totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 khalad said: Bugün sonunda gidebildim. Menü gerçekten çok yaratıcı olmuş ve kumpir olayına yeni bir renk getirmiş arkadaşlar. İstanbul'da olan arkadaşların veya yolu İstanbul'a düşenlerin muhakkak denemesini tavsiye ederim. Fotoğrafı paylaşamadım şu an ama fırsat bulduğumda paylaşacağım. Ellerinize sağlık ve bol kazançlar. bu yorumları yemeksepetinde falan yap, beleş gazoz içtin mi sen ondan haber ver??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 aquila said: salak cocuk diyebiliyo muyuz? sunu koyabiliyorsun https://www.youtube.com/watch?v=VzdJsDLV4SY berk.mp4 olarak kayitli pc de hala lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Ankara'ya gelin abi beraber açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 totemic said: khalad said: Bugün sonunda gidebildim. Menü gerçekten çok yaratıcı olmuş ve kumpir olayına yeni bir renk getirmiş arkadaşlar. İstanbul'da olan arkadaşların veya yolu İstanbul'a düşenlerin muhakkak denemesini tavsiye ederim. Fotoğrafı paylaşamadım şu an ama fırsat bulduğumda paylaşacağım. Ellerinize sağlık ve bol kazançlar. bu yorumları yemeksepetinde falan yap, beleş gazoz içtin mi sen ondan haber ver??? Maltepe'de oturuyorum nasıl yemeksepetini kullanayım :D içtim gazozu ve kesin bir daha gideceğim hatta yarın belki kadıköy'de olacağım uğrayabilirim belli olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Narstil said: Beraber gitmeyecek miydik :) Masticore said: Hic gerek yok boyle frenchise seylere ginaly. Gecen gun teftis ettim mulgear'i hazir sayilir. 1-2 ay icinde ilk şubemiz öztaunt club esenyurt'u , özyurtlar avm'de aciyoruz. Sloganimiz hazir İşi mutfağında öğrendik Davete acigim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 khalad said: totemic said: khalad said: Bugün sonunda gidebildim. Menü gerçekten çok yaratıcı olmuş ve kumpir olayına yeni bir renk getirmiş arkadaşlar. İstanbul'da olan arkadaşların veya yolu İstanbul'a düşenlerin muhakkak denemesini tavsiye ederim. Fotoğrafı paylaşamadım şu an ama fırsat bulduğumda paylaşacağım. Ellerinize sağlık ve bol kazançlar. bu yorumları yemeksepetinde falan yap, beleş gazoz içtin mi sen ondan haber ver??? Maltepe'de oturuyorum nasıl yemeksepetini kullanayım :D içtim gazozu ve kesin bir daha gideceğim hatta yarın belki kadıköy'de olacağım uğrayabilirim belli olmaz :D yarın için umutlarını yüksek tutma. kapalı olma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 mulgear6 said: 17:30dan önce gelin Gebzeden kalkip geldim 5'te, 1 saat sonra çıkar dedi, çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 sizi mi gönderdik 4 gibi? kusura bakmayın yapıcak bişey yok bugun biraz öyle oldu :( başka zaman tekrar bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 ooooo. ekşisözlük'e rezalet başlığı açalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Rezalet gibi rezalettir. Rezalet puanım 9/10. Taunt adıyla işletme kurarak zaten sizin sinirlerinizi yıpratmaya and içtik mesajı veren bu kişiler ne yapmak istemekte, kime hizmet etmektedirler? (Ekşiye başlık açınca oraya paste etmelik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Yeni bir şube ile karşınızdayım. Taunt potato club bostancı-göztepe arası minibüs yolu,sahil ve bağdat caddesi üzerinde servise başladı. Mekan şaşkınbakkal ayı, Ortaklık kurduk taunt üzerinde Şaşkınbakkal ayı'ya gidip gönül rahatlığı ile istediğiniz kumpiri söyleyebilirsiniz. şuan yemeksepeti üzerinden siparişler ,pazartesi günü telefon ile siparişede başlıyoruz. telefonda her seferinde ne istediğinizi söylemenize gerek kalmayacak,telefon sipariş sistemi kuruyorum 1kere kayıt oluyorsunuz sonrasında arayıp " bana her zamankinden" diyip kapatabilirsiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 kadıköyde gazoz ikramdı, ayıda da bira mı yoksa :P hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 hayırlı olsun reis, hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Hayırlı olsun, indirim kodu paticik mi gene? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 indirim kodu masanin altina bak filandir..ole aracili maracili olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 batan ekonomide tutan iş modeli, helal vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 et zamlandıkça pattise talep arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Ginaly bana öğle yemeği yeriz günlerinden borcun olduğunu hatırlatırım ben Garanti Bankası'nda çalışırken. Kumpir al bari bir tane etli etli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Ha gayret maltepe'ye de gelecek bu gidişle herhalde paket servis lğamsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 -Deno- said: Ginaly bana öğle yemeği yeriz günlerinden borcun olduğunu hatırlatırım ben Garanti Bankası'nda çalışırken. Kumpir al bari bir tane etli etli. Ayıpsın alırım, zaman söyle. hatta topluca gidip mekanı tauntlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 havyardan kumpire içler acısı bir finansçının hikayesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 havyarli kumpir soylesin o halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 hiç havyar yemedim lan. bi kere karfurda gördüm minnak bi kutu, 245 TL yazıyordu. vay amk diyip yandan cüseppe dondurulmuş piza aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 california roll sushi de mi yemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 muhtemelen yesek iç anadolulu genlerimiz kabul etmez istifra ederiz abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar