Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 spor yapmak serotonin hormonunu arttırır denir. bu ne kadar doğru? ve etkilerini hissedebilmek için ne kadar spor yapmak lazım? bunun için illa hardcore crossfitçi kadar yoğun mu spor gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 süd zehri alıyo işte, o da o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bi araştır bakalım forumlarda her yerde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 hayırdır abi mutluluktan uçma noktasına gelmiş hardcore crossfitçilerle mi tanıştın naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 yatıştırıcı etkiyi hissedebilmek için sağlam spor yapmak gerekiyor yani antremanın sonunda tükenme aşamasına gelince hissediyorsun daha çok sporun ne kadar ağır olması gerektiği tamamen vücudunun mevcut haliyle alakalı. en son yıllarca önce spor yapmış bir göbekliysen 30 dakka koşsan da kıvama gelebilirsin. günlük olarak spor yapmak depresif durumdakilerin yapabileceği en iyi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Çak bi paket çikolata mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ne kadar çok yaparsan o kadar çok arttırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 koşarken bisiklete binerken mutlu oluyordum ben bayağı. hatta kendi sınırlarını zorlamak güzel oluyordu, 5km'yi 22dakkada koşucam vs diye. şimdi yüzüyorum da o hazzı alamıyorum, bir de bisikletten sonra hakikaten tükenmiş oluyordum elimi kolumu kaldıramıyordum, yüzme de böyle olmuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 yüzmede de oluyor abi demek ki yeterli zorlamıyorsun kendini. runner's high diye bir şey var gerçekten. beni ciddi rahatlatıyor spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 yani muhtemelen de asıl kendimi nasıl zorlayacağımı öğrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 koşarken kendimi zorluyodum falan demişsin. ya laylaylom yüzüyorsundur ya da süre olarak daha az yüzüyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ya bana laylaylom gelmiyor ama belki de öyledir. Uzun yüzmeye çalıştığımdan çok yavaş yüzüyorum belki de. süre olarak 45dak non-stop yüzmeye çalışıyorum toplamda da suda 55dak 60dak fln kalıyorumdur nefeslenme vs katarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 5 km 22 dakikada mesela baya iyi bi rakam. bunun yüzme karşılığı nedir bilmiyorum ama sağlam olması lazım. ölç bakalım kaç metre yüzüyorsun kaç dakikada. sonra bu olimpik yüzücülerle falan karşılaştır. 3 katı falan zaman çıkmasın aynı mesafe için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 5km 22 dak en iyi olduğum dönemlerdi ya 2 sene önce fln. o zmanlar 68-70 kiloydum zati, yarı maraton kasıyordum :) yüzmeyi de ölçmek zor oluyor da ölçelim bi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 5 km 35 dk yurume+kosu Bi defa 30 dk da cikarmistim. Kilo olarak 77 in altini gormedm mk, boy 1.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Spor yapmak mutlu ediyor mu bilmiyorum da, geçen sene dizim ve kız arkadaşım yüzünden koşmayı bırakmak zorunda kaldıktan yalnızca 1 ay sonra falan depresyon teşhisi koydu doktor, antidepresan kullandım bir süre. Yoğun sporu aniden bırakmak etkili olabiliyor dediydi doktor. Yaklaşık bir aydır haftada 3 gün ağırlık kaldırıyorum, haftasonları da günde 7-10km arası yürüyorum. Kendimi iyi ve aktif hissediyorum. Normalde akşamları eve gidip bilgisayar başında yatana kadar sabit kalıyordum, şu an bin tane aksiyon yaratıyorum kendime. İş performansım da arttı sdfjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Agirlik herkese yaramiyor ya Ben de denedim de, bench presste 50kgyi asamayinca bıraktım :) Genetik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Son iki aydır haftada iki koşup 3 gün tabata yapıyoruz(8 set).Koşuda zamana karşı kosmadigim müddetçe eski zevki alamıyorum,tabata da dört dakika sonunda hala tatmin duygusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Fazla spor ileri yaşta ciddi eklem sıkıntıları yaratıyor. Ulan hani sağlık için yapıyorduk diyorsun topallar iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Define fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 senko said: Agirlik herkese yaramiyor ya Ben de denedim de, bench presste 50kgyi asamayinca bıraktım :) Genetik heralde. 50 yi geçince de boynun arşa değmiyo zaten. 60ta kalıyosun bu sefer sdfg ama resistance training erkeğin ölene kadar yapması gereken bişi. koşu falan değil. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Çalışmak/sosyalleşmek zorunda olmayan canlılar olsaydık doğru olurdu bence bu tabir de, sporunu; iş-eş-arkadaş aksattığında bu sefer moral de bozuyor, mutsuz oluyorsun. Neye öncelik vereceğini şaşıyor insan. Bir de günler 24 saat çok kısa, arttırılabilir mi nütfenn?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 senko said: Agirlik herkese yaramiyor ya Ben de denedim de, bench presste 50kgyi asamayinca bıraktım :) Genetik heralde. Bence sende güçten çok motivasyon sorunu var. Ayrıca hatırladığım kadarıyla somali diyeti yapıyordun (yoksa sen değilmiydin bilemicem) güçlenmek istiyorsan yiyeceksin canısı. Ne kadar yaptın bilmiyorum ama standart computer guy için başlangıç aşamasında 50kg bench kabul edilebilir bir durum ki muhtemelen basabileceğinden çok azı bu üstüme düşerse ölürüm baskısı/psikolojisinden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ya 50 kg bench i niye gömüyorsunuz ki o kadar? Bilgisayar başı çalışanı başlangıç miktarı 20 kg falan değil mi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 50kg gayet iyi bir kilo cidden, 2 haftada bir arttir 52.5-55 kgakar gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar