Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arif ile 216 (2018)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
Masticore said:

DarKRideR cok talihsiz bir acıklama olmus :( . Kimse cem yilmaz'ın komikliğine,zekasına laf etmiyor da kusura bakma adam herkesle tassak geciyor. En son arog'a gittim o gün bu gündür gitmem filmine.

Yaptıgı filmleri nasil daha iyi yaparım diye bir derdi yok adamın, eğlenmesine bakıyor resmen. Fix kadro,fix karakter.

Nasıl olsa bizim millet aptal gider izler. En berbat filminde bile milyonlar kazanıyor adam nasıl olsa...

Kahpe bizans ile başladı bu furya. Cem yılmaz,Recep ivedik ile gidiyor işte.
Abi kahpe bizans ülkenin sahip olduğu en iyi absürt komedi filmi. Yani Kahpe Bizans'tan bir bok anlamamış olmak lazım recep ivedik ile kıyaslamak için.

Recep ivedik absürt komedi olarak işlenebilecek bir konuyu, bildiğin duygusal komediye çevirerek işledi. Halk bunu istiyordu ve ortaya kalitesiz bir komedi çıktı işte. İlk filmle kıyaslarsan mesela ilk filmdeki absürt öğeler daha fazla iken, diğer filmlerde baya baya sıfırladılar absürt öğeleri.

Neyse Arif ve 216 umarım kaliteli bir komedi filmi olur da izleriz, başka bir beklentim yok açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

kahpe bizans'ta çok iyi tiyatrocular, çok iyi oyuncular vardı.
battal gazi filmleriyle de çok güzel dalga geçiliyordu.
o açıdan eşsiz bir tarzı vardı o an için.

ki hala televizyonlarda, gündüz kuşağında ya da haber öncesi battal gazi filmleri falan gösterildiğini düşünürsek o dönemlerde güzel bir kontrasttı.

90'ları özlettiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

kahpe bizanstan ne anladin abi bi anlatsana, shit tier bir film en iyi absurd komedi filmi demissin, yesilcamda milyon tane daha iyi absurd komedi var.
Kahpe Bizans'ın hangi konularla nasıl dalga geçtiğini anlamamak lazım diye düzelteyim o zaman. Sümer Tilmaç'ın bütün film kapıyla dolaşması, sepetle nehire bırakılan bebek vs.

Anlaması çok zor şeyler olduğu için değil, Recep İvedik hayranı kitleye hitap etmeyen bir mizah olduğu için bu şekilde belirttim.

Kahpe Bizans gibisi gelmedi evet, bu yüzden de Kahpe Bizans sonrası Cem yılmaz, Recep İvedik vs. türedi önermesi yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...