Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 fransız tip carbonara sosu çok güzel oluyor patatesle, ondanda isterim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben daha özel bişey sorucam ya. 5te kalkıp hal'e gidiyorum falan diyorsun. kendi işinin olması motivasyonu başkadır tabi de, buna ne kadar dayabileceksin, kaça kadar açıksın mesela, kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsun, beyaz yakalı modern kölelere tavsiyelerin neler sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 applev0dka said: ben daha özel bişey sorucam ya. 5te kalkıp hal'e gidiyorum falan diyorsun. kendi işinin olması motivasyonu başkadır tabi de, buna ne kadar dayabileceksin, kaça kadar açıksın mesela, kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsun, beyaz yakalı modern kölelere tavsiyelerin neler sdasf 3 kişiyiz biz 90 gün boyunca izinsiz çalışmayı göze aldık, sonrasında hastanelik oluruz diye korktuk, pazar ve pazartesi günleri zaten çok yoğun geçmeyeceği için otomatik olarak dinlenmiş olucaz ve o sıralarda izin yapabilicez. Her günümüz aşırı yoğun geçerse zaten birilerini almak zorunda kalıcaz ki buna para da yetiyor olacak o yüzden o kısımda da bi sorun kalmayacak, Beyaz yakalı kölelere tavsiyem maaşınız 5k'ın üstündeyse sahibinizi sevin, değilse kaçın gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 pazar nasıl yoğun olmuyor ya, oralar pazar insan kaynıyor asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Kadıköy barlar sokağına uğramıyor pek :D Yazın tabiki dolu olacak ama mesela bugün saat 7den akşam 10:30 a kadar 3 kişi falan geçti dükkanın önünden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 hayırlı olsun bilgiçlik gibi olmasın ama üç şey var dikkat etmen gereken kaliteli malzeme hijyen güleryüz-kibarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Hayırlı olsun İstanbulda olsaydım uğrardım kesin. Kırıkkaleye şube açmayı düşünür müsünüz? dsfgsdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Lopeth said: fransız tip carbonara sosu french carbonara ne ya dr. frankestein bile yapmaz boyle bisey. fransizlar patisserie tarzi seylere devam etsinler italyan yemeklerinin aptal varyasyonlarini yapmaya calismasinlar lutfen sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 kumpiri hazırlayan kişinin kolları kıllı olmazsa seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 of canım çok çekti yav soslara gel önümüzdeki hafta mutlaka gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Sos deyince Breaking baddeki sos aklıma geldi. Franch sos yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 applev0dka said: ben daha özel bişey sorucam ya. 5te kalkıp hal'e gidiyorum falan diyorsun. kendi işinin olması motivasyonu başkadır tabi de, buna ne kadar dayabileceksin, kaça kadar açıksın mesela, kendine ne kadar zaman ayırabiliyorsun, beyaz yakalı modern kölelere tavsiyelerin neler sdasf O soslar fln bir bir azalicak. chipotle kalmadi , ketchup sıkalıma donecek mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben altıda kalkıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Aynen. 6.05'te kalkıyorum. Üstüne beyaz yakalı bir köleyim. Bu en azından kendi işinin patronu. Olur da tutarsa PATATO NUSRET olabilir bile. Ben en fazla toplantı "set" edicem. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 5.30 da kalkıyorum ağlamayın bebeler. ona rağmen geç kaliyorum hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 köle gibi alarmla mı kalkıyosunuz : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 sos demişken, keşke tr'de samourai sos olsa yav. bi de alceryen vardı hmmps çok özledim. kebaba koydururduk erasmusta http://www.la-recette-de-cuisine.com/main/files/a1971ad7c273f288be256a515c15b5c5.jpeg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/13/dc/12/13dc12513a0fcdc9c8aeaa76e2769185.jpg samuray sos sanırım ketçap mayonez+acı karışımı bişey ama öyle basit değil epey güzel efsane bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 chipotle kıvamı iyiyse gelirim sürekli evimin dibindeymiş zaten pasinler e kargo yapıyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Sos demişken heinz'in sarımsaklı mayonezi efsanevi bir sos. Bunu demeye geldim. Bu arada açıldı mı dükkan? bu akşam gelebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 9 a 5 kala kalktim ..yakam dahil heryerim beyaz..parodn 10 kalaymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Dana senin kıçının kılları da artık bembeyaz olduğu için istersen 10a 5 kala kalk fark etmiyor bu saatten sonra Biraz iştah açıcı resim at adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 7.20 de kalkan beyaz yakali koleyim ben de :( Olay kacta kalktigin degil günün tamami ofiste geçiyor, hapis gibisin. Cunartesi disinda Beşiktaş a gidip karadeniz donerde yiyemiyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 6.10 da benim de kalkış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 senko said: 5.30 da kalkıyorum Birazdan 7ye gelirsin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ahaha ilk kim farketcek diyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar