Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 ZaugnaKhaldun said: Yönetmeliği var bunun bir yerde, eskiden public bir dökümandı 1.73 boyum vardı benim; 31 kilo artı (yani 73 + 31 = 104) varsa erteleme hakkını kullanıyorlar, 41 kilo artı varsa (73+41 = 114) doğrudan çürük verebiliyorlardı İlk sene 105 gittim, erteleme verdiler. İkinci sene 122 gittim direkt çürük verdiler. Sağlıksal olarak da, hali hazırda bahsi geçen limitlere yakın değilseniz uğraşmayın sağlığınıza yazık. Ben ilk gidişimde zaten 105 kiloydum, üzerine 17 kilo almak koymadı (sonra verdim geri aldım falan falan). aynı şekilde ben de 1.73 boy 105 kilo ilk kontrole gittim, sevk verdiler 1 sene. bilerek 6 kilo aldım bu arada 99 civarıydım. 2. sene bilerek 10 kilo daha aldım direkt yırtayım diye. nah sana dediler vermediler çürük 115 kilo ile :'( şimdi biraz yediklerime dikkat ediyorum hafif spor yapıyorum 105 civarına ineyim rahatsız etti iyice kilolar. bu sefer de korku var içimde ulan zayıflıyorsun sen dur biz 1 sene daha erteleyelim seni deyip vermezlerse 3. de çürük gider atarım kendimi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bekara karı boşamak kolay derler de. 6 ay askerlik için yıllarca bu çileyi çektiğinize değiyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 evlendikten sonra okulu bitirince bir de üstüne bitirdiğin gün iyi bir yerden iş teklifi alınca böyle salakça şeylerle uğraşıyorsun işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 öyle tabi de belki askere gidip gelsen askerlik derdinin de olmayacağı çok daha iyi bir yerden iş teklifi alabilecektin :D böyle bakarsak işin sonu gelmiyor da ne bileyim abi kilo çok rahatsiz edici bir şey ya. işe başladıktan sonra bir ara 94 gördüm napıyorsun lan mk dedim kendime, resmen rahatsiz ediyor yürürken, giyinirken falan. direkt spora başladım 87 falanım ama hedefim 75-76 kendimi 110 falan hayal ederken nefesim kesiliyor. en temiz çürük sebebi göz sanırım ya,tak lensi geç lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 2012'den falan sonra zorlaştı kiloyla çürük almak. bana gata'daki doktor öyle şöylemişti. 2.gidişte almanız zor artık yani. min 3 gidiş. sınıra bakmayın birde önceki seneden aşağı düşerseniz yine erteleme verme durumları olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Zaten biraz irican olup 5-10 kilo fazladan almak belki olabilir de, sağlıklı fit bir insanken sırf askere gitmemek için senelerce obez ötesi kalmaya kasmak baya büyük aptallık/prenseslik kombosu valla. O kadar sene o kiloda kaldıktan sonra vermek de hem metabolik, hem psikolojik olarak kolay değil. Yazık etmeyin vücudunuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 aynen öyle, ben senelerce 90-100 arasıydım zaten hatta sigarayı bırakınca 90'dan 118e fırlamıştım. o yüzden 105'e çıkmak zor olmadı benimce için ama 115 hakikaten beni bile çok yordu. daha önce bu kiloları test etmediyseniz yapmayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Ata Demirer'dir, Şahan'dır, Şafak Sezer'dir, Hamdi Alkan'dır neden yıllarca kilolu gezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 obez oldukları için ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Neden hepsi obez işte konu o :) Tabii çoğunda uzun dönem olayı var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bir ara yaştan bağımsız bedelli gibi bir şey olmadı mı ? hep yaşa mı bağlıydı bu olay, küçüktüm hatırlamıyorum lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 18kyı vurdum masa kalorimetreyle falan uğraşmadan bambambam. bakaya kalın falan daha iyi lan mal mısınız askerden kaçmak için kilo alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 applev0dka said: bir ara yaştan bağımsız bedelli gibi bir şey olmadı mı ? hep yaşa mı bağlıydı bu olay, küçüktüm hatırlamıyorum lul olmadı öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 diyelim x bir bölümde yüksek lisans okuyorsun. 1,5 yıl içinde bitiremeyip atıldın. sonrasında tekrar aynı bölüme kayıt yaptırılıp tecil ettirilebiliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 aynı bölüm değil de farklı bölüme kayıt yaptırırsan oluyor diye biliyorum. ben öyle yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 atılırsan değil de kayıt sildirip kayıt yaptırırsan daha garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 dönem bitmeden kayıt sildirme işini sorayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 hatta okuldan atılma durumu olursa direkt askeriyeye bildiriyorlar, okulla ilişiği kesildi gelin alın bunu gibisinden. dsf o kadar değil tabii de daha kötü bir durum olduğunu biliyorum. ama kayıt sildirdin ve tekrar kayıt oldun, aa bak akıllı çocuk kaydını sildirmiş kendi isteğiyle ve yeni bir akademik hayata yelken açmış diyorlar, hooop yeni tecil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 O doğru bu arada. Her okul o kadar titiz mi bilmiyorum ama öyle bir yükümlülükleri var, belli okullarda direkt askeriyeye bildiriyorlar, "biz saldık bu adamı ha haberiniz olsun" diye. Hatta bazı okullar kafadan x sene de tecil etmiyor, her sene tecil yeniliyorlar, en azından benim mastır yaptığım atılmanın olmadığı dönem öyleydi. Olur da bırakırsan ilişiğin kesilirse bir şey yapmasına gerek yok, ertesi dönem tecil uzatmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bütün gün 3 kilo botlarla, kamuflajlarla koşturduğun 5 aylık maceraya hazır değilim ya çıksın artık şu bedelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Jeeztro said: ...mesela ben 1.81 çıktım boy ölçümünde, kilom o dönem 114kg ydi... Öyle aman aman da göbekli değildim. abi kimi kandırıyosun aynı boydayız 75 kilo ya varım ya yokum, ben bile hiç göbeğim yok diyemem sldkfjskdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 abi ilgilendigim bir kiz var onu kandiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 tacizci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Millet bedelli bekleye bekleye kaçarken şu kısa dönemi 9 aya çıkarsalar da neşemizi bulsak yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 DESIDERATUS BELLUM Welcome to battle arkadaşlar yok tecil bedelli falan marş marş ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar