Laraken Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 nick Malachin, gönderdim linkten talep clan için. kim la bu demeyin diye yazıyorum buraya dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Nerede guild linki ya, 10 sayfa geri gittim 2 kere bulamadım, körüm herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2616027 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=zYfe9caNqfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bu arada ben bi oyunun görselliğini övmek istedim. aynı zamanda hem bu kadar optimize olup hem de bu kadar canlı, kaliteli grafik daha önce görmedim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bende bir fps ozurlu olarak 4-5 saat durmadan oynayabildigim ilk fps olmasindan dolayi kendisine tesekkur etmek istiyorum. ne basim donuyor ne midem bulaniyor oyunda. tek sikintim ne dersek, muziklerin sesisini kisabilmeyi isterdim komple kapamak yerine. grafikler ve ortamlar muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 yalniz oyun bende boot cycle a sebep oluyo aa af falan kokleyince komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 miner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Ya bu oyunun keyleri patlamış falan çözüldü mü o sorunlar? Bi heyecanla önceden alıp oyunu bekleyip region yüzünden elinde patlayanlarla dalga geçecektim geç kalmışım. Geri gidip inek gibi aldınız mı blizzden? P2We yönelik matchmaking algoritmalarına para bayılmaya başladınız mı? ENAYİLER ps : oyun nasıl güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 DENIED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Phyx said: bu arada ben bi oyunun görselliğini övmek istedim. aynı zamanda hem bu kadar optimize olup hem de bu kadar canlı, kaliteli grafik daha önce görmedim herhalde yeni doom en son böyle etkilemişti beni, optimizasyon+grafik kombinasyonuyla. bu da daha da ileri götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=Y4yb6ATxBcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bende duzenli 10dk da bir crashliyor, phenom filan yok ve cozum bulamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Ekran kartın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Leviathan Raid e hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Gtx 670le oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 bu akşam 660ti ile denicem, yazarım sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sanssizsansli said: Gtx 670le oynanır mı? arkadaş surface pro'da oynuyor. her türlü oynanır. minimum req 660 diyor ama optimizasyon müthiş. Tili#2941 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Adamlar o grafikleri ps4e sığdırıyor yıllardır, tabii müthiş optimize olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 clan chat ney bunda ya, team mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sanssizsansli said: Gtx 670le oynanır mı? 660ti ile denedim fps falan iyi oynanıyor ama kitlenip pc'ye reset attırıyor. aynı şey wow'da da oluyordu bana, benden kaynaklı bir sorun büyük ihtimalle sende çalışabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Grafikler kötü de olsa Gtx660m ile oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Laraken said: clan chat ney bunda ya, team mi nedir? Clan ve General Chat yok, sadece Team var. Yabancılarla Whisper da default off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Vsync kapalıydı actim kitlenip reset atma olmadan pvp falan yaptim 2 el. Fpsde sıkıntı yok. Alabilirim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Gangren said: Laraken said: clan chat ney bunda ya, team mi nedir? Clan ve General Chat yok, sadece Team var. Yabancılarla Whisper da default off. oha bu nasıl korkudur yahu sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar