Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bialetti moka pot aldım ben 3 cup başarılı ya, yapması da keyifli önce starbucks aldım çektirdim sonrasında caribou mu ne, oradan aldım daha güzel değişik. sütü de köpürtüp yapıştırıyorum, lattemsi birşey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Jeeztro said: bialetti moka pot aldım ben 3 cup başarılı ya, yapması da keyifli önce starbucks aldım çektirdim sonrasında caribou mu ne, oradan aldım daha güzel değişik. sütü de köpürtüp yapıştırıyorum, lattemsi birşey oluyor güzel seçim bro :D değirmen al kahvelri de çekirdek alırsın daha güzel olur. El değirmeniyle öğütünce ev mis gibi kokuyo ya seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 sonuç bir kahve fincan için toplamda 10-15dk uğraş, zaman b.. amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 el değirmeni yerine elektrikli bilyalı değirmen alıyorsun, zaman kaybetmiyorsun. Ben bi değirmenin tuşuna basıyorum, 2 dk sonra makineye kahveyi koyup onun tuşuna basıyorum, total harcadığım süre 1dk falan. Kapsülde de baya kısa sürüyor hazırlaması da işte lezzeti kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 olm 1 kahvelik çekirdeği zaten 40 saniyede öğütüyon max, onu koyup altına su koyacan sonra ocağı yakacan işte. Çay demleminyon mu hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 sade kahvenin yanında kuş lokumunu deneyin, şiddetle tavsiye ederim. Eğer yakınlarda var ise Tuba kuruyemiş gayet makul, sakın bim yada ne halt ise lokumu ile kahve keyfinizi mundar etmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bosch un 20 liraya bi değirmeni vardı, fena öğütmüyodu ama büyüklük ayarlanmıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 aeropress'te toplamda 4-5dak sürüyor temizliği dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Holy said: Starbucks'ınki bayat kahve, alışmışsanız bayat kahve tadına o yüzden daha güzel geliyor olabilir. Kafeingo baya taze kavurup, istersen çekip yolluyor çünkü. Ben direkt aylık abonelik yaptım ya, uğraşmıyorum sürekli. Kendi Blend coffee'leri (Intro) baya başarılı, düzenli içimde tam bana uygun tat. Araya bazen farklı tatlar olsun diye Melange, Guetamala söylüyorum. kafeingo mexico bilmemne kahvesi çok ekşi mesela. ekstra kavurtturmak lazım kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 bingildak said: 6 gündür detoxdayım, canım felaket çekiyor :( yavaş yavaş azaltsaydın ya cold turkey yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 çok özeniyorum size ya ben de keşke kahve içebilsem. hipoglisemi var bende kafein çok kötü tetikliyor içemiyorum. anca kafeinsiz jacobs içip kendimi avutuyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 senko said: aeropress'te toplamda 4-5dak sürüyor temizliği dahil. su ısınıyorken başında beklemiyosam 2.5-3 dk sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 başında beklerken uzay zamanı mı büküyosun da daha uzun suruyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 tssot said: sade kahvenin yanında kuş lokumunu deneyin, şiddetle tavsiye ederim. Eğer yakınlarda var ise Tuba kuruyemiş gayet makul, sakın bim yada ne halt ise lokumu ile kahve keyfinizi mundar etmeyin derim. niye çifte kavrulmuş değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Esh said: başında beklerken uzay zamanı mı büküyosun da daha uzun suruyo? e büküyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 yok kafeingo'dan gelen sumatrayı 3 arkadaşıma daha denettim 3üde sumatra/verona içen insanlar 3üde baya baya beğenmedi. Birdaha almıyacam yazık 1 kilo aldım birde bitirene kadar eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Luriel said: yok kafeingo'dan gelen sumatrayı 3 arkadaşıma daha denettim 3üde sumatra/verona içen insanlar 3üde baya baya beğenmedi. Birdaha almıyacam yazık 1 kilo aldım birde bitirene kadar eziyet. https://kahhve.com/drip-coffeeist-sumatra-kahveler ben bunu presste yapmıştım güzel olmuştu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Gunde kac bardak iciyorsun da 1 kg aldin ki? Hayir bi de ilk kez aliyorsjn alsana mixbox 4 farkli cesit. Denersin farkli farkli hangini begenirsen ondan devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 ilk defa almadım daha önce 2 kere mixbox aldım. onlarda bu hafifmiş falan diyordum geçiyordum. Sumatra seviom die sumatra alayım dedim böyle oldu. iş yeridne tüketiyoruz bunu ondan o kadar çok aldım ancak genede 2-3 hafta sürer bitmesi. Durun bi çekirdeğin fotosunu yollayayım bence çok açık renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Kahve böyle açık renkli, yapılan kahvede çok açık renkli oluyor. Starbucks Sumatrasından 1.5 kat fazla koyuyorum gene de açık renk oluyor kahve. Sulu kahve gibi oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 az kavrulmuştur diycektim girdim baktım city plus diyo zaten. damak tadınız daha çok kavrulmuşlara uygundur(benim gibi) neyle demliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 French pressle ama işte dediğin gibi herhalde starbucks daha çok kavurulmuş satıyor ben ona alışmışım. En azından alırken seçenek sunsa ben zaten seçerdim ancak bilemedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 french pressim tadı bence hafif oluyor zaten moka potta denenebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 https://www.probadorcolectiva.com/kahve burayi da deneyin, en iyi alternatiflerden (kenya aa'dan sasmiyorum ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bende yeniyim kahve konusunda, starbuckstan guatemala alıyorum french press için, gayet koyu renkli, tadı flm çok iyi, şimdi birde mocha pot geçti elime eskilerden baya onu deneyeceğim, kahveyi öneririm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar