Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 hediye paketinde mi istiyoruz birde gençler normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Lectre said: anladım o zaman ödediğimin içinde olmuyor, neyse ya ben beğendiğim bir ayakkabı alayım tecrübe olur sıkıntı olmaz ya, dhl de ups de çok güzel ilgileniyor. iki mailleşme bir imzayla hallediyorsun. vergiyi de ister kapıda öde ister kredi kartıyla falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Valla ben aylardır plak satın alıyorum. Burada 100+ liralardan satılan plaklar max 80 liraya geliyor gümrük+kargo dahil. Siparişlerim üç kere gümrüğe takıldı. ilkinde direkt PTT gümrük vergisi+pul ücretini ekleyip, teslim esnasında benden aldı. İkincisinde Amazon'un gümrüğünü ödediği ürün için UPS'e sadece bir yetki belgesi yolladım, ek ücret çıkmadan geldi. Son sefer de gümrüğe takılan ürünler için DHL'den mail geldi, birkaç belge ve ürün linki istemişler. Onları yolladım, 2 gün sonra elime geçti ürünler. Her türlü TR'den daha iyi fiyat, birkaç gün daha fazla bekliyorsun en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Lectre said: hediye paketinde mi istiyoruz birde gençler normalde? gerek var mı buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 geçen sene gözlük almıştım. satıcı amazon değildi. ptt adresime getirdi gümrük masrafı olan 200 küsür tl'yi elden adama verip gözlüğümü almıştım. gene geçen sene klavye almıştım galiba kargolamayı geç yaptıkları için hızlı kargoya çevirmişlerdi siparişimi, ups getirdi. mal gümrüğe gelince bi form yolladılar onu i phone'da adobe fill and sign uygulamasıyla doldurup parmağımla imza atıp mail atmıştım ups'e. toplam 5 dk uğraştım yani, ertesi gün kargom elimdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Aiko said: Holy said: Aynen öyle. Satıcı amazon değilse vergi sonradan geliyor kapına zarfla, ödeyip alıyorsun. aynen böyle ptt ayağıma getirdi. gözlük almıştım. paşa paşa 135 tl daha ödedim. nette biraz araştırdım gene ucuz atlatmışım 300 400 civarı ödeyenler varmış. 135 tl ödemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 BiTcH_oFBaT said: Lectre said: hediye paketinde mi istiyoruz birde gençler normalde? gerek var mı buna?Gerek yok, dümdüz basın siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Aiko said: geçen sene gözlük almıştım. satıcı amazon değildi. ptt adresime getirdi gümrük masrafı olan 200 küsür tl'yi elden adama verip gözlüğümü almıştım. gene geçen sene klavye almıştım galiba kargolamayı geç yaptıkları için hızlı kargoya çevirmişlerdi siparişimi, ups getirdi. mal gümrüğe gelince bi form yolladılar onu i phone'da adobe fill and sign uygulamasıyla doldurup parmağımla imza atıp mail atmıştım ups'e. toplam 5 dk uğraştım yani, ertesi gün kargom elimdeydi. uygulamayı indirdim eyv ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Ben de Sennheiser G4me Zero almak istiyorum ama beyazı gönderilmiyor derken siyahı gönderiliyor yazıyor o ne alaka :) Bir de toplam maliyeti ne kadar olacak onu görebiliyor muyuz? Sanki ödeme ekranına kadar hiç ek ücret yokmuş gibi gözüküyor ya da ben beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 gümrük vergisi harici, ordino/Terminal ücretlerinden kaçınmak için alıcı adresini işyeri yapmayınız yada işyeri ünvanını yazmayınız. o zaman gümrükçü gönderinin ticari amaç ile kullanıcağını sanıp çakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 DareJedi said: Ben de Sennheiser G4me Zero almak istiyorum ama beyazı gönderilmiyor derken siyahı gönderiliyor yazıyor o ne alaka :) Bir de toplam maliyeti ne kadar olacak onu görebiliyor muyuz? Sanki ödeme ekranına kadar hiç ek ücret yokmuş gibi gözüküyor ya da ben beceremedim. ben sennheiser pc363d almıştım amazon.fr'den vergi iadesiyle beraber 565 tl'ye gelmişti şu an tr'de 1200 tl. diger amazon sitelerine bak. .de .fr .it .co.uk fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 lord_gorthaur said: gümrük vergisi harici, ordino/Terminal ücretlerinden kaçınmak için alıcı adresini işyeri yapmayınız yada işyeri ünvanını yazmayınız. o zaman gümrükçü gönderinin ticari amaç ile kullanıcağını sanıp çakıyor. firmaya gelecekse kargo firma ismini adresin sonuna ekleyin başına değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Aiko said: DareJedi said: Ben de Sennheiser G4me Zero almak istiyorum ama beyazı gönderilmiyor derken siyahı gönderiliyor yazıyor o ne alaka :) Bir de toplam maliyeti ne kadar olacak onu görebiliyor muyuz? Sanki ödeme ekranına kadar hiç ek ücret yokmuş gibi gözüküyor ya da ben beceremedim. ben sennheiser pc363d almıştım amazon.fr'den vergi iadesiyle beraber 565 tl'ye gelmişti şu an tr'de 1200 tl. diger amazon sitelerine bak. .de .fr .it .co.uk fln Öyle yerlerde kargo + vergi ile 60euro daha istiyor 240euro verecek olduktan sonra TR fiyatı da 1190TL zaten Ama dediğin gibi başka uzantılarda beyazı gönderiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 BiTcH_oFBaT said: 18 euro neydi? 18 euro emekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sleeve almıştım laptopa ama beğenmedim iade etmek istedim, 280tl dedi yurt içi geri göndermek için said: I'm sorry to hear about the problem with your Lenovo GX40M07507 Yoga 710 14" Sleeve and you had to contact us. That's definitely not what we want our customers to experience. In this case, there's no need to return the item for us to issue a refund. You're welcome to keep, donate or dispose of it--whichever option is most appropriate and convenient for you. For one time exception I've requested a refund for $56.47, which includes the cost of the item and any shipping costs. You'll see the refund within the next 3-5 business days. Once processed, you'll also be able to see the refund here: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 baklava gönder bari adamlara sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ptt ile gonderebilirsin yurtdisina en makul, baska bi durumda ihtiyacin olursa aklinda bulunsun. hizli kargosu 95 liraydi gecen ay. standart olani 50 falandir herhalde. almanya tabi benim dedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 BiTcH_oFBaT said: Lectre said: hediye paketinde mi istiyoruz birde gençler normalde? gerek var mı buna? sdfsfs koskoca amazon şirketi birden hislenmiş ve türkiyede tanımadığı ahmet biçof bet isimli kişiye 100 yuroluk hediye göndermiş. hatta sadece sana da değil 3. dünya ülkelerini kalkındırmak adına türkiyeden rastgele isimlere sürekli hediye yolluyor böyle. gümrükçü de hmm hediyedir bakılmaz diyip dokunmadan gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hediyeyi amazon gondermiyor abi, sen yanlis anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 hediye paketi seçmenin size bir maliyeti yok, why not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 toggie said: hediyeyi amazon gondermiyor abi, sen yanlis anlamissin. kendisine gelen tek hediye yemeksepetinin promosyonları olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 abi tamam hediye seçerseniz gümrükten yırtarsınız 2002 bilgisi değil mi? adam onu sormamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 onu sormus da gidip "amazon'un isi yok sana hediye mi gonderecek"e getirmissin konuyu :) hediye olayina gerek yok, sansliysan iade aliyosun. tamamen ne kadar balli olduguna bagli olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bingildak said: hediye paketi seçmenin size bir maliyeti yok, why not. http://galeri7.uludagsozluk.com/280/bedava-ve-ekstra-bir-gida_482365.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Şöyle bi cüzdan arıyorum varmı tavsiye.. https://www.amazon.com/dp/B0088FT3G6 http://d3d71ba2asa5oz.cloudfront.net/53000711/images/bc140dblknew%20(2).jpg http://d3d71ba2asa5oz.cloudfront.net/53000711/images/bc140dblknew%20(8).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar