Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2022 https://howlongtobeat.com/ buraya bakmadan bi oyuna başlamıyorum ben @sylvanas, benim limit 15 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2022 güzeldi, 1-2 günlük içerik var ama keyifle oynatıyo. öğrenmeye kasmayayım ve bağlımlılık da yapmasın deniyorsa güzel iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Space engineers oynuyorum. Ruyamda bile verimlilik hesabi yapip rotor falan goruyordum dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 kaç gündür midnight ghost hunt oynuyorum. aşırı basit hızlı sıkan 5-10 dakikalık roundlardan oluşan hayalet yakalamaca oyunu. arada girip oynamaya güzel oluyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Dark souls remastered İlk defa Fromsoftware oyunu oynuyorum. K/m a pek uygun değil diyodu nette ama çatur çutur oynanıyo valla. Hiç rahatsızlık vermedi şimdiye kadar. Belki remastered'da düzelttiler bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 On 12.04.2022 at 13:41, razzRaziel dedi ki: güzeldi, 1-2 günlük içerik var ama keyifle oynatıyo. öğrenmeye kasmayayım ve bağlımlılık da yapmasın deniyorsa güzel iş görür. şu gerçekten çok keyifli keşke çok daha uzun bir oyun olsa dedim. 3-4 saatte de komple bitirebiliyorsunuz. konsept çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 remnants of the ashes bitirdim dün silahlı soulslike ama 1 boss hariç zor gelmedi pek ve kısa, gamepassden kalkıyormuş abonmanlığı olan varsa baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 star trek bridge crew. bi bridge commander değil yani. keşke remake remaster bi şeyler yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 4-5 gündür os runescape oynuyorum. şarapla iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Endgame'i yeni dlc gelene kadar bitirdikten sonra Ancestors Legacy kurdum, chapter2'yi bitiricem az kaldi Saxonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 (düzenlendi) rogue legacy 2 ayni oyun... ama daha cok grind / class'lar var Mayıs 9, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 hatuna gosterirken kendimi tekrar FTL - Faster Than Light oynarken buldum. Acmadigim 1-2 gemiyi actim, 1 achievementlik isi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 (düzenlendi) gamepasste var. 2 3 oturuşta bitirdim, A E S T H E T I C Spoiler iskeletor ex-assassin barmen karakteri türk yapmışlar asfgh Mayıs 21, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Stacklands iyiymiş harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Raji: an ancient epic bitirdim. Masal gibiydi. Benzer oyunlara acigim. Boyle kisa suren atmosferik stilize oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Shadow Tactics: Aiko's Choice kurdumdu gecen, bugun yarin bitecek son gorevin sonunda bir yerdeyim. ana oyun kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 stacklands'de bir oturusluk icerik var. daha uzun soluklu bir seyler arayanlar cultist simulator'a goz gezdirsinler zira konseptler, oynanis onun klonu. az biraz replay value ve hikaye de var onda. fakat ote yanda acimasiz timerlar ve tutorial eksikligiyle artificial difficulty kovalayan bir oyun oldugunu not dusmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 (düzenlendi) 1-2 aydır bedava haftasonunda denediğimden beri hergün Squad oynuyorum. Operation Flashpoint ilk çıktığında (Bohemia'daki adamlar yaparken) baya en favori savaş oyunumdu. Sonra Arma'ya geçtiler ama Arma hiç yeterince akıcı olamadı. Squad tam bunu veriyor, hem gerçekçilik tavan hem de gameplay yerinde. Her ne kadar Bad Company 2'deki efsane yıkılabilirlik+savaş deneyimini karşılamasa da(motor biraz takoz) baya Ukrayna savaşından sonra r/combatfootage'tekilerin aynılarını yaşatıyor. Net en iyi savaş sim. Türk sunuculardan uzak bir şekilde oynamak gerekiyor ama, yoksa oyun Battlefield'e kayıyor sık sık. Ha bi de 80tl'lik fiyatı düşünülürse direkt god tier sim sevenler için. Bugün Chivalry 2'yi aldım steam'e gelmiş galiba. Kart satışlarıyla direkt bedavaya geldi, %40 indirimi de var 36tl mi ne. Onu da çerezlik atıcam bakalım. Squad'da ciddi oynayınca yoruyor zira. Haziran 13, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2022 hades, forza, nba2k22 arasinda donup duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2022 a plague tale innocence bitirdim bugün gamepass ten. Güzelmiş. Daha önce sırf başını oynamıştım da, yenisi çıkmadan deniyim bir daha dedim sardı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Wasteland 3 kuruyore simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 sil sil direkt hiç kurma, çok tırt. git yerine Kenshi kur, oynadıysan da rerun yap sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Ben bitirdim Wasteland 3 gayet iiydi ya niye sapladınız bu kadar. Skill kısmını dikkatli yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Warhammer 40k: Chaos Gate Deamonhunters X-Com klonu, WH40k evreni. AAA oyun beklemeyenler için başarılı, ama sonuca hızlı gitmek gerekiyor, yoksa fazla tekrar eden görevler bayabiliyor. Kötü yanı az görev tipi olması ve bunların çok tekrar etmesi. WH40k evreni severler için, sanırım bugüne kadar oynadığım bu evrendeki en "lore correct" oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Elden Ring hiç bitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar