Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ilk bolumu bitirdim simdi. Bunu diyecegimi beklemiyordum ama olmus bu. 8 bolum, tanesi 55 dakika. Oyuncular, muzik, sahneler, her acidan gordugum en iyi yerli dizi olabilir. 3 saat bolumleri bir haftada cekmeyince guzelce oluyormus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 İlk 7 gün ücretsiz hedesinde iptal edersek çekiyorlar mı ilk ayı ? Yoksa netflix falan gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 1 lira filan cekip geri verirler iste kart denemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Haluk Bilginer Ali Atay için izlerim net. 8 bölüm de düştü mü netflix gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ben tutsun çok istiyorum bu işin. hiç olmazsa 3 saatlik, konusu birbirinden aynı dizilerden kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Yok, 2 bolum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 acaba diğer sitelere düşmesini koruyabilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bölümlerin hepsi hazırmış ama 2 bölüm yayınlamışlar. türk işi internet diziciliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 samaella said: acaba diğer sitelere düşmesini koruyabilecekler mi? torrent dışında diğer sitelere banhammer indirip korunabilir aslında ya. uğraşır bu firmalar engellemek için madem para kazanacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 blu tv arayüzünü beğendim bir de puhutv diye birşey varmış o beleş behzat ç ve leyla ile mecnun'u oradan izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 smart tv uygulaması yok lg için ikisinin de. ekstra bi alet bağlamadan izleme rahatlığını niye düşünmez ki şirketler. netflix ilk çıktığı gün geldi mesela smart tv'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Arayüzü değiştirip duruyorlardı bir kaç haftadır güzel olmuş neticede, beğendim. Diziye gelirsek; bir kaç girişim vardı benzer diziler yapmak için sektörde, kıvranıp kıvranıp kötü işler çıkarıyorlardı ortaya fakat bu dizi ötekilerden farklı. O kadar beklentiden sonra hem yaratıcı hem de kendine özgü bir dizi yapmışlar ama karakteristik olduğu için seveni kadar sevmeyeni de olacaktır. Müzikler özellikle güzel ama bölüm sonralarındaki rahatsız edici müzik biraz fazla doz oluyor sanki, zorlama bir gerilim hissi yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 leyla ile mecnun devam etsin abi işte burada. bence olması gerek böyle kanalların, mis gibi diziler saçma sapan sebeplerden bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 bolum modu, kalite poster gerge bile trailersiz thread aciyor abi. yapmayin. https://www.youtube.com/watch?v=5aApSDsFd9E trailer iyi duruyor belki izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 İlk bölümü izledim çok beğendim, bazı eksiklikler ve gözümü tırmalayan şeyler var ama genel anlamda standartların üstünde. Defacro adlı programın sunucusuymuş zaten senaryo yazarı. Çok severdim o adamı şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Khiran said: bölümlerin hepsi hazırmış ama 2 bölüm yayınlamışlar. türk işi internet diziciliği. Bi hafta deneme üyeliği açıp beleşe tüm bölümleri izleyip sonra da kapatacak izleyiciye karşı önlem. Türk işi ölücülüğe karşı tek çare Türk işi internet diziciliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 ilk 2 bolum guzel, bu sekilde devam ederse izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Rewendor said: Khiran said: bölümlerin hepsi hazırmış ama 2 bölüm yayınlamışlar. türk işi internet diziciliği. Bi hafta deneme üyeliği açıp beleşe tüm bölümleri izleyip sonra da kapatacak izleyiciye karşı önlem. Türk işi ölücülüğe karşı tek çare Türk işi internet diziciliği. Tum bolumler yayinlandiktan sonra deneme uyeligi acarsak ne olacak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Ona yapabilecekleri bir şey yok, sadece legit üyelere göre geride kalmanızı sağlıyorlar, böylece parasını ödeyenler anca düzenli izliyor işte. Dediğin olduğu zaman 2. sezon vb için, ya da olmadı yeni dizi için sistemi devam ettirmeleri gerekiyor yeterince içerik oluşturana kadar. Ya da deneme üyeliğini kapatırlar ki bence kötü bir tercih olacağından ona yönelmezler. Böylece şu anda meraklıların ağzına dizi hakkında bir parça bal çaldılar, bunu sevip devam etmek isteyen paralı devam edecek, ya da sezon sonuna kadar bekleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 oha bi sn parali mi bu simdi? ahaha. nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Aga kadrosunda Haluk Bilginer Ali Atay, Okan Yalabık, Nur Sürer falan olan dizide ki yan oyuncular da Serkan Keskin falan, 1 saat dizi 2 saat reklam formatında çekmiyorsan belej olmaz. Olamaz yani eşyanın tabiatına aykırı. Ha blutv dandiktir içeriğin kalanı fostur dizi tek başına kurtarmaz o ayrı da, şu diziyi beleje oynatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 axe haklı. Biraz siteye baktım, yabancı diziler pek az, filmler de az ama seçkin. Türkçe olarak çok sağlam içerik yapmışlar ama Ruhsar'dan Memoli'ye Lise Defteri'ne, İnce İnce Yasemince'ye falan kadar eski diziler var, yalnız Avrupa Yakası falan göremedim. Tek başına kurtarmaz da annemin zamanında izlediği pek çok dizi falan da var, ona hediye olarak düşünülebilir belki. Aylık 10 TL'ymiş. Bi de Arrow Gotham falan var, Netflix'te de vardı bunlar, demek ki aynı anda ikisi alabiliyor lisansı exclusive almamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 blutv dogan medyanin oldugu icin icerik kisitli, her hafta 2 bolum yayinlayacaklarmis, o yuzden 1 ay sonra iptal ederim hesabi. eski turk filmi veya daha fazla icerik arayanlar puhutv'ye bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 İlk bölümü şimdi izledim. İnanılmaz şaşırttı beni. Oyunculuk konusunda zaten şüphem yoktu kadro sağolsun. Dizi genel anlamda baya bağladı kendine beni. Özellikle müzikleri çok beğendim. Blutv içinde söyleyebileceğim, şuan öyle ahım şahım bir içerik yok ama olan içerik gayet kaliteli. Umarım kısa zamanda doldurabilirler yeterli düzeyde. Arayüzü çok beğendim güzel olmuş. Smart tv uygulamasıda gayet akıcı çalışıyor. Çözünürlük sorunu falan yaşamadım tvde. 10 tl kötü bir rakam değil. Netflix yanında bunuda devam ettiricem sanırım. Birileri destek olmazsa böyle işlerin devamının geleceğine inanmıyorum. Güzel yabancı diziler var şimdiden. Umarım bu içeriklerin sayısı artırılır. Bu arada dizi cumadan cumaya ikişer bölüm şeklinde yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 masum bir kenara, blutv'de türkiye için beklenmeyecek büyüklükte festival filmi arşivi var. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar