Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destiny 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada ben bi oyunun görselliğini övmek istedim.

aynı zamanda hem bu kadar optimize olup hem de bu kadar canlı, kaliteli grafik daha önce görmedim herhalde
Mesaj tarihi:
bende bir fps ozurlu olarak 4-5 saat durmadan oynayabildigim ilk fps olmasindan dolayi kendisine tesekkur etmek istiyorum. ne basim donuyor ne midem bulaniyor oyunda.

tek sikintim ne dersek, muziklerin sesisini kisabilmeyi isterdim komple kapamak yerine.

grafikler ve ortamlar muhtesem.
Mesaj tarihi:
Ya bu oyunun keyleri patlamış falan çözüldü mü o sorunlar? Bi heyecanla önceden alıp oyunu bekleyip region yüzünden elinde patlayanlarla dalga geçecektim geç kalmışım.

Geri gidip inek gibi aldınız mı blizzden? P2We yönelik matchmaking algoritmalarına para bayılmaya başladınız mı? ENAYİLER

ps : oyun nasıl güzel mi?
Mesaj tarihi:
Phyx said:

bu arada ben bi oyunun görselliğini övmek istedim.

aynı zamanda hem bu kadar optimize olup hem de bu kadar canlı, kaliteli grafik daha önce görmedim herhalde

yeni doom en son böyle etkilemişti beni, optimizasyon+grafik kombinasyonuyla. bu da daha da ileri götürdü.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

Gtx 670le oynanır mı?

arkadaş surface pro'da oynuyor. her türlü oynanır. minimum req 660 diyor ama optimizasyon müthiş. Tili#2941
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

Gtx 670le oynanır mı?

660ti ile denedim fps falan iyi oynanıyor ama kitlenip pc'ye reset attırıyor.

aynı şey wow'da da oluyordu bana, benden kaynaklı bir sorun büyük ihtimalle sende çalışabilir
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Laraken said:

clan chat ney bunda ya, team mi nedir?

Clan ve General Chat yok, sadece Team var.

Yabancılarla Whisper da default off.

oha bu nasıl korkudur yahu sfds
  • Yeni Oluştur...