Baggio Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Lopeth said: Baggio said: https://www.amazon.de/Philips-Generation-Einzellampe-dimmbar-app-gesteuert/dp/B01LVXIM42/ http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/philips-hue-akilli-led-lamba-baslangic-paketi-v1-251330768?gclid=CjwKEAiAp97CBRDr2Oyl-faxqRMSJABx4kh9lN2jbXTJ9cUpEUkajR6TtvdlMr-bE-WFtIAPDE-xzxoC6lTw_wcB&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605244*35249986647*98648301687*pla**pla-79002745407&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu civarlara almıştım ben tr de Bu eski versiyon. Yenisi 700 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 eğer starter kit alacaksanız dikkatli olun, yanlışlıkla white ambiance almayın. white and color olsun. white ambiance sadece beyaz-sarı arası takılıyor, chick magnet olan renklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 v1 ile v2 arasında çok fark var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Yok aslında, 1'den yürünebilir. 2'nin muhabbeti apple home kit, evde diğer smart ürünlerle etkileşim falan. bi de siriyle yönetme. bridge açısından 1'den yürünür aslında. ama v2 ampuller daha parlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 abi amazon.de kargoları kime gidiyor yurtiçi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ups Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Değişiyor kargo herhalde, İstanbul beşiktastayim yurtiçi ile geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Amazon'la ilgili diye buraya soruyorum ben de. Amazon siparişim ödeme reddedildi diye hata veriyor. Bankayı arayınca CVV kodu olmadığı için sistem tarafından otomatik reddedildiğini ve bunu değiştiremeyeceklerini öğrendim, ama Amazon'da kart eklerken CVV girecek bir alan da yok. Bu hatayla karşılaşan, çözen var mı? Amazon.de ve Amazon.com ikisi de aynı durumda. Banka HSBC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Sanal kart aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Sanal kart zaten, onda da CVV var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Rewendor said: Amazon'la ilgili diye buraya soruyorum ben de. Amazon siparişim ödeme reddedildi diye hata veriyor. Bankayı arayınca CVV kodu olmadığı için sistem tarafından otomatik reddedildiğini ve bunu değiştiremeyeceklerini öğrendim, ama Amazon'da kart eklerken CVV girecek bir alan da yok. Bu hatayla karşılaşan, çözen var mı? Amazon.de ve Amazon.com ikisi de aynı durumda. Banka HSBC. her pos çekim işleminde CVV kontrolü yapılmaz. hepsiburada, amazon gibi "one-click payment" özelliği olan çekimler CVV almadan-göndermeden işlem yapar. HSBC bu konuda tedbir almış olabilir çünkü fraud (mr. freud) a açık bir sistem. bankana kredi kartımdan CVV gerekli olmadan işlem yapılması için yetki vermek istiyorum diye bilirsin. öyle bir şey var mı yok mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. 3d secure içinde aynı muhabbet olur, bazı kartlara otomatik "3d secure only" tanımlaması olabiliyor, 3d secure olmayan işlem denediğinde otomatik red döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Açın demeyi denedim, biz açıp kapatamıyoruz, sistem böyle dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 spesifik olarak CVV'i söyle. "kartı işleme açın" demek internet kullanımına açın anlamına geliyor. farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Bendede o sekildeymiş ama bi sıkıntı cıkmadı banka müsade etmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bingildak said: spesifik olarak CVV'i söyle. "kartı işleme açın" demek internet kullanımına açın anlamına geliyor. farklı şeyler. Yok özellikle söyleidm o kadarını :D Her işlemde CVV bakıyoruz, olmazsa onaylamıyoruz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 bankanın tercihi o yönde olabilir abi. adamlara kızmamak gerek. cvv olmadan işleme izin vermek zaten çok yanlış bir şey ama işte dünya düzeni deyip göz ardı ediyorsun. ödeme sistemlerimizin günümüzdeki çağ dışılığı gerçekten akıllara ziyan seviyede. benim iş bankası kartım. USD - TRY hesabı vardı. bunlar artık iki ayrı kart gibi olmayacak, tek limit olacak işlem USD olarak olacak falan diye saçmaladılar. kartların limitleri karıştı, hesaplar karıştı falan. en son kart "kullanıcı yetkisi yok" hatası falan vermeye başladı internet kullanımında. kendi sitemden test yapara kadına anlattım, o da gördü. "tekrar deneyin belki sonra düzelir" dedi tavsiye olarak. sistem çalışmıyormuş, bazen çalışıyormuş, arada sırada denersem belki işlem olabilirmiş. sene 2016, türkiye iş bankası bu. yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 logitech mx master icin yedek pil alayim diyorum.daha once degistiren oldu mu buralarda? su anda pilden yana bi sikintim acikcasi.ileride degistirmek uzere yedek almak amacim. sunu buldum: https://www.amazon.de/cellePhone-Li-Polymer-Logitech-Touchpad-533-000088/dp/B01M4R4WL7/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1482216628&sr=8-1&keywords=logitech+mx+master+akku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 30 Kasım'da dhl'nin Almanya'dan kargoya verdiği siparişten hala ses seda yok. Gelmedi deme seçeneğini bile açmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Benim de 26 Kasım'da US'ten verdiğim sipariş hala takipte US'te gözüküyor, son işlem 30 Kasım. Refund ettiler bağlanınca da refund işime gelmiyor. 160 liraya fifa 17 ve mortal kombat almıştım PS4'e, aynı paraya ikisini bulmak neredeyse imkansız. NERDE LAN KARGOM NE YAPTINIZ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 yaaa gelmiyor mu fifa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Holy said: Benim de 26 Kasım'da US'ten verdiğim sipariş hala takipte US'te gözüküyor, son işlem 30 Kasım. Refund ettiler bağlanınca da refund işime gelmiyor. 160 liraya fifa 17 ve mortal kombat almıştım PS4'e, aynı paraya ikisini bulmak neredeyse imkansız. NERDE LAN KARGOM NE YAPTINIZ :( ben sana vereyim fifa 150ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Christmas-yılbaşı-black friday dönemi, şu aralar bütün kargoların gecikmesi kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 abi daha once de yazdim macar postasi patladi. adamlarla en son telefonla gorustum, birakin kargonuzu subeden almayi, daha gumrukte bile ayrismamistir dediler sdfg amazondan bi guzellik bekliyorum artik sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 BF'de firmalar stok eritiyor, global bir fenomen artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 ah ah alexander bu günleri görseydi kemikleri sızlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar