Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masum (2017) - BluTV

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ilk bolumu bitirdim simdi. Bunu diyecegimi beklemiyordum ama olmus bu. 8 bolum, tanesi 55 dakika.

Oyuncular, muzik, sahneler, her acidan gordugum en iyi yerli dizi olabilir. 3 saat bolumleri bir haftada cekmeyince guzelce oluyormus iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Arayüzü değiştirip duruyorlardı bir kaç haftadır güzel olmuş neticede, beğendim.

Diziye gelirsek; bir kaç girişim vardı benzer diziler yapmak için sektörde, kıvranıp kıvranıp kötü işler çıkarıyorlardı ortaya fakat bu dizi ötekilerden farklı. O kadar beklentiden sonra hem yaratıcı hem de kendine özgü bir dizi yapmışlar ama karakteristik olduğu için seveni kadar sevmeyeni de olacaktır.

Müzikler özellikle güzel ama bölüm sonralarındaki rahatsız edici müzik biraz fazla doz oluyor sanki, zorlama bir gerilim hissi yaratıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Khiran said:

bölümlerin hepsi hazırmış ama 2 bölüm yayınlamışlar. türk işi internet diziciliği.

Bi hafta deneme üyeliği açıp beleşe tüm bölümleri izleyip sonra da kapatacak izleyiciye karşı önlem.

Türk işi ölücülüğe karşı tek çare Türk işi internet diziciliği.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Khiran said:

bölümlerin hepsi hazırmış ama 2 bölüm yayınlamışlar. türk işi internet diziciliği.

Bi hafta deneme üyeliği açıp beleşe tüm bölümleri izleyip sonra da kapatacak izleyiciye karşı önlem.

Türk işi ölücülüğe karşı tek çare Türk işi internet diziciliği.

Tum bolumler yayinlandiktan sonra deneme uyeligi acarsak ne olacak peki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ona yapabilecekleri bir şey yok, sadece legit üyelere göre geride kalmanızı sağlıyorlar, böylece parasını ödeyenler anca düzenli izliyor işte. Dediğin olduğu zaman 2. sezon vb için, ya da olmadı yeni dizi için sistemi devam ettirmeleri gerekiyor yeterince içerik oluşturana kadar. Ya da deneme üyeliğini kapatırlar ki bence kötü bir tercih olacağından ona yönelmezler. Böylece şu anda meraklıların ağzına dizi hakkında bir parça bal çaldılar, bunu sevip devam etmek isteyen paralı devam edecek, ya da sezon sonuna kadar bekleyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Aga kadrosunda Haluk Bilginer Ali Atay, Okan Yalabık, Nur Sürer falan olan dizide ki yan oyuncular da Serkan Keskin falan, 1 saat dizi 2 saat reklam formatında çekmiyorsan belej olmaz. Olamaz yani eşyanın tabiatına aykırı.

Ha blutv dandiktir içeriğin kalanı fostur dizi tek başına kurtarmaz o ayrı da, şu diziyi beleje oynatamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

axe haklı.

Biraz siteye baktım, yabancı diziler pek az, filmler de az ama seçkin.

Türkçe olarak çok sağlam içerik yapmışlar ama Ruhsar'dan Memoli'ye Lise Defteri'ne, İnce İnce Yasemince'ye falan kadar eski diziler var, yalnız Avrupa Yakası falan göremedim.

Tek başına kurtarmaz da annemin zamanında izlediği pek çok dizi falan da var, ona hediye olarak düşünülebilir belki. Aylık 10 TL'ymiş.

Bi de Arrow Gotham falan var, Netflix'te de vardı bunlar, demek ki aynı anda ikisi alabiliyor lisansı exclusive almamışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk bölümü şimdi izledim. İnanılmaz şaşırttı beni. Oyunculuk konusunda zaten şüphem yoktu kadro sağolsun. Dizi genel anlamda baya bağladı kendine beni. Özellikle müzikleri çok beğendim.

Blutv içinde söyleyebileceğim, şuan öyle ahım şahım bir içerik yok ama olan içerik gayet kaliteli. Umarım kısa zamanda doldurabilirler yeterli düzeyde. Arayüzü çok beğendim güzel olmuş. Smart tv uygulamasıda gayet akıcı çalışıyor. Çözünürlük sorunu falan yaşamadım tvde. 10 tl kötü bir rakam değil. Netflix yanında bunuda devam ettiricem sanırım. Birileri destek olmazsa böyle işlerin devamının geleceğine inanmıyorum. Güzel yabancı diziler var şimdiden. Umarım bu içeriklerin sayısı artırılır.

Bu arada dizi cumadan cumaya ikişer bölüm şeklinde yayınlanacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...