim bu oyunla ilgili anlamadığım bir şey var. Bilen birisi cevap verirse sevinirim. Nasıl oluyorda bu oyunu oynayan oyuncular warframe i övebiliyor? Ben warframe e bakınca, hoplamalı zıplamalı, casual, endgame tırt, kolay bir oyun görüyorum. Bu oyun nasıl oluyorda öyle bir oyunun altında kalabiliyor? Net bir cevap alabilmek için hater gibi bir soru sordum, kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2018 bedeve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar