-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Kyle Katarn'ın filmi yapılsa t..klarına beton yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 valla trailerlar harika gözüküyor bana baya hype yaptırdı rogue one'ı iyiliğinden sora bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 aynen rogue one mantığında gibi, trailer baya tatlı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=iTLBPpEdYnU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 -Deno- said: büyük bir değişiklik gözüme çarpmadı benim. sol arka itici motorlardaki pervane sayısını arttırmışlar gibi gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paticikteki insanların nerdlüğünü göz önüne aldığımda bu son yorum ciddi değil mi emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Han Duo ve Han Squad isimli sequelleri şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Bu espriyi yapmış olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 alın abi bunu. al bunu burdan... al al al al al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ಠ_ಠ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a8o1P8Z_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 -Deno- said: Kyle Katarn'ın filmi yapılsa t..klarına beton yetmez. Disney yüzünden kaçırdık gelen o pembe günleri. Kyle Katarn filmi olsa yine fanboy olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 yaparlarda bundan sonra o kyle katarn zenci lezbiyen olarak gelir önümüze ancak diversity ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 en cok mara jade'i gormek istiyordum ben adamlar luke'u gunyuzu gormeden oldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 YA cidden o kadar dandik öldü ki adam hiç bir his uyandırmadı koskoca Luke Skywalker'ın ölümü. Eskiden çizgi roman kapağında force ghost olarak çizilince olay olurdu luke skywalker'ın öleceği kesinleşti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 fanboyların aptal olması olabilir onun nedeni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 senko said: yaparlarda bundan sonra o kyle katarn zenci lezbiyen olarak gelir önümüze ancak diversity ayağına. koca memeli, popolu ince belli olursa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 İlk yorumlar fena değil: https://editorial.rottentomatoes.com/article/solo-a-star-wars-story-buzz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 hala gitmediniz mi la? star trek filmi gibi olmustu. Chewbacca haric bayik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Normalde IMDB bu tarz filmler 8-9'dan acilirdi bu 5.9'la acilmis sfds. O kadar kotu mu ya. Star Wars'in icine etti adamlar 3 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 bunun kotu olacagi garanti. onceki yeni filmleri sen anlamamissin. tekrar izle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 star wars eleştirmek ve sevmemek mainstream olduğu için artık force awakensları rogue oneları yere göğe sığduramayan tayfa eleştirel bir konum aldı. ondandır. film kötü değil ama sıradan, vasat heist filmi. disneyin film politikasından izle,geç filmlerinden biri daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 dasaaa said: bunun kotu olacagi garanti. onceki yeni filmleri sen anlamamissin. tekrar izle sen. Haha onceki yeni filmler iyi diyorsun yani? Rogue one gayet iyiydi ama digerleri icin tartismaya hazirim eger iyi filmer diyorsan ve trolluk yapmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 hiç hype olmadım ya nedense. tlj'yi beğenmiş adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 çok iyi yorumlar var filmle ilgili benim gördüğüm kadarıyla ama benim daha çok merak ettiğim şey neden akasya'da yada hilltown'da imax salonların en geç seansı 15.30 abi. 15.30'dan sonra imax salonda seans yok filme. ne saçma iş lan. dalga mı geçiyolar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar