Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 rank #1 kills 0 ya da rank #1 kills 30+ ortasını koymamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 rank#1 30+ kill ss'lerinizi koyun da gorelim gencler, kac tane psikopat varmis forumda merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yok öyle biri forumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 biz saklana saklana, götüm götüm güvenli alana yaklaşmaya çalışan adamlarız ne 30 killi allahsen.. asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 benim +10 fragli galibiyetlerim var. forumda vardır +20'si olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 totemic said: biz saklana saklana, götüm götüm güvenli alana yaklaşmaya çalışan adamlarız ne 30 killi allahsen.. asdfg bu söylediğin aynı deno. pocniki'den military base e sürünerek giden adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 ben de oyleyim valla, karsima adam cikacak diye acayip geriliyorum. zevkli oluyo ama sneak oynamak sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 +20 kill win grupça var en fazla :D zaten 25 26 kill alan adam "dearsomeone" videosuna giriyor 2 haftada 1. 20+ öyle her zaman olacak bişi değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Benim solo'da 15 kills win'im var en fazla. Test server'ına update geldi, Erandel'i de geri koydular. Random bir mapi yükleyecek girdiğinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 toggie said: ben de oyleyim valla, karsima adam cikacak diye acayip geriliyorum. zevkli oluyo ama sneak oynamak sdfg. bana çok anlamsız geliyor. yarım saat prone yapıp 15 sn.lik bi combatta ölmek fln. zaman kaybı gibi. onun yerine 5 oyun girer rush atarım sağa sola2 dk. da ölürüm, daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 h1z1 günlerini özledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 LathspeLL said: Benim solo'da 15 kills win'im var en fazla. Test server'ına update geldi, Erandel'i de geri koydular. Random bir mapi yükleyecek girdiğinizde. aynen, benim de max 15 kill. ama duo ve squad maçlarında benim. 15 kil olan maçlardan birinde o maçı kazanamadık x kişi yüzünden pati'deki. hala aklıma geldikçe sövüyorum herife. 2. olduyduk. solo'da 8 - 9 max oluyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Yigidin harman oldygu yer solodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 bana da oyunun zevkli tarafi o gibi geliyor. girip 2 dakikada 5 kisi oldurup 3. dakikada baskasi beni oldurecekse anlami yok. yarim saat dolanip, ustu basi donattiktan sonra sacma sapan olmek de keyifli degil tabi ama en azindan son 10-20 kisi kaldiginda yasadigim heyecan icin deger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 -Deno- said: LathspeLL said: Benim solo'da 15 kills win'im var en fazla. Test server'ına update geldi, Erandel'i de geri koydular. Random bir mapi yükleyecek girdiğinizde. aynen, benim de max 15 kill. ama duo ve squad maçlarında benim. 15 kil olan maçlardan birinde o maçı kazanamadık x kişi yüzünden pati'deki. hala aklıma geldikçe sövüyorum herife. 2. olduyduk. solo'da 8 - 9 max oluyor benim. bilmesek inanacaz siz de inanmayın yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Eski Dayz mantigi iste lootla sonra combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Jeeztro said: -Deno- said: LathspeLL said: Benim solo'da 15 kills win'im var en fazla. Test server'ına update geldi, Erandel'i de geri koydular. Random bir mapi yükleyecek girdiğinizde. aynen, benim de max 15 kill. ama duo ve squad maçlarında benim. 15 kil olan maçlardan birinde o maçı kazanamadık x kişi yüzünden pati'deki. hala aklıma geldikçe sövüyorum herife. 2. olduyduk. solo'da 8 - 9 max oluyor benim. bilmesek inanacaz siz de inanmayın yalan şiir gibi yazmışsın çağtay'ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yeni map ne guzel olmus oyle ya artillery :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=MdGBwrJ6rtI said: Now console gamers get to know what it is like to have obnoxiously bad ports :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Pad'le oynanmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Klavye bozuldu dün, gamepadle oynamak zorunda kaldım, işkence tek kelimeyle. İşin kötü yanı oyun içinde mousela aim alıp ateş edebiliyorsunuz ama loot yaptırmıyor ve silah eklentilerini değiştiremiyosunuz mousela. O kadar iğrenç bi duygu ki anlatamam. Klavye ve mouseunuzu öpün bugün bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 instagrama attığın kavanozdaki keycapleri soracaktım ben de ya, naptın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 toggie said: https://www.youtube.com/watch?v=MdGBwrJ6rtI said: Now console gamers get to know what it is like to have obnoxiously bad ports :) lol hayattan soğumuştur o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 stimpak said: instagrama attığın kavanozdaki keycapleri soracaktım ben de ya, naptın abi? KEdi tüyü olmuştu her yeri temizleyim dedim de temizliği abartmışım biraz. Zaten 4 kere mi ne kola, kahve dökülmüştü önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 zipzip said: stimpak said: instagrama attığın kavanozdaki keycapleri soracaktım ben de ya, naptın abi? KEdi tüyü olmuştu her yeri temizleyim dedim de temizliği abartmışım biraz. Zaten 4 kere mi ne kola, kahve dökülmüştü önceden. zipzip hayranlarını endişelendirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar