ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 BAŞLAMAK İÇİN GEÇ KALMADIK http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?262164-AKARA-ve-MANES-Sunucular%C4%B1-Sizlerle!&p=1185287#post1185287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 işte buna #EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 siz bırakmışmıydınız ki? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 OF ÇOK İYİ HABER YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 OHHHHHHHHHHHH YEAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 metin2 vardı bi ara duruyosa onu oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 CİPS KOLA STOK .................................................................. CHECK 2 GÜN FULL KASMAK İÇİN SAĞLIK OCAGINDAN RAPOR ......... CHECK UYUMAMAK İÇİN BOL BOL 3'Ü Bİ ARADA NESKAFE STOK ........CHECK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 hemen malis atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 sanırım pedalımı kutusundan çıkarmanın vakti geldi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 +8 Hell Breaker satılı. 4000 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Forumlari epey aktifmis yahu, hala oynuyor insanlar bunu. Bir suru daha kalite f2p cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Saol konuyu açan. Aklımda şimşekler çaktı bir an, çok eskiden oynamıştım ve Olimpia serverinde +10 iron bow, +9 hell breaker ve chitin shield olduğunu hatırladım. Bu akşam hesabı açmaya çalışacağım, server ve itemler yerinde duruyorsa tantuni ve ayranin hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 k0xpu kuruyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 GERGE said: Forumlari epey aktifmis yahu, hala oynuyor insanlar bunu. Bir suru daha kalite f2p cikti. bu oyunu oynayan insanlar kaliteye degil pk sistemine ve ortama bakıyor genelde. şu serverı geçen gün duydum 11k oynayanı var gecenin 5'inde. http://www.bian-ko.eu/ oyunda hem official serverda hem private serverda inanılmaz paralar dönüyor. yeni açılan serverda +8 bir itemın 2bin tl üstüne satılması, +9 upgrade yapmanın zor olduğu bir private serverda +9 high class weaponın 12 bin tl'ye satılması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ankara diye okudum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 abi bana bununla ilgili sms gelmis ajhsgdjhalkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ohyeah said: BAŞLAMAK İÇİN GEÇ KALMADIK http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?262164-AKARA-ve-MANES-Sunucular%C4%B1-Sizlerle!&p=1185287#post1185287 Onur başlarsan sabah akşam telefon edip knayt prayst item diye bağırıp kapatıcam telefonu bilgin olsun. Aradada facebookuna aga ben civcivim beni kassana yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 AMAN TANRIIIIIIIIIIIIIIIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 akara kokara ben civcivim neymiş lan ajsdaD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 bir önce ki sayfada bahsetmistim, 6-7 yıl öncesinden itemler kalmsıtı diye asdasd ticket attım baya ugrastım, serverlar birlesmis otp diy bi koruma sistemi gelmis 10 gün sürdü herhalde actım hesabı oyunda herkes +10 olmus emenike. 6 yıl once sadece ben de olan item pazarda satılıyor kimse almıyor sdsfsd bi dişe dokunur +10 iron bow kalmıs. sordum 1 - 1.5 k ediyormus okutayım da su elaktiriğin borcunu ödeyeyim ahajh ulan knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 dur senin tantuniyi de unutmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ben kıyamazdım onlara dursun kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 tiLi said: akara kokara ben civcivim neymiş lan ajsdaD Abi bi defa arkadaşlar çok ısrar etti oyunu yükledim. Daha bismillah oyun açıldı ilk laf. "AGA SEN CİVCİVSİN SENİ KASALIM" çıktım unistall ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 aytımları 1200 tl ye okuttum. ohyeah iban at pmden tantuni ayran yollıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar