Arkadasım alpha da oynuyor gecen gittim bi bakiim diye oyun bayaa iyi olmus grafikler filan çok saglam dolu dolu. WOW a benziyor biraz dinamikleri ama grafikleri filan üst düzey tabii. birde mantık çok güzel olmus. Tree of life + wow gibi olmus fakat ciddi heyecanlı bir oyun olmus. söyle anlatabilirim uzmanlaşabileceğiniz combinasyonlu olarak 30 dan fazla nokta var birine gidince diğerine de devam edeyim yok yani tüm oyuncular o serverdaki uniqe oluyor. server kapasitesi 60 kişi . 20 şerden 3 faction var hepiniz birbirinize rekoning denilen zamalarda saldırabiliyosunuz ama aynı zamanda base ide savunmnız gerekli çünkü bu zamanlarda size moblarda saldırıyor . Sonunda factionlardan biri galip gelince server sıfırlanıyor bütün eşyalar herşey gidiyor sadece craft yeteneğiniz kalıyor. sonraki era ya daha yetenekli olarak sıfırdan başlıyorsunuz şu an için craft edebileceklerinizin limiti yok havası var çünkü kimse ilerleyememiş. Daha çok fazla ayrıntı var realmler arası geçiş kapısı açabilen skiller filan. Anlıyacağınız 6 saatin sonunda doyamadım oyuna.
Belirtmem lazım ki closed betasından beri WOW oynarım yaklaşık 14 yıldır bunun da bir etkisi olmus olabilir ama oyun iyi.
ilgilenen arkadaslar için ALPHA da 4. adıma gelindi. Interface düzenlemesi tamamlandı. Oyun türünde farklı bir noktaya gitti . Pre - Alpha ile arasında büyük farklar oluşturdu. Su an için herseyden biraz var. Fuar görüntülerini izlerseniz diğer benzer oyunlarda eksik kalan yönleri tamamlamıslar gibi. Fakat daha çok yolu var ne zaman cıkar bilemiyorum.
Detaylandırma çok hoşuma gitti.
Ornegin kullandıgınız her survival skill ( harvesting , botany , woodcutting v.b.) için level atlıyorsunuz ve hepsinin ayrı talent tree si var. Bunun gibi 50 kadar skill mevcut.
Bunun yanında combat skilleri ve tabiiki class talent tree leride var.
Kapsam ve content olarak ilk 30 saatlik oyun süresinde benim hoşuma gitti.
Bir de en güzel tarafı oyun sizi bir yere yönlendirmiyor. Yani ünlemler soru işaretleri görevler yok. Sen nereye gitmek istersen.
Ister istemez party ler ve gruplar oluşuyor çünkü mevcut baseden 20 adım tek başınıza gidersiniz 100 adım ilerlemek için mutlaka bir back up lazım fazlası için kaç kişi olursanız o kadar iyi.
Bütün beastleri tameliyebiliyorsunuz. Onlara skiller ögretip birlikte combat yapabiliyorsunuz. (Binerek ya da yanınızda )
Bence oyun su aralar bu kadar kısır oyun dünyasında aradan sıyrılabilir. Tabii yeterli bütceyi bulup tamamlıyabilirlerse.
Alpha ları falan oynayamıyoruz dimi bi şekilde şuan steamde satın alıma kapalı?
invite isteyebilirsin su ara bayaa bi invite atıyorlar alpha için 2 yeni server da actılar. onları doldurmaları gerekli. Siteye üye olup mutlaka mesaj yaz gelicektir.
invite alan olursa haber versin beraber oynayalım.Oyun tamamen best team üzerine kurulu.
Finlandiya domine ietmis durumda su an ben kısa pantalon geziyorum adamlar charger la koca agacları deviriyorlar.:)
Öne çıkan mesajlar