Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Kış İndirimleri 2016

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

Borderlands 2
Alien: Isolation Collection
Hand of Fate
Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5)
Her Story
South Park™: The Stick of Truth™
Spelunky
Grim Fandango Remastered
Qvadriga
Papo & Yo
Dungeons of Dredmor Complete
The Talos Principle
Transistor
Papers, Please
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection
ABZU
Don't Starve: Shipwrecked
Monkey Island: Special Edition Bundle
The Room Two
This War of Mine
Metro Redux Bundle

bir sepet oyun aldim :)

bunların hepsinin hakkını vermen için 20 tendon daha koparman lazım abi sdfs.
bir iki tanesini gift et bari. mesela kinetica46 kullanıcısına bir the room 2 gider....
Sosyal ağlarda paylaş

the quest'i deneyen oldu mu? müziği falan bi aklımı aldı, minoc madende takılırken gate açıp mağaranın ağzına wall, içeri de blade spirit basan pk'lerle koşuştuğumuz günleri hatırlattı :(

reyisdice? edit: neyse gameplay izledim de biraz animasyon, biraz polish olaymış dedim.

bi de subnautica'ya ne diyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu yukardaki the quest'i araştırırken aklıma geldi, might & magic (6 ve 7 :() tarzı oyun yok mu ya, hani bunun spiritual successor'u, remake'i? legend of grimrock var ama real time combat gitmiyor şuna ya. bard's tale 4'ü bekliyorum ama onun da eski oyunlarını oynamadığım için tam bilemedim ne kadar yakın. gameplay'i combat'ı falan benzer olabilir de, o might & magic'lerin bi hissiyatı vardı ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cokomantis said:

the quest'i deneyen oldu mu? müziği falan bi aklımı aldı, minoc madende takılırken gate açıp mağaranın ağzına wall, içeri de blade spirit basan pk'lerle koşuştuğumuz günleri hatırlattı :(

reyisdice? edit: neyse gameplay izledim de biraz animasyon, biraz polish olaymış dedim.

bi de subnautica'ya ne diyorsunuz?

Bu eski telefon oyunuymuş ya sonradan pcye portlanmış. Oynamadım ama meh göründü, öyle ahım şahım bi hikaye / gameplay de olmayınca çekmiyor hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

the guild 3 diye bi oyun cıktı benim de karsıma, 2017'de release olacakmış, takibe aldım. screenshot'lar uo'yu hatırlattı.

http://dvd-magazine.eu/cover/gilde3.jpg

İlk oyun çok zevkliydi, köy gibi bir yerleşim merkezinde bir business kurma üstüne. Politika falan yapıyorduk.

2. oyun mehti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...