arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 cool beans chocolate nut hic begenmedim :( vanilla almak istiyorum kalmamis. hanginiz aldi hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Vanilla da tırt alma boşver, Almond da tırt. Vişne de tırt. Güzeli var mıydı hatırlamıyorum onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben menengiç kahvesi içiyorum hem tadı çok güzel çok faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Su kahhve.com dan deneme paketi ve ögütucu aldim sari boru. Bunun ayarini neye gore yapacaz goz karari mi öğütecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Jaegerjaquez said: ben menengiç kahvesi içiyorum hem tadı çok güzel çok faydalıben de seviyorum şunu da neye faydalıymış bilmiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 e vitamini yönünden zengin(testosterone üretimi) bi de kafein içermediği için bol bol içiyorum onun dışında bi sürü vitamin mineral de içeriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Holy said: Kahve için ben inanılmaz güzel hizmet veren bir yer buldum, daha da başka yerden almıyorum. Şirkete aldığımda çektirip alıyorum, eve çekirdek alıp kendim çekiyorum ve böyle bir tazelik yok. Gerçekten taze taze kavurup yolluyorlar. kafeingo Memnun kalmazsanız kahveleri bana yollayın ben satın alırım sizden. Enpara indirimi sırasında iki kere alışveriş yaptım ve ikisinde de çok memnun kaldım. İndirim bitti ama muhtemelen buradan almaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 oranin belirli zamanlarda teslimat yapmasi kotu. ancak kargo bedava oldugu dusunulurse degebilir. her seferinde 4-5 lira kargo odemek bayiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 samaella said: Su kahhve.com dan deneme paketi ve ögütucu aldim sari boru. Bunun ayarini neye gore yapacaz goz karari mi öğütecem? 5-6 çekirdek at, biraz öğüt. çıkana göre inceltip kalınlaştırırsın. El öğütücülerinde göz kararı ayarlamak durumunda kalıyorsun mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 hafif kahve sevenler starbucks'ın veranda çekirdeğini denesin ben çok sevdim. meyvemsi tadı ve boğazı darlamayan hoş bir çeşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 gençler ben cahilim biraz, şimdi çekirdek olarak vs alıyorsunuz ya, ya da öğütülmüş alsak direk diyelim, bunu ne gibi bir makineyle hazırlayacağız, starbucksa kırk yılda bir gitsemde oradaki mochayı çok seviyorum mesela geçen gün araştırdım evde nasıl yaparım diye en son starbucksa gitmeye karar verdim tekrar, bilale anlatır gibi anlatan bir post var mı kahveye profesyonel olarak bir giriş yapsak. Seviyoruz içiyoruz eyvallah ama düzgün kendim yapayım artık ne alayım ben küçük makine flm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 bilalik bir şey yok yav. al bi tane french press ister bir milyoncudan ister git starbuckstan bodum marka. bildiğin üstten basması olan bardak işte. kahveyi 9-10 gram bişey koy, üstüne sıcak su dök, basma kısmını tak üstüne. 4 dk sonra tamamen bas, bardağa dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 filtresi var onun birde değil mi? tamamdır peki en basitinden french presste yapmak için nasıl bir kahve almam gerekiyor öğütme tipi bakımından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 https://kahhve.com/bodum-black-french-press-3-cup-kahve-demleme-ekipmanlari iyi midir? starbuckstan gitsem alsam kitlerler mi yoksa yine 30 35'e alır mıyız acaba? güncellemeye üşendim sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bunun bir büyüğü 35 TL'ydi Starbucks'ta. Fiyatları normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tamam yarın alayım, bu kağıt gibi bir filtre kullanıyoruz sanırım onuda oradan alayım o zaman? kahve olarak öneriniz var mı? nescafe alta rica içiyorum son zamanlarda memnunum sert böyle, bir tık altıda olabilir, yine onuda starbuckstan önerirseniz sevineyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bununla kağıt filtre kullanmayacaksın, kendisinden metal filtreli zaten. Kahveni çektirirken (evde kendin çekmeyeceksen) press için de ki ince çekmesinler, denemek için 250 grlık Colombia al bir bak tadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Azarlar gibi yazmışım sori sdfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 375 ml demiş çok o, Ya bir öğütücü alacaksın kendin öğüteceksin ki en iyisi bu çünkü öğütüldükten sonra kısa sürede bayatlıyor kahve. Çekirdek olarak daha uzun süre tazeliğini koruyor. Eğer hazır öğütülmüş alacaksan da french presse göre dersin onlar anlar. French press kahvesi en kaba(coarse) kahvedir. öğütücü işi de aslında detayına girince sıkıntılı biraz. Özellikle french press gibi iri tanelik kahvelerde kahve taneciklerinin hepsinin benzer boyutlarda olmasını istiyorsun eğer olmazlarsa 4dk demlediğinde küçük parçalardan artık acı tad veren moleküller suya geçmiş oluyor, kahvenin tadını bozuyor vs. Bu tutarlı öğütme işini de french press için yapabilen el öğütücüsü az aslında ama bunlar detay konular. Al sözenin veya harionun öğütücüsünü bıçaklılardan alma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 o zaman ben o french pressi ve french press için öğütülmüş bir kahve alarak başlayayım, sonrasında kendimde öğütmeye başlarım öğütücü alıp, kahve fiyatları ortalama ne kadar bu arada starbucksta bilen var mı ona göre gideyim, şu küçük paketlerden birini alırım işte, boyutuna gelince french pressi en küçüğünden alıcam sadece ben kullanıcam ama bakalım ne kadar küçük var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 250 gr'lıklar 25-30 gibi bir şeydi sanırım. Bir de bana sorarsan 4 cup olandan al, zaten 4 cup'tan 2 kupalık kahve çıkıyor. Misafirin neyin olur, rezil olursun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 tabi saplıktan onu hiç düşünemedim ben ahah eyvallah tip için, 500 mllik alıyorum o zaman, çok teşekkür ederim cevap veren herkese ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 grinny said: 250 gr'lıklar 25-30 gibi bir şeydi sanırım. Bir de bana sorarsan 4 cup olandan al, zaten 4 cup'tan 2 kupalık kahve çıkıyor. Misafirin neyin olur, rezil olursun! gittim bugün starbucksa oda mı olsa flm derken içilir vs zaten kendime hazırlarken bir fark olmaz diye 1ltlik modeli almışım üstünde yazmıyordu niyet 500lüktü ama olsun iyi oldu :P almak isteyenler için not düşeyim 500lük 34tl 1lt 44tl imiş. kahve olarakta şundan alıp french press için çektirdim, geldim eve 200 ml suya 10gr kahve olarak hazırladım memnunum baya, ama sanırım yarın 13 14 gram kullanacağım 200 ml için, teşekkürler yardımlar için :) bu arada kahveyi baya beğendim varsa diğer önerilerinizde denemek isterim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Bodum'un içinden çıkan kaşık 7gr alıyor. Sendeki kupanın büyüklüğünü bilmiyorum fakat 270-300ml su aldığını düşünürsek 17-18 gr kahve ile dene bence. Bir kupanın alacağı sudan biraz fazlasını kaynatıp biraz bekledikten sonra 2.5 kaşık çekilmiş kahvenin üzerine dökeceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 hayatımın hatasını yapmışım ya, 1 ltlik olunca tek bardak hazırlamaya kalkınca en dipte olduğundan dolayı kahvede çok olmayınca yarısını presslemiyor bile alet, bir çözüm üretmem lazım buna, olmadı fazla hazırlayacağım tek içeceğimde mhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar