Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Lopeth said:

Baggio said:

https://www.amazon.de/Philips-Generation-Einzellampe-dimmbar-app-gesteuert/dp/B01LVXIM42/

http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/philips-hue-akilli-led-lamba-baslangic-paketi-v1-251330768?gclid=CjwKEAiAp97CBRDr2Oyl-faxqRMSJABx4kh9lN2jbXTJ9cUpEUkajR6TtvdlMr-bE-WFtIAPDE-xzxoC6lTw_wcB&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605244*35249986647*98648301687*pla**pla-79002745407&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

bu civarlara almıştım ben tr de

Bu eski versiyon. Yenisi 700 TL.
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon'la ilgili diye buraya soruyorum ben de.

Amazon siparişim ödeme reddedildi diye hata veriyor. Bankayı arayınca CVV kodu olmadığı için sistem tarafından otomatik reddedildiğini ve bunu değiştiremeyeceklerini öğrendim, ama Amazon'da kart eklerken CVV girecek bir alan da yok. Bu hatayla karşılaşan, çözen var mı? Amazon.de ve Amazon.com ikisi de aynı durumda.

Banka HSBC.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Amazon'la ilgili diye buraya soruyorum ben de.

Amazon siparişim ödeme reddedildi diye hata veriyor. Bankayı arayınca CVV kodu olmadığı için sistem tarafından otomatik reddedildiğini ve bunu değiştiremeyeceklerini öğrendim, ama Amazon'da kart eklerken CVV girecek bir alan da yok. Bu hatayla karşılaşan, çözen var mı? Amazon.de ve Amazon.com ikisi de aynı durumda.

Banka HSBC.

her pos çekim işleminde CVV kontrolü yapılmaz. hepsiburada, amazon gibi "one-click payment" özelliği olan çekimler CVV almadan-göndermeden işlem yapar. HSBC bu konuda tedbir almış olabilir çünkü fraud (mr. freud) a açık bir sistem. bankana kredi kartımdan CVV gerekli olmadan işlem yapılması için yetki vermek istiyorum diye bilirsin. öyle bir şey var mı yok mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.

3d secure içinde aynı muhabbet olur, bazı kartlara otomatik "3d secure only" tanımlaması olabiliyor, 3d secure olmayan işlem denediğinde otomatik red döner.
Sosyal ağlarda paylaş

bankanın tercihi o yönde olabilir abi. adamlara kızmamak gerek. cvv olmadan işleme izin vermek zaten çok yanlış bir şey ama işte dünya düzeni deyip göz ardı ediyorsun.

ödeme sistemlerimizin günümüzdeki çağ dışılığı gerçekten akıllara ziyan seviyede.

benim iş bankası kartım. USD - TRY hesabı vardı. bunlar artık iki ayrı kart gibi olmayacak, tek limit olacak işlem USD olarak olacak falan diye saçmaladılar. kartların limitleri karıştı, hesaplar karıştı falan. en son kart "kullanıcı yetkisi yok" hatası falan vermeye başladı internet kullanımında.

kendi sitemden test yapara kadına anlattım, o da gördü.

"tekrar deneyin belki sonra düzelir" dedi tavsiye olarak.

sistem çalışmıyormuş, bazen çalışıyormuş, arada sırada denersem belki işlem olabilirmiş.

sene 2016, türkiye iş bankası bu.

yani.
Sosyal ağlarda paylaş

logitech mx master icin yedek pil alayim diyorum.daha once degistiren oldu mu buralarda?

su anda pilden yana bi sikintim acikcasi.ileride degistirmek uzere yedek almak amacim.

sunu buldum: https://www.amazon.de/cellePhone-Li-Polymer-Logitech-Touchpad-533-000088/dp/B01M4R4WL7/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1482216628&sr=8-1&keywords=logitech+mx+master+akku
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de 26 Kasım'da US'ten verdiğim sipariş hala takipte US'te gözüküyor, son işlem 30 Kasım.

Refund ettiler bağlanınca da refund işime gelmiyor. 160 liraya fifa 17 ve mortal kombat almıştım PS4'e, aynı paraya ikisini bulmak neredeyse imkansız.

NERDE LAN KARGOM NE YAPTINIZ :(
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Benim de 26 Kasım'da US'ten verdiğim sipariş hala takipte US'te gözüküyor, son işlem 30 Kasım.

Refund ettiler bağlanınca da refund işime gelmiyor. 160 liraya fifa 17 ve mortal kombat almıştım PS4'e, aynı paraya ikisini bulmak neredeyse imkansız.

NERDE LAN KARGOM NE YAPTINIZ :(

ben sana vereyim fifa 150ye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...