Darksun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Ben geçen ay üye oldum, 6 ay , 2.99 gidiyor. Dedim TL ye çevirdikleri yer mi var acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Prime Video'nun TV uygulamasında sadece İngilizce altyazılar var, mesela House MD için konuşalım. Ama aynı hesabımla PC'den veya telefon uygulamamdan aynı diziye girdiğimde Türkçe dahil pek çok altyazıya erişebiliyorum. TV uygulaması için bu sorunu yaşayan başka üyeler var mı Paticik'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 İlk 30 gün bedava, bir sonraki ay 7.90 TL.Sanırım Twitch prime da çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 vay ben aldığımda bu 6 period dolardı sonra artınca saçma sapan rakamlara gelince iptal ettirmiştim. TL ye dönmesi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Samsung tv var bende, app açılmıyor. İnternet bağlantısı yok diyor :) 3 ay önce prime video üyeliği almıştım. 3-4 gün izledim tvden sonra yukarıda dediğim hatayı vermeye başladı. Ne yaptıysam düzelmiyor. Amazona ulaştım samsung update yapması lazım vb dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) prime video tr region sıfır içerik ya amazon originaller var sadedce gerisi çer çöp hindu boys yeni sezonu güzel yapmışlar yalnız deleted scenes, trivialar falan bir sürü şey var xrayde. bi de inside the boys diye röportaj serisi var o da güzel Eylül 15, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 evet bende zamanında seyredeceğimi seyredip netflix e geçmiştim. Twitch prime vs var. Onun dışında çok alış veriş yapıyorsan kargo avantajı olur başka bir halta yaramıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2020 (düzenlendi) Edit: iki konu varmış Eylül 15, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 X-Files var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Carnival row çok hoşuma gitti. The boys dışında varmı baska güzel fantastik yapımları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 fantastik değil ama mcmafiayı öneririm prime original Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Ya ben şimdiye kadar 2 film izledim sadece bir de Boys başladık. Boys izlerken arada bir böyle renk paleti değişiyor, titriyor gibi oluyor. Bu diziden mi yoksa bir sıkıntı mı var? Samsung TV APP'inden izliyoruz. Filmlerde o sıkıntıyı hiç yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Expanse iyiymis burda, 2. sezondayim bilimkurgu acligini gideriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 (düzenlendi) 7 saat önce, Natanyal dedi ki: Ya ben şimdiye kadar 2 film izledim sadece bir de Boys başladık. Boys izlerken arada bir böyle renk paleti değişiyor, titriyor gibi oluyor. Bu diziden mi yoksa bir sıkıntı mı var? Samsung TV APP'inden izliyoruz. Filmlerde o sıkıntıyı hiç yapmadı. bende LG OLED var. Boys baya dusuk kalite, pc'de 1080p bakmistim. bu 540p falan olmali... ayni seyi yasayan var mi baska? -ethernet'le bagli tabii ki- Ekim 1, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Mi Box S kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım hatta netflix'ten filan bile daha iyi görüntü kalitesi alıyorum amazon prime da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2020 the tick izlemediyseniz izleyin güzel dizi expanse efsane son dönemdeki en iyi dizi olabilir good omen var 1 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Mr and Mrs Smithin dizisi çıkmış,erkek olan zenci,kadın olan çinli olmuş.İzlemek içimden gelmedi.Bu hafta disneyde zeusu zenci görmesem en boktan tercih derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Trailer dan dandik duruyor. Donald Glover iyi eleman ama 2 ana castte tam role oturmamis gibi. Isin komik yani diversity kasiyorlar, ama ana karakter harici, 1-2 istisna haric, herkes beyaz. Dostlar alisveriste gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Ilk bolumu izledim fena degil bence, bu ikisi tetikci olarak inandirici olmasa da ikilinin kimya olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Dizi aşırı sarmadı ama ikilinin uyumu bence de olmuş. 2. bölümde uykum geldi kapattım da fena değil gibi, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 (düzenlendi) Ben de ikinci bölümde uyumuşum. Yani fena değil ama henüz bi etkileyiciliği yok pek. Şubat 6, 2024 Absolut tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Bu nasıl oxymoron kullanımıdır İkiniz de uyudum ama fena değildi diyorsunuz. Aksiyon dizisinde uyuduysanız kötü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Aksiyon dizisi denir mi tam emin değilim açıkçası. İzlemeye devam edesim de vardı aslında ama bi haftadır toplam 20 saat uyumamışımdır, dün artık yeter dedi vicüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2024 dün bitirdim diziyi epey iyi ya. dizi aksiyon dizisi değil. donald orijinali ile ilgili sırf güzel insanları izlediğiniz bir film, farklı bir şey yapmak istiyoruz gibi demişti, nitekim yapmışlar da. hiro ile donald epey güzel işler çıkartacak belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar