Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Böyle durumda 3-4 kere bağlanıp farklı adamlara denk gelerek denemen lazım. Ben üçüncü denemede düzgün birine denk gelmiştim de re-order yaptı herif. Sonradan öğrendim ki pasaport bilgisi gerekiyormuş, bu bilgi de gelmeyince I-parcel amazona geri yollamış, bana hiç bir bilgi gelmedi tabi bu süreçte. Süreç sonunda ben I-parcel ile iletişimi geçip öğrendim akıbetini. Amazon'da sanırım bazı abiler yetkili, onlara denk gelirsen daha rahat çözüm buluyorlar. Bir de review yazmayı ihmal etmeyin az da olsa. Mesela bir ürünle ilgili problemim vardı, 1 yıldız verip sorunumu anlatan bir review yazdım. Ertesi gün direkt tedarikçi benimle iletişime geçip sorunuma çözüm aradı. Amazon yardımcı olamamıştı bizim ürettiğimiz bir ürün değil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yılbaşından sonra 2 hafta falan beklemek lazım yogunluk anca geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Holy said: Böyle durumda 3-4 kere bağlanıp farklı adamlara denk gelerek denemen lazım. telefon mu edeyim yani? abi live chat var mı ki amazon.de'de? zaten amazon.com'da hiç sorun yaşamadım bunların abv. birde gelen cevap mailine reply yapabiliyor muyuz mailden? yoksa siteden tekrar mı yazmak gerekiyor? Fistan said: yılbaşından sonra 2 hafta falan beklemek lazım yogunluk anca geçer 12 aralık'ta sipariş geçtim ben. daha 5 gün önce sipariş verenlerin eline kargo ulaşmış hemen yukarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 tahmini teslim tarihini geçti mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 baskasına geldiyse sana da gelecek diye bişi yok ki tedarikçiden 2 saat sonra gelse takılır gider bi yere belli olmaz ama sen yaz bence yine de en kötü refund alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 şimdi telefon ile konuştum en iyisi böyleymiş bunlarda. kadın özür diledi falan son ticket için. son attığım cevaba da tam da kadın bakıyormuş şimdi. overwatch almıştım onu expedited gönderiyorlar, 2-3 ocak'ta elime geçermiş ama guitar hero bundle amazon'da depoda kalmadığı için onu iade ettiler mecburen neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 i-parcel'in sitesinden takip edin pts.net'ten bakın farklı verilere ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 bizim gümrükte de yoğunluk var sanırım. cuma dokümanı gönderdim, çarşamba bitti hala hareket yok. normalde 2 güne geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 2 gün önceden gönderdi valla amazon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 mühendis ayakkabısı aldıysan iade et bak rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 yapacak bişey yok kartepeye ayakkabı lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 abi bana da lazım ya kar suyunu savuşturabilecek botum yok timber vardı sıçtı kaça aldın bunu? 600-700 tl tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 195e geldi merhaba kodu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01N5BVOGS/ref=mp_s_a_1_7?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z%C3%95%C3%91&qid=1482926261&sr=8-7&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=msi&dpPl=1&dpID=51FdlG52FEL&ref=plSrch bundan istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 beyler yaprağı yedik.. bir çok ürünü türkiye'ye göndermemeye başlamış amazon.de bugün girdim şu 30 euro olmadan önce en azından son bi sipariş veriim diye. Önceden dursun sonra sipariş veririm diye sepete eklediğim ürünlerin tr'ye gelmediğini gördüm. Merak ettim döndüm baktım son 15 günde verdiğim 5 siparişteki 15 ürünü tekrar ekledim sepete, sadece 3 tanesi geliyor tr'ye. vay amunike diyorum. şansa benim ürünlerimde mi sıkıntı var, sizde de böle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 amazon.de'nin stoklarında ürün bitmiştir diğer satıcılardan görüyorsundur. bu kadar geçe bırakmasaydın 3 gün sonra yılbaşı herkes hediyeye abandı doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Stok muhabbeti doğru. Yeniyıl gelsin fiyatlar güncellensin vs. Diye çoğu firma sori out of stock falan çekio klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Stringray said: amazon.de'nin stoklarında ürün bitmiştir diğer satıcılardan görüyorsundur. bu kadar geçe bırakmasaydın 3 gün sonra yılbaşı herkes hediyeye abandı doğal olarak. yıllardır amazon'dan alışveriş yapıyorum, o kadarını biliyorum özellikle baktım o olaya. amazon.com direk satıcı olanları ekliyorum sepete. Daha önce sipariş verdiğim ürünlerden bahsediyorum, direk önceki siparişimde yazan satıcıya bakıp (ki amazon yani) o satıcıdan olanı ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 mesela buradan herkesin aldığı kahve makinesi: https://www.amazon.de/gp/product/B006TYY5KW/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 gidin new'a tıklayıp oradan amazon.de olanı sepete ekleyin, geliyor mu türkiye'ye bakın. gelmiyor yani. ha belki beni banladı amazon o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 geliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 o safha değil, sonra adres seçip ilerlediğin safha önemli. orayı geçebiliyorsan, amazon'un benimle bi sorunu var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 valla şuna da bassam gelecek artık sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 paranızı az idareli kullanın bence arkadaşlar winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Bende de geliyor bi sıkıntı Yok ödemeye kadar geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 eyvallah. dalgasına diyordum da hakkaten sadece benim account ile ilgili sıkıntı var. fake account yarattım demin, gayet sipariş verebiliyorum... yarın bi telefonda görüşeyim ne işmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar