xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Metro'yu almam lazım benim de, Stalker tadında oyun istiyor bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 metroşar stalker gibin değil ya atmosfer olarka yani, stalker'daki o hassiktir şimdi napcam çaresizliğini veremiyorlar. ama güzel oyun metrolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 alien iso, tam bizim arkadas grubuyla oynamalıkmış ya alsam mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 @xunn metro al ya. 2033'ü oynamıştım, baya baya iyi atmosferi. last lightı bilmiyorum. Redux halini de oynamadım, muhtemelen o daha da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Kanuni said: Borderlands 2 Alien: Isolation Collection Hand of Fate Life Is Strange Complete Season (Episodes 1-5) Her Story South Park™: The Stick of Truth™ Spelunky Grim Fandango Remastered Qvadriga Papo & Yo Dungeons of Dredmor Complete The Talos Principle Transistor Papers, Please Kingdoms of Amalur: Reckoning - Collection ABZU Don't Starve: Shipwrecked Monkey Island: Special Edition Bundle The Room Two This War of Mine Metro Redux Bundle bir sepet oyun aldim :) bunların hepsinin hakkını vermen için 20 tendon daha koparman lazım abi sdfs. bir iki tanesini gift et bari. mesela kinetica46 kullanıcısına bir the room 2 gider.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Laraken said: başta düşman düşman demişsin, dedim düşman dediği ağzından ağız çıkan arkadaş değil mi, ama silahlı adamlar da mı var lan abaav. Spoyler olmasın diye çok ayrıntıya girmek istemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 @goldbaren : Ya ben onların bazılarını ilaçlı oynadim zaten.. Sonra alıyorum böyle indirimlerde. Vicdanımı rahatlatıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Sepete attığım oyunları bugün alayım bari. Sanal kartın süresi bitiyomuş yılsonu. Üşengeçlikten bekletiyodum satın almak için, yeni kart aç da tanıt da falan daha büyük üşengeçlik, şimdi temiz temiz alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 fahrenheit oynamayan kaldıysa alsın remastered ı hemen her indirimde söylüyorum bu oyundan mahrum kalmasın kimse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 işbankası'nun uygulaması ile 30sn'de falan hallediyorum ben sanal kart işini. seninki niye uzun sürüyor öyle? 1 saatlik falan tanımlıyorum hem de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 iş cepte bulamadın sanal kart olayını. Kredi kartım yok sadece banka kartı var, ondan mı çıkmadı menülerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 kredi kartı olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bu indirimler ne zaman bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 2 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 the quest'i deneyen oldu mu? müziği falan bi aklımı aldı, minoc madende takılırken gate açıp mağaranın ağzına wall, içeri de blade spirit basan pk'lerle koşuştuğumuz günleri hatırlattı :( reyisdice? edit: neyse gameplay izledim de biraz animasyon, biraz polish olaymış dedim. bi de subnautica'ya ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 the guild 3 diye bi oyun cıktı benim de karsıma, 2017'de release olacakmış, takibe aldım. screenshot'lar uo'yu hatırlattı. http://dvd-magazine.eu/cover/gilde3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Subnautica alabilirsiniz, baya oynattırır. İlk çıktığı zamanlar oynamıştım o zamandan beri inanılmaz geliştirmişler oyunu. Ama su altında olması çok darlıyor beni, boğuluyorum. O yüzden almadım yoksa güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 kzpmaza said: fahrenheit oynamayan kaldıysa alsın remastered ı hemen her indirimde söylüyorum bu oyundan mahrum kalmasın kimse :D devam oyunu çıktı onu oynadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ya şu yukardaki the quest'i araştırırken aklıma geldi, might & magic (6 ve 7 :() tarzı oyun yok mu ya, hani bunun spiritual successor'u, remake'i? legend of grimrock var ama real time combat gitmiyor şuna ya. bard's tale 4'ü bekliyorum ama onun da eski oyunlarını oynamadığım için tam bilemedim ne kadar yakın. gameplay'i combat'ı falan benzer olabilir de, o might & magic'lerin bi hissiyatı vardı ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 http://store.steampowered.com/app/238750/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bu da turn bazli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 bi de shitpicking olacak da grid movement sevmiyorum şunlarda. 7'nin verdiği o özgürlük hissinin tam zıttı. neyse yine de 10'a bakıcaz mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Cokomantis said: the quest'i deneyen oldu mu? müziği falan bi aklımı aldı, minoc madende takılırken gate açıp mağaranın ağzına wall, içeri de blade spirit basan pk'lerle koşuştuğumuz günleri hatırlattı :( reyisdice? edit: neyse gameplay izledim de biraz animasyon, biraz polish olaymış dedim. bi de subnautica'ya ne diyorsunuz? Bu eski telefon oyunuymuş ya sonradan pcye portlanmış. Oynamadım ama meh göründü, öyle ahım şahım bi hikaye / gameplay de olmayınca çekmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 toggie said: the guild 3 diye bi oyun cıktı benim de karsıma, 2017'de release olacakmış, takibe aldım. screenshot'lar uo'yu hatırlattı. http://dvd-magazine.eu/cover/gilde3.jpg İlk oyun çok zevkliydi, köy gibi bir yerleşim merkezinde bir business kurma üstüne. Politika falan yapıyorduk. 2. oyun mehti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Dying Light: The Following - Enhanced Edition alinca "Following" geliyor mu icinde bunun? bunu alinca da baska bisi almam artik heralde bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar