bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Çaresizlik =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sanirim fontlarda salt cogunluk saglanmasi yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 incredibull said: abi bakıyorum bakıyorum "neden resmin ortasına ş ğ yazmış anlamaya çalışıyorum. baya sonradan anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 düşünsene milyor ışık yılı öteden şunlara laf anlatmaya akıllı yaşam formları gelecek. yardım edecekleri varsa da patlatırlar lan. bi de fark ettiğim; smileyla tanışan teyzeler evrimsel olarak direkt hiyeroglife geçiyorlar. paragraf yazanı var sırf smiley ile. bi de en çok kullandıkları smiley gülmekten ağlayan surat. daha bi tane atıldığını görmedim, paket halinde beşli altılı atıyorlar en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Gulen goofy lilerin donemi gecmis heralde, bulamadik onlari. Bulan tarihi eser statusunde buraya koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ad3m said: aasdfasdfsadfasdfsadfsaasasfasdfasfasdfasdfsdfsdfdfsdf sunu cumleyi ciddi ciddi gunluk hayatta kullanan bir insan oldugunu dusundum de... abi ok, bilgi icin tesekkurler falan der devam ederim herhalde. aslinda su tercumanlik okuyan arkadasa bunlari cevirttirelim bence. ayni resim ustunde. dunyaya yayilsin oyle tripli tripli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Esh said: Gulen goofy lilerin donemi gecmis heralde, bulamadik onlari. Bulan tarihi eser statusunde buraya koysun aynen ya ben goofy ile tanıştım bu capslerle. modası geçti herhalde. "SuskunluğuM AsaletimdendiR" yazıyor arkada karnını tutarak gülen goofy (facepalm) ne günlerdi dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yarin yeni cuma capsleri bekliyorum hanimlar hayirli cuma capsi olur, haftasonu geldi yihu capsi olur, farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 "mhp'yi anlamak çok zor yorumlamak ise imkansızdır" - D. Bahçeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ad3m said: Hahauhauhau en iyisinin en iyisiymiş bu be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bu iyi ama simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 incredibull said: abi tavsanin elindeki cayi gorunce haykirdim sdfsdf cok acayip kafalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Bu orta yaşlı amca postuydu belki birilerini güldürür ekler oradan yürürüm postu gruba atılmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 dasaaa said: ad3m said: aasdfasdfsadfasdfsadfsaasasfasdfasfasdfasdfsdfsdfdfsdf sunu cumleyi ciddi ciddi gunluk hayatta kullanan bir insan oldugunu dusundum de... abi ok, bilgi icin tesekkurler falan der devam ederim herhalde. aslinda su tercumanlik okuyan arkadasa bunlari cevirttirelim bence. ayni resim ustunde. dunyaya yayilsin oyle tripli tripli. tinderda cok goruyorum bu tarz embesiller erkek degil adam ariyorum cebine degil diline guvenen begensin şalkjhsdşkajhşda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Tinderi ben siir programi saniyodum turkiyedeyken. Amk herkes cemal sureya ariyomus da biz olamamisiz megerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 akhgdsaöjhsdvajhdvada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ben tinderda "sadece sohbet! BAŞKA BİŞEY PEŞİNDE OLANLAR SOLA ATSIN" yazanlara "peki sen neye göre sağa atıyosun madem sadece sohbet?" diye sormak istiyorum. sadece sohbet ama kaslı ve yakışıklı brad pittlerle masumca sohbet istiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 türkiye de tinder kadınlara çalışıyor zaten. kimi akşam yemeğini beleşe getirmek için, kimi egosunu pohpohlamak için kullanıyor. Arz talep dengesizliği olunca da bunların işine müthiş yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 kaslı ve yakışıklı brad pitt olmayanların tuzlu gözyaşları :) (ha ben hiç kurmadım bile mesela :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 senko said: türkiye de tinder kadınlara çalışıyor zaten. kimi akşam yemeğini beleşe getirmek için, kimi egosunu pohpohlamak için kullanıyor. Arz talep dengesizliği olunca da bunların işine müthiş yarıyor. hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 https://i.hizliresim.com/Qab6qv.jpg https://i.hizliresim.com/dPY1p7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 pascalnouman said: dasaaa said: ad3m said: aasdfasdfsadfasdfsadfsaasasfasdfasfasdfasdfsdfsdfdfsdf sunu cumleyi ciddi ciddi gunluk hayatta kullanan bir insan oldugunu dusundum de... abi ok, bilgi icin tesekkurler falan der devam ederim herhalde. aslinda su tercumanlik okuyan arkadasa bunlari cevirttirelim bence. ayni resim ustunde. dunyaya yayilsin oyle tripli tripli. tinderda cok goruyorum bu tarz embesiller erkek degil adam ariyorum cebine degil diline guvenen begensin şalkjhsdşkajhşda abi tinder 10 üzerinden 1 bile alamıyacak üstüne açıklamaya hayat hikaeysini + saçma sapan isteklerini yaan kızlar doluydu ekleyip dalga geçiyodum hepsiyle dfhgdflkgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar