Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=J5bZtOdmmuQ http://www.businessinsider.com/samsung-galaxy-s8-leak-photos-video-2017-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 s7 edge yeterince iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 şu aşağıdakiler en sevdiğim 3 telefon tasarımı. samsung'un galaxy'i serisi güzeldi de, gittikçe vitrin telefonu olmaya yöneliyor, o can sakıcı... http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-note-4-1.jpg http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/81441-image/ss.jpg http://i630.photobucket.com/albums/uu28/actfrank/M7Silver_zps04de0091.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 edgelerden yine tuşlara basılacaksa telefon tutarken kalsın çıkartmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 resmen seks hayatım yok telefonu olmuş. Gidin iPhone alın, en azından seks hayatınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 nerden ulaştın bu sonuca bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 KillJoy said: nerden ulaştın bu sonuca bone kendisi almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 KillJoy said: nerden ulaştın bu sonuca bone Forumda her şeye böyle deniyor. Buna da öyle denecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Killjoy şekil 1-A: BonePART said: KillJoy said: nerden ulaştın bu sonuca bone kendisi almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 pahalı olmasa alınır da 800€ çok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 tipi güzel ama edge olayını iphone da getirecek. tutuş tarzını komple değiştiren bişi bu. o yüzden bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yok ben düzenli seks yaptıran telefonumla mutluyum, boşu boşuna samsung alıp hayatımı mahvedemem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bone yine zehrini atmaya gelmiş foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 hahahah :) hiç anlaşamasakta bonela, seviorm nedense ben bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=pfJVUd1gjT8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 10 nm processor diyo.. wat da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 dex iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ekran kasa orani etkileyici. icine de en iyi islemciyi gommusler. ama sitesinden battery surelerine bakdim, pek basarili bulamadim. dex olayi iyi ama bunu kullanacak user sayisi %0.1. bixby de temiz patlar gibi duruyor. face veya iris scanner olayi cok hizli calisiyorsa yeni standart olur, aksi halde tarihe karisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 iris'in çok hızlı çalışmadığını, o yüzden face eklediklerini yazmışlardı bir yerde tanıtımda face recognition çok hızlıydı, 1 saniyeden kısa sürdü açılması bixby tarzı yazılımlarda google ile iş birliği yapmadıkça zor samsung'un tek başına götürmesi. amerikada falan belki çalışır düzgün.. tanıtımı biraz yetersiz buldum, ekranın yanında yeni tuş var işlevini söylemediler sanki. bixby açmak için diyorlar da öyleyse üzücü olmuş, herkesin kullanamayacağı bir şey için buton koymaları hoparlör stereo olsaymış keşke, bir de kameradan çok az bahsettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 4400TL / 5000TL yuh önsiparişte yanlış duymadıysam 400tl indirim olcakmış. amerikada da 725$ s8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Dizayn dışında yeni hiçbir şey yok buna para verinceye kadar S7 ya da S7 Edge'e para verin daha iyi hem iyice fiyatı düşmüş olur bu çıktıktan sonra. Kamera desen S7 serisi ile aynı batarya vs aynı ekran aynı (ekran kasa oranı açısından demiyorum). Bigsby kesin türkçe çalışmıyordur çalışsa bile algılaması kıttır vs. dex olayı desen herkese hitap edebilecek bir şey değil. Note 7 faciasından sonra daha agresif yenilikler beklerdim açıkçası. Neyse S7 edge mutlu mesut devam edeyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Şaka mı bu fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 iphone gelince görün bi de fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 umarım bütün fakirler taksitlendirip alır zaaaa NASIL FAKİR KALIRIM 101 KAPİTALİZM İÇİMİZDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 samsung demeyin olm hatuna almıstım s7 edge, yere düşürdü geçenlerde 1.250 TL fiyat çıktı panel vs. komple değişti. gg içime oturdu mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar