Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 şurda yazanlardan hiç biri mc donalds kahvesi denememişlerdir mesela. mc donalds kahvesi diyince Lel kahvemi o felan derler. uzun süre durup bayatlamamış yani yeni yapılmışsa evde yapacağınız yada starbucksda içeceğiniz çoğu kahveyi döver yüzüne baktırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 mahmood coffee hepsini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Mal said: şurda yazanlardan hiç biri mc donalds kahvesi denememişlerdir mesela. mc donalds kahvesi diyince Lel kahvemi o felan derler. uzun süre durup bayatlamamış yani yeni yapılmışsa evde yapacağınız yada starbucksda içeceğiniz çoğu kahveyi döver yüzüne baktırmaz. Ya ben denemiştim filtre kahvesi efsane cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 birde türkiyede arabica çekirdekten yapan mc donalds şubesi yok sanırım sadece robusta. yurt dışında arabica çekirdekten yapıyorlar. burdaki haliyle eziyosa bütün kahveleri yurtdışındaki nasıldır kimbilir. fiyatı 1 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 ben hem decaf içiyorum genelde( hatta onu da az koyduruyorum,laktozsuz sütlü bi de ) hem de türk kahvesinden nefret ediyorum, tam hispter olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 off laktozsuz süt decafi duyunca benim de tüyler diken diken oldu. laktoz alerjin varsa geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Riverwind said: ben hem decaf içiyorum genelde( hatta onu da az koyduruyorum,laktozsuz sütlü bi de ) hem de türk kahvesinden nefret ediyorum, tam hispter olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 gerçi son zamanlarda chai tea latte içiyorum onun da azaltıyorum içeriğini ama, kafein çarpıyo beni ne yapayım dwamksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bence budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 3. nesil kahveci sakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bisiklet harika detay ya. nerede satıldığını sadece hipsterlar biliyor olsa gerek şu tipleri hiç görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Americano almıştım arkadaşı beklerden , çevrede başka birşey yoktu. Valla 2 yudum sonrası çöpeatmıştım , soğuk olmasa hava 2. yudumuda almazdım. Bana mı kötü yaptılar bilmiyorum Mal said: şurda yazanlardan hiç biri mc donalds kahvesi denememişlerdir mesela. mc donalds kahvesi diyince Lel kahvemi o felan derler. uzun süre durup bayatlamamış yani yeni yapılmışsa evde yapacağınız yada starbucksda içeceğiniz çoğu kahveyi döver yüzüne baktırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 aerodynamics ya da türk kahvelerinde filozoflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Migros 2si1 arada çıkarmış kendi markasıyla, nescafeden daha kötü ama 25 kuruş sadece. O açıdan tavsiye edebilirim. https://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/03222634_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 abi onun içinde kahve olduğunu sanmıyorum. "kahve benzeri granül" vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 %85 kahve beyazlatıcı ve %15 kahveymiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 axedice said: Migros 2si1 arada çıkarmış kendi markasıyla, nescafeden daha kötü ama 25 kuruş sadece. O açıdan tavsiye edebilirim. https://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/03222634_large.jpg :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bu tarz kahvemsiler ilginç bi şekilde güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Hayır, olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Bence en iyisi whitr chocolate mocha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 grinny said: Lan bir tek ben miyim normal kahveciden taze kavrulmuş çekirdek alıp öğüten? değilsin. ben de çekirdek alıp sabah kalkınca öğütüp ofise getiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Mal said: şurda yazanlardan hiç biri mc donalds kahvesi denememişlerdir mesela. mc donalds kahvesi diyince Lel kahvemi o felan derler. uzun süre durup bayatlamamış yani yeni yapılmışsa evde yapacağınız yada starbucksda içeceğiniz çoğu kahveyi döver yüzüne baktırmaz. bugün denedim sabah 9.30'da herhalde yeni yapmışlardır. 1,5tl'lik ücreti de göz önüne alınırsa f/p olarak oldukça iyi ama starbucks kahvelerini dövmesi abartı olmuş. gideri var yalnızca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 1.5tl hiçbişi lan 7.5 oldu starbucks americano icim acio artık verirken amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 3 yıldır Kalita Wave 155 kullanıyorum ve çok memnunum.Kalita dripper ile kötü kahve yapma ihtimalin, V60 ve Chemex'e oranla çok düşük.Kullandığım ratio 1:16.Kahve çekirdeklerini Probador ve Petra'dan alıyorum. Kalita Wave Recipe Collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Aeropress aldım bugün ben de, adam gibi bi öğütücü lazım şimdi. Şu herifi övüp duruyolar da cidden o kadar iyi mi ya? Bi de gavur kahvesi öğütcem en nihayetinde, böyle Arapça işlemeli falan... bilemedim sdf http://www.tarihidegirmencisozen.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar