Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 bi gün gaza gelip istanbul bileti alacağım şu topiği uplanmış gördükçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 http://m.milliyet.com.tr/gurme-kumpirci/cumartesi/haberdetay/08.04.2017/2428403/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 adamınbiri said: http://www.milliyet.com.tr/gurme-kumpirci/cumartesi/haberdetay/08.04.2017/2428403/default.htm bugün milliyet gazetesine çıktık. pek gazete okuyan yok artık o yüzden burdan da paylaşiyim dedim:D patideki tek gazete okuyanı bulduk. bir üstte :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Sakallı iştahı keser direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 biz de geldik yedi arkadaşlarla. Tabi adamınbirine gidip "ben de paticiktenim ehe ehe" diyemedim asdf yorumlarım aşağıda. - Meksikalı güzel. - patatesler ufak. - konan malzeme sanki az. - dışarıdaki masalar soğuk, ufo takmaniz gerek. - masalarda tuz, ketçap/mayonez/hardal eksik. - Mutfak çok şeffaf güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 yildirimokur said: Sakallı iştahı keser direk. Ahaha aynen ,yanliz adaminbiri calisan digerleri ceo ve patron gibi poZ vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 adamın sakallar takma gibi la niye kaçırsın hani böyle sakallılar sakalı kesince çok değişir ya, bu arkadaş kesse muhtemelen hiç değişmez gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 adamınbiri said: Bir çok patidaşım geldi dükkanıma,umarım hepiniz lezzetli şeyler yiyebilmişsinizdir. Hep dediğim gibi kötü bir şey varsa lütfen söyleyin çünkü sonuçta bu işten para kazanıyorum ben ve daha önemlisi bunu sizler yediğiniz için kazanıyorum,müsait saatte gelene gazoz ısmarlamışlığım vardır şahitlerim var:D Ben geldim gecen gun annem cok istedi kumpir yiyelim diye ama yagmur yagiyordu hafif, kapiya geldik icerde oturucak yer yoktu gorunurde, kapi onunde oturan kizlar iceri kacisti filan bizde devam ettik baska yerde yedik mecburen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Sorsan mutfakta yer acarlardi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 misket köfteli baya iyiydi, bugün yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Archangel_ said: bi gün gaza gelip istanbul bileti alacağım şu topiği uplanmış gördükçe :) :)-D bende de bir hareketlenme oluyor.. ondan sonra neyle gelirsen gel mekani bulabilmek icin 1-2 saat harcayacagimi ,bulduktan sonra yer bulunmayip bekleyecegimi vs. yada disarida *ot catlatan esintide ogrenci misali buzulup kivrilacagimi .aa negzel patiden tanidik adam var moduna girsen bile sakallinin birinin isinin basindan askin olacagini olmasa bile 3 kelimeden sonra mecburen isi olacagini ..sonrasinda bunyenin nisastaya doyduktan sonra alkol isteyecegini tek tabanca alkolun anlamsizligini ..hersey bittikten sonra geri donus oldugunu dusundukce.. kendime geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 üstteki mesajlar silsilesi(tu) pis istanbullular anlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ShadowFax said: biz de geldik yedi arkadaşlarla. Tabi adamınbirine gidip "ben de paticiktenim ehe ehe" diyemedim asdf yorumlarım aşağıda. - Meksikalı güzel. - patatesler ufak. - konan malzeme sanki az. - dışarıdaki masalar soğuk, ufo takmaniz gerek. - masalarda tuz, ketçap/mayonez/hardal eksik. - Mutfak çok şeffaf güzel. Ahaha ben sordum ya direk burda adaminbiri varmis diye, arkadaslar direk gosterdi :) Utanmayın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 paticik kelimesini normal hayatta kullanmak garip oluyor gerçekten. gayet masum gelen o kelime fetişist orgy tarikatıymış gibi çıkıyor ağızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 abi şu başlığa girince canım çekti,üşenmedim fırına attım pattesi bastım tereyağıyla kaşarı içine,kavurma falan vardı onlarıda gömdüm fsdfs,yoksa menüye ekleyin kavurmalı süper oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 paket servis yakında başlıycak diyor kaç kişi ekip yetişebilcek misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 erenkoye paket servis yapin abone olalim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Bugun hanimla geldik ama asiri kalabalikti kuyruk vardi geri donduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 maltepeye paket göndereceğinizi bilsem 80 liralık sipariş verirdim tek başıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Gelirken soğumayacağını bilsem beni de ortak et o siparişe diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Laurelin said: erenkoye paket servis yapin abone olalim <3 +1 erenkoye sipariste bayagi bi abanirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 gerci gelene kadar sogur ya gidip yemek eniisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ne kumpir tutkunu varmis <3 lan party yerine kumpir parti yapilsin bence heueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 foto yok mu şeyimiz şişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar