Odeon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 https://www.redbull.com/tr-tr/bu-twitch-hesaplarini-kesfet?linkId=38965804 mesur olmusum sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=i_4qVGI6TIs pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2017 heh konulduysa affola, az once rastladim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Madcat said: mokoko said: abi sen hep snooze'sun steam'de bu aralar. ben sürekli bi 4lü kuruyorum akşamları milletle ama senle buluşamadık bu ara :D kim la ben mi ? aynen abi geçen gün sürekli snooze'dun 4. aradık her oyuna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2017 Ne zaman PUBG duysam aklıma bu sahne geliyor. Bourne Identity. https://media.giphy.com/media/kp06mzbSq9RKM/giphy.gif Yarın gelecek update'i test sunucularında deneyenler çok sevmiş, performans çok iyileşmiş diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Patch efsane, akıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 desync gittiyse binerim 2 tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bu indirimde değil miydi yageçenlerde? 70 yazıyor alacğaım gerçi büyük ihtimal yine de sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 oyun başlangıcında ilk evlere girerkenki lag geçmişmi ? en büyük problemim oydu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 5gb patch download ediyor yuhas. yeni oyun yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 ne durumda o kadar oynadınız dün yazsanıza. hit registerdaki gecikmeler falan gitmiş mi. kapılarda takılma olayı bitmiş mi? item drop-pick up daha smooth hale gelmiş mi? alp er tunga öldi mü? ıssız ajun kaldı mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Efsane patch gelmiş, adamlar şak şak bütün quality of life sorunlarını cozmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 zombie modu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 abi herşeyi geçtim allah rızası için birisi su oyna bi ping ekranı koysun problem pingdemi oyunda mı onu anamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kermit said: oyun başlangıcında ilk evlere girerkenki lag geçmişmi ? en büyük problemim oydu benim Geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 BonePART said: abi herşeyi geçtim allah rızası için birisi su oyna bi ping ekranı koysun problem pingdemi oyunda mı onu anamıyoruz https://pubg.disquse.ru/ pingine burdan bakabilirsin ama nekadar pingin olursa olsun sen kendini lagda hissetmiyosun . tekleme hissediyorsan yuksek ihtimal serverda bozukluk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Abi anlık bakmak önemli yoksa genel pingin bi manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 bone şu an çok daha iyi durumda dünkü yamayla birlikte. oyun başladığında kapılar inanılmaz bir hızla açılıyor, yerden aldığım item şak diye çantaya düşüyor. hit register konusunda da dün 5-6 oyun attık isyan edeceğim bir durum yaşanmadı. belli olmaz tabii ama yani biraz daha oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 abi tamam iyi durumda da işte alısmak denemek laızm. Normal oyun çok koşuşturmacalı olmadı custom 1 man açılıyosa bir deniyim akşam orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Ben basladim dun 5-6 oyun attim. Cok eglenceliymis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=_0-uOMTTufU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 eglenceli baya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ben beğendim ya baya, dün başladım. son oyunda 1. oluyordum tam, 12 kişi falan kaldıydık. mal gibi çatı'daki sniper'ı shotgun'la haklıyım diye taka tuka koşturdum, çatının kapıyı açmadan herif kapıya sıkıp öldürdü. IZDIRABINI ZGYM bi arkadaş ile duo atıyoruz, 2 kişi daha varsa squad yapalım. CHECKING ALL PERIMETERS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 12 kişi kalmışken 1. oluyordum demek olmuyor. ilk oyununda 1. olarak bitirenlere hakaret oluyor canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar