Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rend (Ex Blizz developerlarından survival)


paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

Oyun baya farklı duruyor. Survival ama çok farklı mekanikleri var.

Öncelikle Rust'ın wipe olayını çözmüşler. Oyunda 3 faction olacak ve her serverın bir bitiş (sıfırlama) zamanı olacak. 3 faction da hem belirli bir gün raid gibi gelen NPC wavelerine karşı savunmaya çalışacak hem de birbirine saldırmaya.

Tame falan var, fakat ark gibi başında 15 saat bekle değil. Şansa npc ölünce bir portal açılıyor, oradan farklı bir dimensiona gidip ruhunu arıyorsun fakat hostile npclerle dolu falan.

Her ayın sonuna doğru oyun bir çeşit end game'e gelecek. İşte bosslar falan var, ama bossladan düşen über legendary itemlar sadece bir kişide olabiliyor serverda falan. Onlar da fazla güçlü özellikler veriyor.

Kısaca Crowfall gibi, belirli bir süre içerisinde savaşacak factionlar ve resetlenecek server var. 3 faction, faction başına aynı anda online olabilecek kişi sayısı 20.

Blizzard develeoperları olunca insan hyplanıyor, bir de oyun baya farklı geliştirilmiş. Klon survival değil yani. Hype.



http://www.pcgamer.com/rend-survival-game-preview/?utm_content=bufferd2811&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw


https://www.youtube.com/watch?v=V6jRUzjazL8
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"eski falanca devleri yapıyor" denen oyunlardan eski black isle'cıların yaptıkları hariç birşeye benzeyen olmadı pek bildiğim, neden hala reklam maksatlı söyleniyor ben de anlam veremiyorum. "from the director who made" gibi birşey değil çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Pati bu oyunu takip etmiyor mu ? Potansiyeli olan bişeyler var oyunda gameplaylerine baktım fena değil gibi. biraz içini doldursalar fikir ve konsept güzel tree of life oynadığımda ee şimdi ne olcak diye kalakalmıştım tamda ona çözüm geliştirmişler. Birde öyle sandıklar kasalar dolusu zırhların üretilmesi mümkün değil oyunda. Bence dedikleri gibi spring 2017 de EA olarak çıkarabiliyorlarsa ki steamden attığım posta cevap dönmüşler dün evet hala spring 2017 diye baya bi oyuncuyu çekecekler gibi EA da. UR 4 motoruda güzel olmuş oyuna baya bi PVE tadında PVP olacak.

Merak edenlere 180 dakikalık GP.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=gmpvXBl_0rs?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasım alpha da oynuyor gecen gittim bi bakiim diye oyun bayaa iyi olmus grafikler filan çok saglam dolu dolu. WOW a benziyor biraz dinamikleri ama grafikleri filan üst düzey tabii. birde mantık çok güzel olmus. Tree of life + wow gibi olmus fakat ciddi heyecanlı bir oyun olmus. söyle anlatabilirim uzmanlaşabileceğiniz combinasyonlu olarak 30 dan fazla nokta var birine gidince diğerine de devam edeyim yok yani tüm oyuncular o serverdaki uniqe oluyor. server kapasitesi 60 kişi . 20 şerden 3 faction var hepiniz birbirinize rekoning denilen zamalarda saldırabiliyosunuz ama aynı zamanda base ide savunmnız gerekli çünkü bu zamanlarda size moblarda saldırıyor . Sonunda factionlardan biri galip gelince server sıfırlanıyor bütün eşyalar herşey gidiyor sadece craft yeteneğiniz kalıyor. sonraki era ya daha yetenekli olarak sıfırdan başlıyorsunuz şu an için craft edebileceklerinizin limiti yok havası var çünkü kimse ilerleyememiş. Daha çok fazla ayrıntı var realmler arası geçiş kapısı açabilen skiller filan. Anlıyacağınız 6 saatin sonunda doyamadım oyuna.

Belirtmem lazım ki closed betasından beri WOW oynarım yaklaşık 14 yıldır bunun da bir etkisi olmus olabilir ama oyun iyi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
ilgilenen arkadaslar için ALPHA da 4. adıma gelindi. Interface düzenlemesi tamamlandı. Oyun türünde farklı bir noktaya gitti . Pre - Alpha ile arasında büyük farklar oluşturdu. Su an için herseyden biraz var. Fuar görüntülerini izlerseniz diğer benzer oyunlarda eksik kalan yönleri tamamlamıslar gibi. Fakat daha çok yolu var ne zaman cıkar bilemiyorum.

Detaylandırma çok hoşuma gitti.
Ornegin kullandıgınız her survival skill ( harvesting , botany , woodcutting v.b.) için level atlıyorsunuz ve hepsinin ayrı talent tree si var. Bunun gibi 50 kadar skill mevcut.

Bunun yanında combat skilleri ve tabiiki class talent tree leride var.

Kapsam ve content olarak ilk 30 saatlik oyun süresinde benim hoşuma gitti.

Bir de en güzel tarafı oyun sizi bir yere yönlendirmiyor. Yani ünlemler soru işaretleri görevler yok. Sen nereye gitmek istersen.

Ister istemez party ler ve gruplar oluşuyor çünkü mevcut baseden 20 adım tek başınıza gidersiniz 100 adım ilerlemek için mutlaka bir back up lazım fazlası için kaç kişi olursanız o kadar iyi.

Bütün beastleri tameliyebiliyorsunuz. Onlara skiller ögretip birlikte combat yapabiliyorsunuz. (Binerek ya da yanınızda )

Bence oyun su aralar bu kadar kısır oyun dünyasında aradan sıyrılabilir. Tabii yeterli bütceyi bulup tamamlıyabilirlerse.

GG
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

Alpha ları falan oynayamıyoruz dimi bi şekilde şuan steamde satın alıma kapalı?


invite isteyebilirsin su ara bayaa bi invite atıyorlar alpha için 2 yeni server da actılar. onları doldurmaları gerekli. Siteye üye olup mutlaka mesaj yaz gelicektir.

invite alan olursa haber versin beraber oynayalım.Oyun tamamen best team üzerine kurulu.

Finlandiya domine ietmis durumda su an ben kısa pantalon geziyorum adamlar charger la koca agacları deviriyorlar.:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...